Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Zanet91

10.11.2022 08:33
Zanet91

XXX.XXX.110.208

Dobrý den, chtěla jsem se optat, který druh TOW by jste doporučili pro 3mesicni štěně NOxRR. Momentálně jsme na Carnilove, ale ty ji nevyhovují. Děkuji

10.11.2022 10:49
lupus4

XXX.XXX.205.61

Lidé se dělí na 2 druhy.
Jedni krmí psa masem, a druzí celý život zjišťují, které granule alespoň malý podíl masa obsahují.
Tip první vědí naprosto přesně co jejich pes žere, ti druzí vědí, co by jejich pes žrát měl. Co ale skutečně žere, to věští z popisu složení na obale a kávové sedliny.

Zanet91

10.11.2022 11:13
Zanet91

XXX.XXX.110.208

lupus4 napsal(a):

Lidé se dělí na 2 druhy.
Jedni krmí psa masem, a druzí celý život zjišťují, které granule alespoň malý podíl masa obsahují.
Tip první vědí naprosto přesně co jejich pes žere, ti druzí vědí, co by jejich pes žrát měl. Co ale skutečně žere, to věští z popisu složení na obale a kávové sedliny.

Děkuji za odpověď, ale mám dojem, že na tohle jsem se neptala. Respektuji lidi co krmí masem, tak bych byla ráda, kdyby i ostatní respektovali, že někteří chtějí krmit granulemi 😉

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.11.2022 11:57

Musíte počkat, až sem někdo, kdo tím krmí, přijde, mně se TOW nelíbily, předražený amarouny.

Zanet91

10.11.2022 13:33
Zanet91

XXX.XXX.110.208

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Musíte počkat, až sem někdo, kdo tím krmí, přijde, mně se TOW nelíbily, předražený amarouny.

Nelibily se vám složením? Já jsem právě uvažovala nad TOW nebo Acanu prairie poultry. Myslíte že tq Acana by byla lepší? Nebo co vy by jste doporučila?

10.11.2022 13:38

Zanet91 napsal(a):
Nelibily se vám složením? Já jsem právě uvažovala nad TOW nebo Acanu prairie poultry. Myslíte že tq Acana by byla lepší? Nebo co vy by jste doporučila?

No, já bych právě granule taky nedoporučila. :-) Proto jsem psala, že budete muset počkat na někoho, kdo granulema krmí, jestli tady vůbec někdo takovej je.

10.11.2022 13:49

Nikdo tím nekrmí.
Z nějakého důvodu neseděly tamty hnusné granule, ty měly nějaké složení,
luštěniny a koroptve, ne? :-)
Takže si najdete granule, které mají např. brambory/obilí a něco obyčejného,
řekněme kachnu, kuře a budou mít méně tuku, proteinu a vlákniny než tyto.

10.11.2022 13:50

Koukněte na Barking Heads, Purizon nebo Simpsons premium

Zanet91

10.11.2022 13:55
Zanet91

XXX.XXX.110.208

Tak to se omlouvám, špatně jsem Vás pochopila 🙂

Přidejte reakci

Přidat smajlík