Prodej štěňat Havanský psík s PP

Prodám Havanského psíka - Prodáváme štěňata z rodinného chovu, 3 kluky Hav...
25000 Kčanonym15
XXX.XXX.104.230
Hrozně moc bych si přála pejska, ale mamka už dalšího nechce:((. Měli jsme havanského bišonka, ale to jsem ještě byla malá. Teď máme morčata ale už jsou stará. A i když je miluji nadevše, tak se psovi nevyrovnají. Bydlíme v obrovském bytě, ale teď se budeme stěhovat do menšího. CHTĚLA BYCH HO SAMOZŘEJMĚ AŽ SE PRESTEHUJEM! Přemlouvám mamku už od 7 let a furt slyším to samé: A kdo se o něj bude starat?
Víš že je to obrovská odpovědnost?
To bych zas venčila jenom já!
No ty tvoje sliby, že se budeš starat.
Už jsem nečetla tolik videí a stránek, ze to ani nespocitam. přeju si ho každé vánoce. I jsem si na něj šetřila že ho zaplatím ze svého. Ale problém je že vrcholově sportuji a za chvíli půjdu na střední. Mamka se boji že mě pejsek přestane bavit. A bude se o něj muset starat ona:(( Jak ji mám přesvědčit že to zvládnu a že nebude sám doma??
Cuu
XXX.XXX.133.108
anonym15
napsal(a):
Hrozně moc bych si přála pejska, ale mamka už dalšího nechce:((. Měli jsme havanského bišonka, ale to jsem ještě byla malá. Teď máme morčata ale už jsou stará. A i když je miluji nadevše, tak se psovi nevyrovnají. Bydlíme v obrovském bytě, ale teď se budeme stěhovat do menšího. CHTĚLA BYCH HO SAMOZŘEJMĚ AŽ SE PRESTEHUJEM! Přemlouvám mamku už od 7 let a furt slyším to samé: A kdo se o něj bude starat?
Víš že je to obrovská odpovědnost?
To bych zas venčila jenom já!
No ty tvoje sliby, že se budeš starat.
Už jsem nečetla tolik videí a stránek, ze to ani nespocitam. přeju si ho každé vánoce. I jsem si na něj šetřila že ho zaplatím ze svého. Ale problém je že vrcholově sportuji a za chvíli půjdu na střední. Mamka se boji že mě pejsek přestane bavit. A bude se o něj muset starat ona:(( Jak ji mám přesvědčit že to zvládnu a že nebude sám doma??
To zní mega strojeně tenhle příspěvek sry jako
Uživatel s deaktivovaným účtem
nijak.
jediné řešení je vyrůst a pak si psů pořiď klidně deset.
A mamka má pravdu ... Pokiaľ ho nechce v podstate ona - neprehováraj - môžeš byť teraz akokoľvek presvedčená, že sa budeš starať - aj tak ostane nakoniec psík na nej. Viem čo hovorím - bola som aj dieťa aj mama. Moje deti mali psa - ale vedela som, že je to na mne. Všetky ich výlety, tábory, choroby, randenie atď. som zabezpečovala psa ja. Pes je živá bytosť, ktorá chce jesť, spať, venčiť, ošetriť 365 dní v roku - a to roky. Moje deti dostali psa v prvej triede ZŠ a žil ešte keď išli na strednú a tá najstaršia aj na vysokú. Nebola šanca, aby ho zvládli samé čo i len denne venčiť - a to boli traja! Tak daj na mamku a keď budeš dospelá a budeš mať podmienky a túžba mať psa ťa neopustí tak si sen splníš
Kolik ti je let? Ono v deseti opravdu většina povinností připadne na rodiče. Oproti tomu patnáctiletý student střední školy už dokáže zajistit leccos sám.
Prostě to zkoušej. Pokud jsou obavy o to, že by tě pes přestal bavit, zkus si najít útulek a choď tam venčit a pomáhat. Nebo souseda, co nemá na své psy čas.
Jako - mně to pomohlo. Kdysi dávno moje maminka pojala podezření, že pes je pro mě jen kratochvílí, tak nač pořizovat vlastního. Přemlouvala jsem maminku osm let na psa, marně. Zlomilo ji to, že jsem celé dny trajdala po lesích se psem od sousedů.
zkus si najít útulek a choď tam venčit a pomáhat. Nebo souseda, co nemá na své psy čas.
přesně tak