Americký Stafordšírský Teriér štěňata s PP

Prodám Amerického stafordšírského teriéra - Chovatelská stanice nabízí štěň...
15000 KčUživatel s deaktivovaným účtem
Dobrý den
Máme doma štěňátka kterým je 9dní. Jak po sobě lezou tak mají slepenou srst od výkalů , je to zaschlé a nevím jak to dostat pryč. Mate někdo zkušenost ?
Děkuji
Uživatel s deaktivovaným účtem
Vlhčené ubrousky pro mimina nebo navlhčený hadřík.
vezmu štěně, vezmu umyvadlo, vezmu špunt, napustím přiměřeně teplou vodu a štěně vykoupu. pozor, voda je z nějakého důvodu láká k napití, takže opatrně.
napsal(a):
Dobrý den
Máme doma štěňátka kterým je 9dní. Jak po sobě lezou tak mají slepenou srst od výkalů , je to zaschlé a nevím jak to dostat pryč. Mate někdo zkušenost ?
Děkuji
Devět dní stará štěňata zpravidla velmi dobře čistí jejich matka. Vy ji tam nemáte?
V 9 dnech štěňata vylučují,když je fena masíruje olizováním, a při tom i výkaly uklidí. Pokud něco "odpadne",opět to fena sežere. I kdyby se fena nestarala, tak jim musíte s vylučováním pomáhat vy. V 9 dnech se jen tak plazí, nikam neběhají, jsou aktivní jen na žrádlo,tak si nedovedu představit,jak je možné,že mají okolo sebe tolik výkalů,že jsou zapatlaný a dokonce to je na nich zaschlé.
Jinak čistící ubrousky
impact
napsal(a):
Devět dní stará štěňata zpravidla velmi dobře čistí jejich matka. Vy ji tam nemáte?
asi ne, už jen to, že jsou někde mezi štěňaty výkaly naznačuje, že fena není součástí pohádky
Fenu mají normálně u sebe , ale srst je slepená , že ani možná cistenim od feny nepomůže
No tak koukám , že je tady víc chytrých hlav než jsem čekala 😀fenu doma normálně máme ! fena po nich začala uklízet až tenhle týden. Když po nich necistila normálně jsem vše uklidila , měnila podložky apod . Ale když po sobě lezli k ceciku tak se po… a bohužel to takhle dopadlo . Já se ptala jen o radu a ne o to jestli je fena v pohádce ! Díky za odpovědi 😉
to je v tom případě máma za všechny prachy
napsal(a):
No tak koukám , že je tady víc chytrých hlav než jsem čekala 😀fenu doma normálně máme ! fena po nich začala uklízet až tenhle týden. Když po nich necistila normálně jsem vše uklidila , měnila podložky apod . Ale když po sobě lezli k ceciku tak se po… a bohužel to takhle dopadlo . Já se ptala jen o radu a ne o to jestli je fena v pohádce ! Díky za odpovědi 😉
Tak hlavně už příště tuto fenu nekryjte. Neschopná matka nemá v chovu co dělat.
impact
napsal(a):
Tak hlavně už příště tuto fenu nekryjte. Neschopná matka nemá v chovu co dělat.
To Vás mohu jediné ujistit ,že se to už nestane 😊 snad vy jste lepší matka 😀 zdar a sílu
napsal(a):
to je v tom případě máma za všechny prachy
Na tohle se někdo ptal ? Psala jsem o radu a ne o to jestli je matka za všechny prachy 😀 hold se to někdy stane 🤣 nemá cenu komentovat .. zdar a sílu
Terven
napsal(a):
Někdy se to ale stane, žejo...a není to vina tý feny ani chovatele...
Měnila jsem jim vše několikrát denně,fena bohužel začala po nich uklízet až tenhle týden. Ale bohužel se tak stalo , jen jsem psala o radu a takhle se to zvrtlo😀 aspoň člověk ví.. děkuji
Tím že mají slepenou srst tak ne celou , jeden má malej flicek na zádech a druhy na nožičce , zítra to udělám jak psala paní nahoře a bude klid 😊
Téma je uzamčeno, není možné vkládat odpovědi.