štěňátka německého ovčáka s PP

Prodám Německého ovčáka - nabízíme k zamluvení štěňátka německého ovčáka s...
16000 Kč
Dobrý den chtěla bych se zeptat mám fenu Německého ovčáka a 26.8. 2022 jsme ji nechali nakryt psem a druhý den taky tedy 27.8. 2022 a ja jsem se chtěla zeptat zda je nějaká možnost že se krytí nepovedlo ? Pac se pořád nic neděje.
nejsem mnozitelka jen nám bylo řečeno že by fenka měla mít aspoň jednou štěňátka. A na veterinární klinice je s fenku nebyli. Moc děkuji
Uživatel s deaktivovaným účtem
A to vám prosím vás řekl kdo? 🤦
Turanovamisa
napsal(a):
Bylo nám řečeno že by každá fenka měla mít aspoň jednou za život štěňátka. Nebudu jmenovat ale řekl nám to znymi co cvičí psy.
Tak tento názor je úplně zcestný, žádná fena nemusí mít štěňata, zvlášť když není uchovněna a nemá do chovu co přinést.
Pokud vám známý takto poradil, tak vám měl říct i všechno ke krytí a k porodu.
Byli jste na veterině na progesteronu nebo podle čeho jste kryli? Jestli je fena březí, zjistíte na veterině ultrazvukem, jinak ne. Pak už jedině, až bude rodit. Nebo nebude.
Tak na tu kliniku zajděte, jiné řady se nedočkáte. Nebo čekejte, třeba o fenu přijdete a už nebudete muset nic řešit.
Škoda, že jste, zadavatelko, nevyužila svoje umění vyhledávat na internetu než jste fenu kryla, a nezjistila si, jak to opravdu je. Mohla jste si ušetřit nynější starosti.
Budu doufat, že fena nezabřezla a nebo ještě lépe, že jste troll.
a máte alespoň domluveného veterináře, aby fenu po porodu zkontroloval?? Přeci jen má "termín" přes svátky... Jste domluvená na eventuálního císaře, kdyby byl potřeba? Máte doma pro jistotu mléko pro štěňata, víte, jak novorozence ošetřit, pokud fena bude vyčerpaná nebo nebude (jako prvorodička) o štěňata jevit zájem??
Víte, že musíte štěňata nechat očipovat, než je prodáte?
Nezlobte se - ale pokud máte velmi naivní dotaz hned na úvod, tak se vyrojí dost otázek... JInak fena je březí zhruba 61-65 dní, ale v tomto stádiu už byste na ní měla vidět změny fyzické i psychické
Petra549
XXX.XXX.70.72
Radu ste už dostala, veterinár, sono či tam šteniatka sú a hlavne či sú živé. Keď sú mrtvé, tak sa rozkladajú a fenu tým zabíjajú-treba ich vybrať, ak nieje neskoro. Keď sú živé, postupujte podľa pokynov veterinára. A treba tam ísť teraz. Inú radu nedostanete, lebo iná cez net neexistuje.
rapotacka11
napsal(a):
A co s nimi budete dělat, když jich bude 11?
to by snad poznala, kdyby se fena kutálela. Jedenáct jich snad přehlédnout nejde... I když...
Chudák pes, ty nohy, nemůžete ho aspoň pořádně nakrmit? Učesat, umýt.
https://www.sbazar.cz/turanovamisa/detail/180430523-kryti-no
napsal(a):
Chudák pes, ty nohy, nemůžete ho aspoň pořádně nakrmit? Učesat, umýt.
https://www.sbazar.cz/turanovamisa/detail/180430523-kryti-no
Turanovamisa
napsal(a):
nejprve si zjistěte co je to zac a pak můžete psát takové věci toto je pes s PP a je i bonitovany a toto je zrovna fotka kde jsme šli z procházky tak prostě ta fotka není taková jaká je co je na tom?
Takže je to chovný jedinec...tak v tom případě nechápu proč v inzerátu je uvedeno jen, že je pes s PP. Za mě když už inzeruju psa na krytí, tak ho teda mám nějak nafoceného, aby bylo vidět jak je stavěnej. Uvedu jméno psa, abych si jako zájemce mohla dohledat, že je chovný a ideálně dle rodokmenu zjistila co nejvíce, co se dá dohledat ,..zdraví, povahy. Uvedu také výsledky zdravotních vyšetření.
Popř. můžu mít stránky, kde psa prezentuji a do inzerátu dám odkaz.
Takže dost pochybuju, že je pes chovný, A určitě tento zaručeně chovný oes nakrýval zaručeně chovnou fenu v ůvodním dotazu a budou z toho zaručeně čistokrevná štěňátka s PP..,,a teď tu o Červené Karkulce...a nebo jakpak se jmenuje celým jménem ten pes na krytí....?
Turanovamisa
napsal(a):
Já jsem psala o radu ne aby jste mě tady soudili
Promiňte, ale názor, že každá fena má mít jednou za život štěňata, je tak 40 let starý. A pokud vám jde o fenu, navštivte veterináře. Jo a fena a pes byli vyšetření? Třeba na DKK? A další? Když teda nejste ta množitelka.
Turanovamisa
napsal(a):
Moc vám děkuji. Jdu to zaridit
Co jdete zařídit?
Veterináře s ultrazvukem ?