Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.10.2022 22:35

Ahoj,
nejedná se o mě (mám svého NO s PP), ale blízká rodina si rozhodla pořídit štěně Zlatého Retrívra bez PP (páč výstavy nepotřebujou). Nevymluvím jim to, bohužel. Našli si štěně kousek od Prahy. Volali mi jestli to štěně vypadá dobře. Inzerát jsem si bohužel neuložila a již není na inzerci vidět. Znáte nějakou chovatelku Tomkovou u Odolené vody? Nerada bych, aby brali štěně z množírny. Vím, že ani zbytek není výhra, ale snažím se jen o "chovatelce" něco zjistit. Díky

22.10.2022 23:21

22.10.2022 23:52

Dkky za clanek.Jim se predstavila jako Mirka.Zkousela jsem googlit tohle jmeno a nic,ani na tel.c. žádný odkaz .Mozna se jedna o dceru z odkazu výše.dekuji jeste jednou

23.10.2022 08:26
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dkky za clanek.Jim se predstavila jako Mirka.Zkousela jsem googlit tohle jmeno a nic,ani na tel.c. žádný odkaz .Mozna se jedna o dceru z odkazu výše.dekuji jeste jednou

"Jaruš", také jsem googlila, jsou tam i fotky dotyčné "chovatelky"...

23.10.2022 09:34

Ahoj,
nejedná se o mě (mám svého NO s PP), ale blízká rodina si rozhodla pořídit štěně Zlatého Retrívra bez PP (páč výstavy nepotřebujou). Nevymluvím jim to, bohužel. Našli si štěně kousek od Prahy. Volali mi jestli to štěně vypadá dobře. Inzerát jsem si bohužel neuložila a již není na inzerci vidět. Znáte nějakou chovatelku Tomkovou u Odolené vody? Nerada bych, aby brali štěně z množírny. Vím, že ani zbytek není výhra, ale snažím se jen o "chovatelce" něco zjistit. Díky

Pokud pes není s PP, nejedná se přece o chovatelku. PP není o výstavách, ale o tom, že pokud chci určité plemeno, tady v tom případě goldena, tak taky chci, aby z toho golden vyrostl. Psa si nekupuju na pár dní, ale v prúměru na 10 let. To, než odsud, tak bych si vzala útulkáčka, mixku. Měla jsem exterieračku N.O. po šampionce matce, nikdy ta fena na výstavě nebyla a o nic nepřišla. CHovat jsem na ní nechovala, byla jako rodinný parťák, kamarád, chodila jsem s ní na cvičák, jezdila strašně ráda na výlety, do přírody atd. Podle PP se dá trošku i pohlídat zdraví, i když je to o štěstí, povahy atd. Já bych toto nebrala

23.10.2022 09:35

No, já jen aby ve výsledku za to štěndo nedali víc než za papíráka.

23.10.2022 09:37

A je to zase tady - dokud budou lidi jako blízká rodina zadavatelky, tak ten množírenský byznys pokvete dál.

23.10.2022 09:46

Pokud pes není s PP, nejedná se přece o chovatelku. PP není o výstavách, ale o tom, že pokud chci určité plemeno, tady v tom případě goldena, tak taky chci, aby z toho golden vyrostl. Psa si nekupuju na pár dní, ale v prúměru na 10 let. To, než odsud, tak bych si vzala útulkáčka, mixku. Měla jsem exterieračku N.O. po šampionce matce, nikdy ta fena na výstavě nebyla a o nic nepřišla. CHovat jsem na ní nechovala, byla jako rodinný parťák, kamarád, chodila jsem s ní na cvičák, jezdila strašně ráda na výlety, do přírody atd. Podle PP se dá trošku i pohlídat zdraví, i když je to o štěstí, povahy atd. Já bych toto nebrala

Jaruš to myslím moc dobře ví, ale bohužel některým lidem to nevymluvite. Pořád si vedou svou, že výstavy nepotřebujou, prý na co. Mám to v rodině taky, ale v hodně vzdálené, pes už má cca 4 roky, povaha super, ale exteriér pokulhává.

23.10.2022 09:54

No, já jen aby ve výsledku za to štěndo nedali víc než za papíráka.

Sarah01, souhlas, kupní cena štěněte je jen zlomek toho co pes stojí během života. Jídlo, výbava atd. největší kasička je veterina, to jsou dardy. Já jsem např. za poslední rok nechala na vete cca 30000. Myslím, že fajn chovka na goldeny je CHlupaté štěstí. Pán, co má Orinka CHl. št. bydlí kousek od nás, potkávali jsme se na prochajdě, ještě nedávno. Orin je moc hezký opravdu zlatý, ne bílý, no a pak mají ještě jednoho Montyho a ten je už krémový.

23.10.2022 10:00

Sarah01, souhlas, kupní cena štěněte je jen zlomek toho co pes stojí během života. Jídlo, výbava atd. největší kasička je veterina, to jsou dardy. Já jsem např. za poslední rok nechala na vete cca 30000. Myslím, že fajn chovka na goldeny je CHlupaté štěstí. Pán, co má Orinka CHl. št. bydlí kousek od nás, potkávali jsme se na prochajdě, ještě nedávno. Orin je moc hezký opravdu zlatý, ne bílý, no a pak mají ještě jednoho Montyho a ten je už krémový.

Jj, Chlupatý štěstí je super, paní Iva se štěňátkům věnuje maximálně, teď mají i kavalirky. Je to taková větší chovka už, ale pořád rodinnýho typu, štěňátka jsou v obýváku a líbí se mně, že i o seniory je pěkně postaráno. Po Orionovi má pejska kamarádka a je to takový bezva trdlo, teď zrovna má narozeniny 3 roky.

23.10.2022 10:11

Jednou Ira vystupovala z auta a Orin( on mu tak říká) se hnal k autu, prý myslel, že přijela nevěsta, bohužel zklamání, že ne, tak se s ním asi dost kryje. V goldenech se nevyznám, ale on je takový fajn, milý pes.

23.10.2022 10:38
fikovnice

XXX.XXX.20.198

A je to zase tady - dokud budou lidi jako blízká rodina zadavatelky, tak ten množírenský byznys pokvete dál.

Jenže co má zadavatelka dělat? Předpokládám, že se snažila...stejně jako já. A u nás je to úplně stejné. BOCák (zřejmě) je bez PP.

23.10.2022 11:01

Ja to bohuzel neovlivnim.Ja si svou fenku koupila s pp i kdyz chovat nehodlam a nelituji toho.Ale nektere veci proste nevysvetlite tak chci alespon pomoct,at to nejde z množky.Omlouvam se,asi jsem zadala špatné spojeni slov na googlu,neb mi to ten článek nenašlo a děkuji za pomoc.Rezervaci zrušili,ale míří pry nekam pro zmenu k Liberci...jmeno mi neposlali,tak snad sj neprivedou hromádku blech☹

23.10.2022 11:10

Jednou Ira vystupovala z auta a Orin( on mu tak říká) se hnal k autu, prý myslel, že přijela nevěsta, bohužel zklamání, že ne, tak se s ním asi dost kryje. V goldenech se nevyznám, ale on je takový fajn, milý pes.

Hodně kryje, co tak vím. Lidem, co chtějí psa na mazlíčka, to může být jedno. Horší je, když to zprvu neplánujete a pak zjistíte, že byste přece jen toho chovnýho psa chtěli. Tak máte ty možnosti dost ztížené.

23.10.2022 11:14

Tak asi veškerá snaha marná. Prý už jsou na cestě do HK. Prodávající je z Liberce, ale "náhodou" má cestu do HK, tak jim tu poslední fenečku vezme, ať nemusí tak daleko zajíždět. No.......ach jo

23.10.2022 11:20

Tak asi veškerá snaha marná. Prý už jsou na cestě do HK. Prodávající je z Liberce, ale "náhodou" má cestu do HK, tak jim tu poslední fenečku vezme, ať nemusí tak daleko zajíždět. No.......ach jo

No, co na to říct, že. Přála bych jim, aby byl prcek v pořádku, ale možná by bylo lepší, kdyby se spálili a přišli na to, že neudělali dobře.

23.10.2022 11:27
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Ježiš, vymluvte jim to!!!
Vždyť to jsou ty obehrané kydy největších podvodníků!!! Bude to množka!

23.10.2022 11:50
janaa

XXX.XXX.174.242

Tohle je opravdu nejhorší varianta. Tohle není bohužel ani množitel blb alá chceme,aby měla fena jednou štěňátka

23.10.2022 11:55

fikovnice napsal(a):
Ježiš, vymluvte jim to!!!
Vždyť to jsou ty obehrané kydy největších podvodníků!!! Bude to množka!

Já to vím..a snažila jsem se...😥pry neboj.kdyby byl bazlivý atd tak jej nevezmem...uz to vidim...vcera vecer mi o tom poprve rekli,ten prvni kup jsem i diky tomu clanku vymluvila...ta nová prodavajici se pry jmenuje Denisa.Vic nevim.inzerat uz taky neni...nic,jdu se venovat radeji svym zviratum. Omlouvám se,vic nezmuzu

23.10.2022 11:57
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Já to vím..a snažila jsem se...😥pry neboj.kdyby byl bazlivý atd tak jej nevezmem...uz to vidim...vcera vecer mi o tom poprve rekli,ten prvni kup jsem i diky tomu clanku vymluvila...ta nová prodavajici se pry jmenuje Denisa.Vic nevim.inzerat uz taky neni...nic,jdu se venovat radeji svym zviratum. Omlouvám se,vic nezmuzu

23.10.2022 12:56
Trickyvoo

XXX.XXX.62.63

Tak snažila jste se. Sousedi třeba zrovna mají moc milého pejska ale labrador. Škoda, že ti vaši známí jsou tak zabejčený. Když teda bez papíráka, tak aspoň od lidí "chtěli jsme jednou štěňata" , viz jak psala janaa.
A můj názor je, že když už vořecha, tak pořádného. Já o naší Malině možná vím víc, než ti, co si jedou pro toho retrívra.
Navíc je to vořech, co asi vypadá, že by tohle mohl někdo chovat i záměrně a často se mě lidi ptají , co to mám za rasu.

23.10.2022 16:47

ty inzeraty jeste jdou najit v google archivu

https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:QQB2pTfCSNEJ:https://zvirata.bazos.cz/inzerat/159494869/zlaty-retrivr-bez-pp.php&cd=12&hl=cs&ct=clnk&gl=cz

23.10.2022 16:52

Jj, Chlupatý štěstí je super, paní Iva se štěňátkům věnuje maximálně, teď mají i kavalirky. Je to taková větší chovka už, ale pořád rodinnýho typu, štěňátka jsou v obýváku a líbí se mně, že i o seniory je pěkně postaráno. Po Orionovi má pejska kamarádka a je to takový bezva trdlo, teď zrovna má narozeniny 3 roky.

ted ji znami "reklamovali" fenu s ureterem. ty uvozovky tam byli jen proto, ze ji to hlasili.
jako jo, stane se to - jen bych cekala, ze chovatel je na to vysetreni posle sam.
a ne ze jedina odpoved bude - u me ji nic nebylo nebo ze to je normalni.
V te dobe tam mela 2 pocetne vrhy . Presto nezapochybovala, ze by si vsimla. no ne, nevsimla.
a fena se operovala zbytecne pozde.
.

23.10.2022 17:09
janaa

XXX.XXX.174.242

Hele, zpozorovat u štěněte,že se nadměrně počůrává,učůrává je velmi obtížné. Zrovna na ureter se opravdu většinou přijde, až když je štěně u majitele a dostane se do věku,kdy už by ty základy čistotnosti měly být. Většinou to ze začátku i vet omlouvá,posléze je podezření na zánět močáku a teprve potom inteligentního veta napadne ureter(ono se o problému málo ví i mezi veterináři,natože chovateli)

23.10.2022 19:15

ty inzeraty jeste jdou najit v google archivu

https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:QQB2pTfCSNEJ:https://zvirata.bazos.cz/inzerat/159494869/zlaty-retrivr-bez-pp.php&cd=12&hl=cs&ct=clnk&gl=cz

Tak tohle mně přijde jako ukradený fotky a že se to teda dost dělá.

23.10.2022 19:37

janaa napsal(a):
Hele, zpozorovat u štěněte,že se nadměrně počůrává,učůrává je velmi obtížné. Zrovna na ureter se opravdu většinou přijde, až když je štěně u majitele a dostane se do věku,kdy už by ty základy čistotnosti měly být. Většinou to ze začátku i vet omlouvá,posléze je podezření na zánět močáku a teprve potom inteligentního veta napadne ureter(ono se o problému málo ví i mezi veterináři,natože chovateli)

jj. kor pri vice nez 20 ti stenatech - to nejde poznat urcite.
Problem pro me ale je to bagatelizovani od chovatelky. "U me problemy nemela" A lidi ji verili a lecili zanety.
Kdyz jsem jim to rikala, ze by to mohl byt vrozeny problem - chovatelka to rozhodne poprela -a tak znovu lecili zanet....
V roce znovu - a opet ujisteni ze to nic neni. Ze mlade feny to tak proste mivaji...
Ted je ji kolem dvou let ? je po opereci a opet ch. - u me to urcite nemela.

23.10.2022 19:39

Tak tohle mně přijde jako ukradený fotky a že se to teda dost dělá.

Fotky jsou ukradene určité,pac to co mi poslali za fotky ma z retrivra tak barvu
Ale tak verim ze partak,to bude fajn.jen doufam ve zdravi

23.10.2022 20:12

jj. kor pri vice nez 20 ti stenatech - to nejde poznat urcite.
Problem pro me ale je to bagatelizovani od chovatelky. "U me problemy nemela" A lidi ji verili a lecili zanety.
Kdyz jsem jim to rikala, ze by to mohl byt vrozeny problem - chovatelka to rozhodne poprela -a tak znovu lecili zanet....
V roce znovu - a opet ujisteni ze to nic neni. Ze mlade feny to tak proste mivaji...
Ted je ji kolem dvou let ? je po opereci a opet ch. - u me to urcite nemela.

Tak můj názor je, že chovatel by se k problému měl postavit čelem. Ok, všimnout si ničeho nemusel, ale pokud se to následně u nového majitele zjistilo, tak by měl jednat na rovinu.
Já od paní Maříkové štěně nemám, takže nemám ani tuto zkušenost.
Z mého odchovu jeden pejsek neměl při odběru sestouplé kulky. A i když potom u nového majitele sestoupily, tak jsem mu stejně dala slevu hned. Jen aby někdo neřekl, že kážu vodu a piju víno. To není na nikoho tady, ale chodí sem různí lidi a šmírujou tady.

23.10.2022 20:23
janaa

XXX.XXX.174.242

No,jestli se jedná o paní P.K.,tak veřejně na FB děkovala chovatelce za rady a podporu,takže tomu nějak nerozumím. Btw po takové době je snad už měl navést veterinář a ne léčit záněty. Ale jasně, nebyla jsem u toho, nevím, jak to líčila majitelka, neslyšela jsem reakci chovatelky, nejsem do toho nijak zainteresovaná

23.10.2022 20:39

janaa napsal(a):
No,jestli se jedná o paní P.K.,tak veřejně na FB děkovala chovatelce za rady a podporu,takže tomu nějak nerozumím. Btw po takové době je snad už měl navést veterinář a ne léčit záněty. Ale jasně, nebyla jsem u toho, nevím, jak to líčila majitelka, neslyšela jsem reakci chovatelky, nejsem do toho nijak zainteresovaná

nevim, kdo je pani P.K.
a ze je mel navest veterinar?
jo, mel... a nakonec to i ten vet vyresil. Ne chovatelka.

ale cemu se pak rika "chovatelsky servis" ? To je oc tu bezi.....

MartiČ

31.10.2022 22:19
MartiČ

XXX.XXX.252.118

Ahoj,

Dobrý večer,
Od osoby Mirka Tomková z Odolené Vody nekupujte žádné štěně apod.
Je to podvodnice!!!
My jí za štěně zlatého retrívra zaplatili zálohu na účet 4500 Kč. Podvodnice Tomková neustále měnila dohodnuté termíny k předání štěněte. Nevěděla ani jestli odběr bude u ní nebo u jejích rodičů, kteří údajně štěňata hlídali když ona nebyla doma! Nebyla schopná pořádně s námi komunikovat. Na zprávy od nás reagovala až za dva dny! Nakonec se rozhodla že nám zálohu vrátí (údajně peníze odeslala přes Revolut 20. 10. 2022) Na další komunikaci od nás nereaguje!!!
Do dnešního dne nemáme štěně a ani peníze zpět!!!!

1.11.2022 08:23

MartiČ napsal(a):
Dobrý večer,
Od osoby Mirka Tomková z Odolené Vody nekupujte žádné štěně apod.
Je to podvodnice!!!
My jí za štěně zlatého retrívra zaplatili zálohu na účet 4500 Kč. Podvodnice Tomková neustále měnila dohodnuté termíny k předání štěněte. Nevěděla ani jestli odběr bude u ní nebo u jejích rodičů, kteří údajně štěňata hlídali když ona nebyla doma! Nebyla schopná pořádně s námi komunikovat. Na zprávy od nás reagovala až za dva dny! Nakonec se rozhodla že nám zálohu vrátí (údajně peníze odeslala přes Revolut 20. 10. 2022) Na další komunikaci od nás nereaguje!!!
Do dnešního dne nemáme štěně a ani peníze zpět!!!!

Měli jste si toho psa nechat poslat na dobírku!

Přidejte reakci

Přidat smajlík