Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Arguna

17.10.2022 18:34
Arguna

XXX.XXX.123.41

Zdravím, našla jsem u svého psa asi rok a půl zpět obrovskou černou tečku, mohla mít tak 1,5 Cm. Vždycky jsem z toho vytlačila strašně moc hnisu a stále se to vrací. Má ji na boku blíže k noze. Nevim, jak se to řeší u psu, ale trápí me se na nej dívat, jak se to znazi vykousnout. Nějaký rady?

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.10.2022 18:36

vetrinář ?? Aby to viděl a ošetřil??

17.10.2022 19:27
janaa

XXX.XXX.174.242

Rok a půl vás to trápí? Tak to je mi vás líto,musí to být opravdu hrozné,se na to koukat

Arguna

17.10.2022 19:52
Arguna

XXX.XXX.49.120

Pes je babičky a Ja byla rok v zahraničí. Cely život jsme měli tyto psy a Ja myslela, ze to zmizlo a pak jsem odjela. Teď jsem se vrátila a zjistila, ze to má znovu. Babička takové věci neřeší, takze jsem o tom nevěděla, protože si toho babička nevšimla. Proto se ptám, zda s tím má někdo zkušenost, jestli to řešil více nebo tak, ze se to vyčistí a je klid.

17.10.2022 19:56

No, my jaksi netušíme, co to je, takže ten veterinář by byla nejlepší volba.

17.10.2022 20:19
janaa

XXX.XXX.174.242

"obrovská černá tečka",ze které se vymačká spousta hnisu je opravdu důvod navštívit veterináře,i kdyby se objevila poprvé.

18.10.2022 12:07

Arguna napsal(a):
Zdravím, našla jsem u svého psa asi rok a půl zpět obrovskou černou tečku, mohla mít tak 1,5 Cm. Vždycky jsem z toho vytlačila strašně moc hnisu a stále se to vrací. Má ji na boku blíže k noze. Nevim, jak se to řeší u psu, ale trápí me se na nej dívat, jak se to znazi vykousnout. Nějaký rady?

Viz výše. Veterinář.

Nerozumím formulaci - nevím, jak se to řeší u psů.

Přidejte reakci

Přidat smajlík