Německý ovčák s PP

Prodám Německého ovčáka - Chovatelská stanice německých ovčáků nabízí celoč...
Dohodou
Dobrý den, prosím o radu. Můj německý ovčák 6 měsíců a cca týden s PP. Nestojí mu stále jedno ucho. Jednou už mu stály obě, ale jen na pár dní a od té doby nic. Viz foto.
Měla bych s ním zajít k vet. na podlepeni nebo jeste pockat?
Dekuji
Uživatel s deaktivovaným účtem
Ada1306
napsal(a):
Krmim royal canin maxy puppy. Doporucila mi veterinarka. A vemeneny chrup podle me uz ma. Hodne jsem cetla ze se tomu ma dat volny prubeh ze je čas:( nevíte jestli by pomohly treba jeste vitamíny nebo nejake jidlo?
No, na royal canine tady moc dobré reference nejsou. A vemeneny chrup podle me už má - takže má nebo si to jenom myslíte?
Uživatel s deaktivovaným účtem
Ada1306
napsal(a):
Ano, ma vyměněný chrup. Jake byste mi tedy doporucila granule?
Já žádné. Barfuji i rybičky. Ale nedávno jsem se bavila s kolegou - že do granulí Fortify kladou mouchy vajíčka. Neboli tam asi nějaké maso bude.
Ada1306
napsal(a):
Dobrý den, prosím o radu. Můj německý ovčák 6 měsíců a cca týden s PP. Nestojí mu stále jedno ucho. Jednou už mu stály obě, ale jen na pár dní a od té doby nic. Viz foto.
Měla bych s ním zajít k vet. na podlepeni nebo jeste pockat?
Dekuji
To ucho určitě vylepte - už včera bylo pozdě.
Já už měla psů hodně ale ve výživě stále tápu, pořád se objevují nové názory.
Vždycky mám doma nějaké granule, pro případ nouze, případně na dokrmení. Zatím krmím Yoggiees.
Tady na Fauně ve vlákně Yoggiees je spousta názorů a tipů na jiné kvalitní granule od lidí, kteří kteří se opravdu vyznají ve složení, a nedají se oblbnout reklamou. Já také nejvhodnější granule stále hledám.
Jinak dávám hodně syrové maso, hlavně vepřové, protože je nejlevnější, kuřecí skelety nebo i celá kuřata, všechny vnitřnosti kromě sleziny, hlavně srdce, přihodím nějakou přílohu, zeleninu,třeba trochu poliju nějakým panenským olejem, posypu kolagenem, na špičku nože práškový vitamin C.
Někdy dám olejovky s tvarohem, někdy uvařím hrnec rýže s masem a zeleninou.
Na netu je spousta článků o barfování, to je krmení jen syrovými surovinami, tak na to koukněte:)
S uchem to nemusí být vůbec ztracené, dobrá výživa, vylepení a kolagen s céčkem by ještě mohly dobře zafungovat!
Držím palce!