Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.10.2022 20:23

Dobrý den,chci se zeptat jestli je možné,že fena která je tyzden po porodu císařským řezem,může harat? Totiž pes na nu stále skáče a oblizuje ju.Dekuji

27.10.2022 21:18

se mi nechce odpovidat, protoze vubec nechapu, ze pes k fene po operaci muze a muze ji otravovat

27.10.2022 21:59

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
se mi nechce odpovidat, protoze vubec nechapu, ze pes k fene po operaci muze a muze ji otravovat

Kdyz jsou v jedny domácnosti tak asi se vidí a nevyhýbají se jeden druhému a nevidím důvod proč by som ju měla mít někde zavřetu .Já jsem se ptala jiné a vy odpovíte jiné 😂,když nechcete odpovídat ,tak vás nikdo nenutí.

27.10.2022 22:09

Duvod jsou ty stehy, co ma fena na brise

27.10.2022 22:14

Duvod jsou ty stehy, co ma fena na brise

Tak blbá nejsem ,ty stehy sa jej krásné hoja a jasně ,že ju hlídám .Ale nedá sa prostě být 24/7 být s nimi např.su sami doma když nesu děti do školy .Ale onak je pod dohledem .

27.10.2022 22:19

OK - tak jinak - fena nehara, cisti se po porodu. ma aktivni hormony - a psovi muze "vonet" - udelate nejake zmeny ve Vasi domacnosti?

27.10.2022 22:22

OK - tak jinak - fena nehara, cisti se po porodu. ma aktivni hormony - a psovi muze "vonet" - udelate nejake zmeny ve Vasi domacnosti?

V mojí domácnosti??jaké změny bych malá udělat .

27.10.2022 22:24

Nenechat toho psa otravovat fenu po operaci

27.10.2022 22:26

Nenechat toho psa otravovat fenu po operaci

Tak vyssie som vám psala

27.10.2022 22:26

Ježíš, normální chovatel psa v téhle situaci prostě oddělí, fena po porodu má mít klid, navíc po císaři. A vy na ní necháte skákat psa. Jen doufám, že štěňata byla nehoda, protože tohle je fakt masakrálně bezohledný přístup.

27.10.2022 22:28

tusila jsem, ze odpoved nic nezmeni, ale snazila jsem se

27.10.2022 22:30
rapotacka11

XXX.XXX.225.105

Proč?!
Kde berete tu trpělivost?

27.10.2022 22:36

Ježíš, normální chovatel psa v téhle situaci prostě oddělí, fena po porodu má mít klid, navíc po císaři. A vy na ní necháte skákat psa. Jen doufám, že štěňata byla nehoda, protože tohle je fakt masakrálně bezohledný přístup.

Ale já nikde nepisem že nechávám skakat , pokial sa dá sú odděleny , tak blbá niesom , a není dovod ju drzat někde zavřetu celý den při steniatku ,Lebo ICH nema pytala som sa upne něco ine a hned sa navazate do člověka a ani nevíte ,co a ako .Stačilo naoisat že sa čistí ,to totiž ona nemá žádné výtoky, a stehy už má vybrate .

28.10.2022 09:49
keissa

XXX.XXX.155.174

Ale já nikde nepisem že nechávám skakat , pokial sa dá sú odděleny , tak blbá niesom , a není dovod ju drzat někde zavřetu celý den při steniatku ,Lebo ICH nema pytala som sa upne něco ine a hned sa navazate do člověka a ani nevíte ,co a ako .Stačilo naoisat že sa čistí ,to totiž ona nemá žádné výtoky, a stehy už má vybrate .

Uplně logická odpověd fena se po porodu i když cisařem čistí odcházejí z ní očistky a nezkušenému psovi to prostě voní .Fena se po porodu čístí 5-6 týdnu u feny která kojí se čištění trochu zrychluje (kojení spouští oxitocin a ten zpusobuje stahy dělohy ) u feny co nekoji muže to čištění feny trvat o něco déle ale není to pravidlo .Fena se po porodu čístí i když byl porod cisařem .Fenu je dobré oddělit od psa i když nemá štěnata , nejen z duvodu stehu které se sice hoji ale jsou tam i vnitřní stehy které mužou namahou popraskat ale taky další duvod je že fena je nachylná v tuto dobu k jakekoliv infekci ,která pak muže podstatně zhoršit celkovou rekonvalescenci .

30.10.2022 19:40

Ale vždyť píšete - pes na nu stále skáče - tak jak to teda je?

31.10.2022 07:13

Tak blbá nejsem ,ty stehy sa jej krásné hoja a jasně ,že ju hlídám .Ale nedá sa prostě být 24/7 být s nimi např.su sami doma když nesu děti do školy .Ale onak je pod dohledem .

Když nesete děti do školy, tak je oddělím, ne?

1.11.2022 19:02

tusila jsem, ze odpoved nic nezmeni, ale snazila jsem se

A klasika, zadavatelka se pro jistotu deaktivovala. Asi jsme byli opět oškliví.

3.11.2022 16:13
fawnalee

XXX.XXX.226.140

A to psala, že má děti... Zřejmě jí vyrostly na stromě a jen je sebrala jak hrušky. Jinak takhle beb.lní dotaz fakt pochopit nedokážu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík