Labradorský retrívr

Prodám Labradorského retrívra - Krásná smetanová štěňátka s PP po zdravých...
30000 KčChristiech7
XXX.XXX.40.108
Dobrý den, mám jen dotaz zda by někdo neporadil než pojedeme na veterinu. Mám fenku labradora, 8 let, kastrovaná ve 3 letech. V létě se mi začala počůravat, nejvíc ve spánku a pak jsem začala nacházet kapičky po bytě. Bylo to tak 2x do měsíce max. Pak to nějakou dobu ustalo a nyní se to znova objevilo. Je to necelý týden, kdy to začala dělat pravidelně. Každé ráno mokré prostěradlo- samozřejmě s námi spí v posteli, nebo přes den leží na zemi, tak když se zvedne - z 80% je pod ní louže. Zaráží mě ale fakt, že ona tekutina vůbec nezapáchá jako moč, což je mi divné. Žere l, pije normálně, nepozoruji na ni, že by ji třeba nebylo dobře. Je úplně v pohodě až na to čůrání. Děkuju za každé rady a zkušenosti 😊
jj, to bude inkontinence
jedna z "výhod" preventivních kastrací
nezbývá než zaléčit (mohl by to být i zánět močáku), vychytat dávkování a doufat, že to pár let vydrží...
(měl jsem inkont. fenu cca 10 let na 1/2 dávce Propalinu.. poslední rok neúčinkovala ani dvojnásobná a musela se změnit medikace na lidskej Incurin, což bylo kupodivu o mnoho levnější)
hodně trpělivosti vám přeju, fena za to nemůže a nedělá to schválně, prostě ve spánku "vyteče", můžete se utěšovat jen tím, že to mohlo přijít daleko dříve...