Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.10.2022 19:24
Člověk se psem

XXX.XXX.105.179

Dobrý den, doma mám Maliňáka 3 měsíčního. Hrozně kouše a abych byla upřímná úplně nevim co dělat… někde čtu že by na ně neměla moc přísnost ( přehnaná) a tak upřímně nevim co dělat…
Co mám dělat když mě kouše ?
Dekuji

20.10.2022 19:44
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Člověk se psem napsal(a):
Dobrý den, doma mám Maliňáka 3 měsíčního. Hrozně kouše a abych byla upřímná úplně nevim co dělat… někde čtu že by na ně neměla moc přísnost ( přehnaná) a tak upřímně nevim co dělat…
Dekuji

Pokud je to moc přes čáru, tak kousat do mě zakázat a převést ho na jiný materiál, cvik nebo hru.
K jakému účelu jste si malinu pořizovali?

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.10.2022 20:17

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Pokud je to moc přes čáru, tak kousat do mě zakázat a převést ho na jiný materiál, cvik nebo hru.
K jakému účelu jste si malinu pořizovali?

Alias Lucka - viz vlákno Chci si koupit psa. A prosím o radu chci si koupit psa. A pozná pes co od někoho dostal? Myslím, že si z nás někdo dělá legraci.

20.10.2022 20:26
impact

XXX.XXX.25.138

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Alias Lucka - viz vlákno Chci si koupit psa. A prosím o radu chci si koupit psa. A pozná pes co od někoho dostal? Myslím, že si z nás někdo dělá legraci.

Nebo je prostě úplně blbá.

20.10.2022 20:27

Člověk se psem napsal(a):
Dekuji

To je ta malina, kterou jste si pořídila k čivavě? A hlídáte ji 24/7? I s babičkou?

20.10.2022 20:28

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Oprava - vlákno Chci poradit při výběru psa.

Přidejte reakci

Přidat smajlík