Francouzský buldoček spp

Prodám Francouzského buldočka - CHS V. I. Puppy z nejlepší adresy Matka: Fa...
DohodouAndrea741
XXX.XXX.74.104
Zdravím, bohuzel jsme včera zjistili ,že psovi žlukly granule objednaváme je vždy přes internet ,mám tady ještě jinou značku granulí ale s čím je podávat aby z nich pes neměl průjem ? Přecházíme vždy postupně jinak vždy průjem .
Uživatel s deaktivovaným účtem
Andrea741
napsal(a):
Zdravím, bohuzel jsme včera zjistili ,že psovi žlukly granule objednaváme je vždy přes internet ,mám tady ještě jinou značku granulí ale s čím je podávat aby z nich pes neměl průjem ? Přecházíme vždy postupně jinak vždy průjem .
Žluklé granule se prostě nekrmí. Tečka.
Andrea741
napsal(a):
Většinu značek seženete bez problému v těch obřích zoo potřebách v nákupních centrech. Jinak samozřejmě můžete přidat do žrádla smectu nebo enterozoogel. Ale primárně bych se snažila do budoucna s psím zažíváním pracovat tak,aby pes neměl ze všeho průjem,protože to prostě není normální
Andrea741
napsal(a):
Dejte psovi dva dny čisté rýže s mrkví a postupně pak do toho přihazujte nové granule. Do vody k pití můžete dát Enterozoo gel (případně lidský Enteros gel - seženete ve většině v neděli otevřených lékáren).
Uživatel s deaktivovaným účtem
janaa
napsal(a):
Dyť je nechce krmit
Jasně, špatně jsem to pochopila.