Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.11.2022 13:30
Carolii

XXX.XXX.15.63

Dobrý den, mám novou 3 měsíční Čivavu a skoro 2 roční. První dny ta starší byla šťastna a normálně si s ní hrála. Jenomže postupem času ta starší začala být protivná a začala v blízkosti té malé slintat. Chtěla jsem se zeptat jestli je normální když začne z ničeho nic slintat, když nikdy předtím neslintala.

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.11.2022 14:05

Carolii napsal(a):
Dobrý den, mám novou 3 měsíční Čivavu a skoro 2 roční. První dny ta starší byla šťastna a normálně si s ní hrála. Jenomže postupem času ta starší začala být protivná a začala v blízkosti té malé slintat. Chtěla jsem se zeptat jestli je normální když začne z ničeho nic slintat, když nikdy předtím neslintala.

Není to normální. Zuby? Nebo něco v tlamě?

28.11.2022 20:13
mala_adel

XXX.XXX.239.85

Může to být i ze stresu. Starší byla zvyklá na svůj klid a teď ji nonstop "otravuje" štěně. Stejně tak to může být i nějaký zdravotní problém.

29.11.2022 10:01

mala_adel napsal(a):
Může to být i ze stresu. Starší byla zvyklá na svůj klid a teď ji nonstop "otravuje" štěně. Stejně tak to může být i nějaký zdravotní problém.

To se mi nezdá. Stres = adrenalin a ten tvorbu slin zastavuje.

29.11.2022 10:42
mala_adel

XXX.XXX.239.85

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
To se mi nezdá. Stres = adrenalin a ten tvorbu slin zastavuje.

Píšu z vlastní zkušenosti, náš pes to tak má. 🤷🏻‍♀️ Když má zůstat sám doma, v autě, když mu dělám něco, co se mu moc nelíbí (třeba ze začátku koupání, otírání očí).

29.11.2022 11:43

mala_adel napsal(a):
Píšu z vlastní zkušenosti, náš pes to tak má. 🤷🏻‍♀️ Když má zůstat sám doma, v autě, když mu dělám něco, co se mu moc nelíbí (třeba ze začátku koupání, otírání očí).

Nezpochybňuji, ale je to zvláštní.

Přidejte reakci

Přidat smajlík