Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

amstafron

9.1.2023 19:06
amstafron

XXX.XXX.35.25

Jak to děláte v zimě, když v létě dáváte psovi postroj a na zimu by potřeboval i obleček? Povolíte popruhy nebo máte jiný postroj na obleček ?

9.1.2023 20:12
Terven

XXX.XXX.110.191

To záleží...někdy dávám pod, někdy nad. Podle typu oblečku...
A jo, pod oblečky mám jiný postroje. Na fotce pinč má postroj pod - na tenhle typ oblečku to ani jinak nejde.
Mix shih tzu má postroj navrch, u týhle mikiny by to zas nešlo dospod. Záleží, co chcete oblíkat.

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.1.2023 20:13

Oblékám jen sporadicky, ale mám postroj kompatibilní se zimním oblečkem, jsou od stejné značky (postroj je pod bundou a na připnutí vodítka je ve správném místě připravený otvor).
K tomu mám lehký svetr, ten používám při nevlídném počasí třeba na tréninky, kde se pes nezahřeje pohybem. Na ten dávám postroj navrch, ale svetr je tak na tělo, že postroj není třeba povolovat.

Edit: Takže vlastně jako Terven, než jsem to dosmolila, předběhla mě.

9.1.2023 23:21
mala_adel

XXX.XXX.239.85

My máme dva postroje. Pod obleček dát nejde a když obleček má, musí mít větší velikost postroje. Takže máme jeden postroj na volno, jeden postroj na obleček. Aspoň to nemusíme často přenastavovat.

10.1.2023 11:45
Atheira

XXX.XXX.209.8

Dávám postroj pod bundu, která má otvor pro postroj na zádech (na zip), mám normálně zverimexové bundy, nepotřebujeme úplně nic extra.
Nebo u toho, co ten otvor nemá, beru na obojek.
Záleží od délky a terénu, kam jdeme.

10.1.2023 13:30

Máme hromadu oblečení a hromadu postrojů, některé přímo k oblečkům, jiné univerzálnější, které s bundami barevně ladí. Ne, nejsem cvok. Sice máme něco nakoupeno, ale jinak oblečení a postroje šiju. Jé, ten fleece ve výprodeji je super, softshell v akci, ty jo, ta sametka by byla krásná na pošití postroje, tu šedou ještě nemá... No a za těch 8 let se to trochu nastřádalo. Asi kvalitní práce, nic se nerozpadlo. Každopádně jsem začínala s oblečky s dírou na zádech a postroj pod nimi. A velmi brzy jsem s tím přestala. Buď postroj utáhnete, nebo vám pak hýbe oblečkem, primárně když je to bunda ve stylu přehozu.

amstafron

10.1.2023 13:46
amstafron

XXX.XXX.35.25

Já na obleček používám obyčejný řemínkový postroj ( je to jen na vycházky ), ale je to děs, protože vše prokluzuje a otáčí se na psovi, takže co chvílí musíme zastavit a poopravit do správné polohy.
Ještě že teď nejsou velké mrazy a obleček není potřeba.

10.1.2023 14:57
Atheira

XXX.XXX.209.8

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Máme hromadu oblečení a hromadu postrojů, některé přímo k oblečkům, jiné univerzálnější, které s bundami barevně ladí. Ne, nejsem cvok. Sice máme něco nakoupeno, ale jinak oblečení a postroje šiju. Jé, ten fleece ve výprodeji je super, softshell v akci, ty jo, ta sametka by byla krásná na pošití postroje, tu šedou ještě nemá... No a za těch 8 let se to trochu nastřádalo. Asi kvalitní práce, nic se nerozpadlo. Každopádně jsem začínala s oblečky s dírou na zádech a postroj pod nimi. A velmi brzy jsem s tím přestala. Buď postroj utáhnete, nebo vám pak hýbe oblečkem, primárně když je to bunda ve stylu přehozu.

A pro psa máte i samostatnou skříň, ne?

10.1.2023 15:13
Varaxi

XXX.XXX.191.78

Atheira napsal(a):

Ano, vypadá to, že rovnou celou šatnu, a možná ne jen jednu. :)

10.1.2023 20:33

Atheira napsal(a):

No tak teď je těch jeho hadrů plná předsíň. Mimo zimu je to o něco lepší, to se tam válí jen nějakých 6 postrojů. Ještě že neumím vyrábět samonavíjecí vodítka. A 3/4 oblečení jsou v boxu pod stolem se šicím strojem.

10.1.2023 22:48
Trickyvoo

XXX.XXX.62.63

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
No tak teď je těch jeho hadrů plná předsíň. Mimo zimu je to o něco lepší, to se tam válí jen nějakých 6 postrojů. Ještě že neumím vyrábět samonavíjecí vodítka. A 3/4 oblečení jsou v boxu pod stolem se šicím strojem.

Tý jo, ještěže nemusím Malinu obllíkat. To by bylo, než bysme se vypravili. Nejdřív bych řešila, co dcera, jestli pod oteplováky silnější legíny nebo slabší, pak bundu. Pak já co na sebe, jakou kabelku, jestli větší nebo menší a pak pes....hlavně aby s náma ladil a najednou by byla tma

Přidejte reakci

Přidat smajlík