Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

modzjubinskaja

19.12.2022 14:40
modzjubinskaja

XXX.XXX.247.235

Dobrý den, chci se zeptat.
Máme doma fenu (4měsícní štěně ) australský ovčák a bengálského kocoura (3 levého, kastrovaného)
Štěně je hravé, a tak na kocoura stále naráží,že se chce hrát.
Občas ho chytne za krk, ale kocour ji vždy ťapkama nějako otočí, že štěně zůstane na zádech, pak se kocour zakousne do krku a začne ji u toho ťapat po břiše, ona se nebrání. Přijde nám, že se jí to možná i líbí, jinak by snad kňučela.
Zajímá mě,jestli je máme nechat se takhle honit a hrát si, nebo to máme oba odnaučit? Hlavně se bojím toho,že by pejsek mohl v dospělosti kočku zakousnout 😒
Přidávám fotky a děkuji za každou odpověď 😊

19.12.2022 14:58
assil

XXX.XXX.121.3

A nebo kocour zakousne pejska, známá měla kocoura křížence bengálky a ten normálně útočil na psy, ze sloupku na plotě jim skákal na záda, pokousal NO, že tento skončil na veterině a takový věci jako že jim přitáhl domů zajíce, to už ani neřešili.
Nevím, asi bych to trochu krotila tím, že je odlákám na něco zajímavého.

19.12.2022 15:26
impact

XXX.XXX.17.89

Ne nadarmo se o bengálkách říká, že jsou to napůl psi.

19.12.2022 15:42
assil

XXX.XXX.121.3

impact napsal(a):
Ne nadarmo se o bengálkách říká, že jsou to napůl psi.

Spíš napůl gepardi nebo něco podobnýho.

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.12.2022 17:39

modzjubinskaja napsal(a):
Dobrý den, chci se zeptat.
Máme doma fenu (4měsícní štěně ) australský ovčák a bengálského kocoura (3 levého, kastrovaného)
Štěně je hravé, a tak na kocoura stále naráží,že se chce hrát.
Občas ho chytne za krk, ale kocour ji vždy ťapkama nějako otočí, že štěně zůstane na zádech, pak se kocour zakousne do krku a začne ji u toho ťapat po břiše, ona se nebrání. Přijde nám, že se jí to možná i líbí, jinak by snad kňučela.
Zajímá mě,jestli je máme nechat se takhle honit a hrát si, nebo to máme oba odnaučit? Hlavně se bojím toho,že by pejsek mohl v dospělosti kočku zakousnout 😒
Přidávám fotky a děkuji za každou odpověď 😊

Mně to přijde jako normoš hra. Nicméně nedokážu odhadnout, co se stane, až pes dospěje. Teoreticky by to mělo být v pořádku, ale...

19.12.2022 20:54
Doron

XXX.XXX.11.83

Já psům nedovoluju otravovat kočky.
Docela jednoznačně jim to zakážu. Bojím se o ně ( o psy:))).

20.12.2022 06:55
pipet

XXX.XXX.98.85

Takhle se mordujou moje dvě kočky. Ale tam jsou "vyrovnané síly".
Těžko říct, co bude, až pes vyroste a dospěje. Jestli si s kočkou bude hrát úměrně své velikosti, nebo ji jednou zlikviduje - i když třeba v rámci hry. I když zas ta kočka se jako nenechá jen tak, ale stačí blbý pohyb, že...

20.12.2022 09:14

hrají si?
jako oba?
tak je to v pořádku
jen bych to hlídala, aby se to nezvrhlo a včas ukončila

NEhrají si oba?
tak nenechat

poznat to musíš sama

modzjubinskaja

20.12.2022 13:01