Pes v chovatelských potřebách?

Cane Corso
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.12.2022 02:50
nikolnovotna

XXX.XXX.168.202

Zdravím, nevíte prosim vás někdo zda se se psem může do zverimexu nebo ne? Mám rasu cane corso a nevím zda mě s ním dovnitř pustí

4.12.2022 03:25
Trickyvoo

XXX.XXX.62.63

nikolnovotna napsal(a):
Zdravím, nevíte prosim vás někdo zda se se psem může do zverimexu nebo ne? Mám rasu cane corso a nevím zda mě s ním dovnitř pustí

S velkým psem nevím, nejspíš jo. Já mám střední velikost a to mě většinou i zvou dovnitř, když chci psa nechat venku.

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.12.2022 06:34

do Zverimexů běžně pouští - vždyť jak jinak vyzkoušet košíky, oblečky... psi jsou jejich zákazníci. Jen pozor na reakce svého psa - může se setkat s nízkou ohrádkou s běhacími morčaty, se spoustou zajímavých pachů a s malým prostorem a klouzající podlahou... Já někdy raději u malé prodejny čekám venku - ne kvůli jakékoli agresi svého psa, ale aby nadšeným vrtichvostěním nenadělal škodu...

4.12.2022 12:27
rapotacka11

XXX.XXX.224.174

nikolnovotna napsal(a):

Nenechte ho tam značkovat.

4.12.2022 13:24

Tak do zveráče, co chodím já, jsou psi vítáni. Samozřejmě dávám pozor, aby tam pes nedělal žádný bejkárny. Navíc u štěněte jsem tam s ním chodila i cíleně kvůli socializaci...vždycky jsou tam nějaký lidi, psi (i prodavačky tam mají často svoje psy) .

4.12.2022 17:19

nikolnovotna napsal(a):

..a proč si tam nezavoláte než tam půjdete....

Přidejte reakci

Přidat smajlík