Zlatý retriever šteniatka s PP

Prodám Zlatého retrívra - Chovateľská stanica,,Diamond in the heart,, ponúk...
Dohodouplacajda
XXX.XXX.113.160
Ahoj,neví tu někdo o firmě nebo jednotlivci,který je schopen zorganizovat cestu a předvedení na výstavě v zahraničí za mé účasti?
Vicky.Pollard
XXX.XXX.110.33
Nabízí to větší školy handlingu (třeba Psí škola K9), ale obvykle to má poměrně pochopitelnou podmínku, abyste u nich odchodili aspoň pár lekcí.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Koukněte na FB do skupin, převážně jsou nabídky ve skupině Výstavy FCI.
Většinou ale nabízejí vystavení psa bez toho, že by s ním jel majitel, což teda mně osobně se moc nelíbí a nevyužila bych to. Psa svěřuju zásadně jen spolehlivým kamarádům, které dobře znám.
aluska
napsal(a):
jedna skupina se jmenuje Výstavy psů s PP FCI, druhá Výstavy psů / Dog shows, další Spolujízda na výstavy a psí akce. Určitě najdete, je vícero lidí co buď vezme a vystaví psa, nebo jede i majitel se psem
Jj, tak jsem to nakonec popletla. 🤦
Já jen doporučuji pečlivě vybírat a ptát se i na zkušenosti jiných chovatelů nebo majitelů psů, protože už v té první skupině se objevilo několik varování na některé handlery, kteří si na tom založili byznys ve velkém a k psům se nechovají zrovna pěkně.
napsal(a):
Jj, tak jsem to nakonec popletla. 🤦
Já jen doporučuji pečlivě vybírat a ptát se i na zkušenosti jiných chovatelů nebo majitelů psů, protože už v té první skupině se objevilo několik varování na některé handlery, kteří si na tom založili byznys ve velkém a k psům se nechovají zrovna pěkně.
No ono kolikrát to není tak, jestli zrovna myslíte tu diskuzi, kde údajná handlerka používala sprostá slova a někdo to i natočil, tak to zrovna byla přímo majitelka psů s dcerou a jak se spolu ty dvě baví je jen jejich věc. Ovšem člověk co to neví a napíše o tom na fb, tak spustí lavinu nesmyslů založených a pocitu člověka, který neví o co šlo...
aluska
napsal(a):
No ono kolikrát to není tak, jestli zrovna myslíte tu diskuzi, kde údajná handlerka používala sprostá slova a někdo to i natočil, tak to zrovna byla přímo majitelka psů s dcerou a jak se spolu ty dvě baví je jen jejich věc. Ovšem člověk co to neví a napíše o tom na fb, tak spustí lavinu nesmyslů založených a pocitu člověka, který neví o co šlo...
Ne, to nemyslím, to bylo něco jiného už někdy dřív, tam šlo vyloženě o nějakou opravdu přímou špatnou zkušenost. Jasně, bylo to taky podáno jen z jedné strany.
Mně se zase třeba stalo to, že psa jsem chtěla vystavit v Maďarsku, zaplatila jsem, ale paní handlerka se nakonec zalekla množství přihlášených psů a nabídla mně místo toho výstavu v Istanbulu, což pro mě ale nemá význam.
napsal(a):
Ne, to nemyslím, to bylo něco jiného už někdy dřív, tam šlo vyloženě o nějakou opravdu přímou špatnou zkušenost. Jasně, bylo to taky podáno jen z jedné strany.
Mně se zase třeba stalo to, že psa jsem chtěla vystavit v Maďarsku, zaplatila jsem, ale paní handlerka se nakonec zalekla množství přihlášených psů a nabídla mně místo toho výstavu v Istanbulu, což pro mě ale nemá význam.
aha, tak já zase dřív to nesledovala, až poslední rok . Posílám Mirďu a tam vždy jede s handlerkou víc lidí se svými psy, takže bych se dozvěděla , kdyby bylo něco špatně
9876
XXX.XXX.227.181
\jedeme v únoru do Maďarska. Tentokrát pouze s naší fenkou. Klidně můžeme ještě jednoho pejska přibrat.
Evv
napsal(a):
V únoru je FeHoVa v Budapešti uzávěrkateď 23. mají zjednodušené podmínky na šampiona tuším že 3x CAC = Maďarský šampion.
Mně jde spíš o CACIB a stačí mi jeden, akorát jsem teď za sebe několik let nic do zahraničí nehlásila, tak ani nevím jak moc se změnil způsob přihlašování.