Bišonek s PP

Prodám Bišonka - Štěňátka bišonků narozená 22.3.2025, k zadání dvě holčičky...
DohodouMichal222
XXX.XXX.157.126
Dobrý den přítelkyně má morče a můj pes na něj neustále doráží a štěká i přes dveře. Morče se psa boji
Uživatel s deaktivovaným účtem
Michal222
napsal(a):
Dobrý den přítelkyně má morče a můj pes na něj neustále doráží a štěká i přes dveře. Morče se psa boji
A od nás chcete co? Viz Fatia - nenechám to psa dělat.
A proč je v nadpisu křeček?
napsal(a):
A proč je v nadpisu křeček?
Postřeh Že by troll?
Michal222
XXX.XXX.157.126
Je možnost je skamaradit nějak?
Morče o to stojí?
https://www.youtube.com/watch?v=h_9SumG9QXw
Michal222
XXX.XXX.157.126
Dobrý den chtěl bych aby si pes zvykl na morče a nwm jak to udělat. Podle internetu se mají seznámit přes klec. Zkusili jsme přepravku a nic pes na něj neustále dorážel.
Michal222
napsal(a):
Dobrý den chtěl bych aby si pes zvykl na morče a nwm jak to udělat. Podle internetu se mají seznámit přes klec. Zkusili jsme přepravku a nic pes na něj neustále dorážel.
Chudák morče. Vy jste opravdu toho psa nechali dorážet?
Atheira
napsal(a):
Ideální je naučit psa si morčat nevšímat. Nevidím jediný benefit v tom pokoušet se z nich udělat kámoše. Ta morčata ze psa stejně budou ve stresu. Úplně zbytečný trýznění. Tady dokonce pro obě strany. Zbytečně vystavujete morčata stresu a zbytečně si takhle provokujete psa.
Můj chrťák byl morčecí chůvička,..škoda, že nemám nějakou fotku, jak trpělivě keží a mláďata si u něj hrají, lezou na něj. A na zahradě, když se stalo, že se mládě zapomnělo a volalo, tak byl u něj dřív, než tam doběhl někdo z morčecích rodičů. Morčata byla v klidu, ale třeba zakrslí králíci teda neměli zájem se kamarádit a ty jsem nakonec přestěhovala k mamce, protože hysterčili když pes jen prošel v blízkosti klece, nedej bože, aby ke kleci v klidu čuchal a to ho ani nezajímali ti králíci, sle jestli není k mání tvrdek chleba, morčatům ho chodil krást.,přitom venku na zahradě jim pes nevadil ani když byli na volno, ani když byli v ohrádce.
Berbeři s morčaty vyrostli...s morčaty, co byla na psa zvyklá, ale tam už to kamarádství nebylo....nechat morčata lítat na volno po zahradě, to by byla morčecí vražda...byla jsem ráda, že jsme nakonec naučili ignorovat morčata v kleci a v ohrádce, ale kdyby přistihli někde morče na volno, tak by bylo synem smrti,
Bez rizika na volno se mohl beztrestně pohybovat jen leguán, neboť hned při prvním pokusu štěňat očuchat to divný zelený zvíře s nedodržením bezpečné vzdálenosti ,dostali šlehu leguáním ocasem a pak už se mu s respektem vyhýbali...ale zase jsme museli hlídat osmáka, protože ten naopak za legoušem běhal a snažil se mu okusovat špičku ocásku...
Prostě si myslím, že pokud pes není od přírody morčecí kámoš, tak z něj člověk kámoše neudělá.