Krásný 17.listopad, (no právě že venku není...)
Nevíte prosím někdo, kde sehnat obleček pro naši boloňačku -turistku, nemusí být teplý, nechávám delší chlup, zimou netrpí, ráda šlape, ale v tomhle počasí jí strašně vadí mokrý nahozený podvozek. A to je právě problém se všemi oblečky, že jsou jen z vrchu na zádech, jen jeden co máme je odspodu se zapínáním na zádech, ale hned po prvním vyprání( naimpregnovala jsem, ale naprd) začal nasákat jak houba. Existuje někde nějaký odspodu vcelku, se zapínáním na zádech, delší packy a naspodu nejlépe pogumovaný? Psice 9kg.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mám 8 kilového právě ostříhaného psa bez podsady a má tento overal. Vlastně máme rovnou dva 😉 Není zcela nepropustný, jak píšete, ale do silného deště a v chladu dám navrch i pláštěnku a je to. Není drahý, je ze ZOOHITU, akorát mě mrzí, že nemá víc chráněný i krk. Overálek máme 35cm, podle délky zad, jak píšou v tabulce, vejde se do něj, v té délce zad, hubený, zarostlý i cvalda pes, nahoře jsou šnůrky na stažení, ale v připadě fenečky no problém 😉 Vespod je teda průřez pro pejsky, ale jinak je ochranný na břiše dost. Uvnitř je fleece. Na stránkách je fotek víc
Fotky jsou ilustrační ze zoohitu...omrkněte, už nebude moc teplo.