Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Agnes23

27.12.2022 20:40
Agnes23

XXX.XXX.12.231

Hezký den, chtěla jsem se poradit protože jsme bezradní... Za celý život jsme měli dvě tibetské dogy... Kromě večerního štěkání (pro ostatní lidi šílená záležitost) s nimi nebyl problém... Když po 14 a 12 letech obě odešly do psího nebe tak jsme si pořídili štěňátko tibetana...období kousání věcí jsme zdárně překonali a nebyl s ním žádný problém... Pejskovi budou dva roky a díky úmrtí v rodině a vyřizování mimo republiku jsme museli letos v září dát pejska do psího hotelu na cca 8 dní. Nebyla jiná možnost kdo by ho hlídal... Přišel jako vyměněn a očividně byl rád že je doma... Ale nastaly změny v chování... Momentálně nemůžeme s naším tibetakem ani na vycházku protože se mu nelíbí cyklisti - hned po nich jde, nebo reaguje prehnane na lidi kteří jdou na procházku... On se snaží si hrát a kousat do nohou... Lidé to samozřejmě berou jako útok... A že máme agresivního psa...nikdy na ně nevyjel agresivně... Naposledy se nám vytrhl i s vodítkem a paní se snažil opět kousat do nohy (podotýkám žádná agrese) ale jak se paní snažila cuknout tak ji udělal škrábanec...od té doby i doma nám stále kouše do nohou aby měl pozornost... Co s tím máme dělat? Máte nějaké rady? Pejska milujeme a budeme to řešit, aby byl spokojen a hlavně nebyl nebezpečný pro okolí jak všichni popisují a nejraději by chtěli abychom se pejska zbavili. Neznám hodnějšího tvora a uděláme maximum proto aby to byl zpátky ten náš tibetak... Omlouvám se všem za takový dotaz, ale nevíme jak dál... Děkujeme za rady

27.12.2022 21:16
impact

XXX.XXX.17.62

"" Naposledy se nám vytrhl i s vodítkem a paní se snažil opět kousat do nohy (podotýkám žádná agrese) ale jak se paní snažila cuknout tak ji udělal škrábanec...""

Jakože fakt dvouletá tibetská doga? Kriste... Něco jako náhubek na procházky jste zkoušeli?

Agnes23

27.12.2022 21:20
Agnes23

XXX.XXX.12.231

My po incidentu se skrabnutim už košík máme a nepůjdeme bez něj ven... Právě nevíme jak to odnaučit... celou dobu to nedělala až poslední 3 měsíce co se vrátila z té psí skolky...a právě dvouletá doga...Nechceme na nikoho házet vinu, ale nevíme co se stalo že tak najednou...a chceme to řešit

27.12.2022 21:40
Tery56

XXX.XXX.91.244

Osobně, bych nikdy psa nedala ode mě pryč. Do žádné školky, hotelu apod. Zkrátka se to vždy udělá tak, aby s ní byl někdo doma. Věřte, že vím o čem mluvím. Mám 4 fenku a psy mám už cca 30 let

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.12.2022 11:02
Uživatel s deaktivovaným účtem

ve zkratce :

- košík
- naučit se psa udržet, "vytrhl se i s vodítkem" je věc nepřípustná
- psa učit a naučit, jak se má na podnět cyklista/chodec chovat

28.12.2022 11:57
rapotacka11

XXX.XXX.224.174

Oni?
Věřte, že si myslím, že oni neví o čem mluví,
když jejich TD "hravě" okusuje koho potká.😖

Po jejich DOVOLENÉ
od 2. 3. 2023
se třeba zeptejte tady, možná pomohou?

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02HNyw7zBW6kx8Rvqi7pprAwiPAmEuhbWekLiqHdprFEf1NFoqAiWFiTRHp64u8Dx7l&id=2068766243219904

Přidejte reakci

Přidat smajlík