Labradorský retrívr s PP

Prodám Labradorského retrívra - Prodám šť.tmavě čokoládového labradorského...
DohodouDobrý večer, jdu s dotazem. Štěně (4 měsíce) si nedá říct ohledně jezení trávy. Když jsme na procházce tak ho okřiknu nebo odvedu pozornost,ale když ho pustím vyčůrat do zahrady u baráku tak nestíhám nonstop sledovat jestli si sem tam uždibl nebo ne. dneska před obědem mi vyzvracelo trochu trávy,říkala jsem si dobrý,to už tady jednou bylo. Ale pejsek zvracel pořád až už neměl co a tekla z něj jen žaludeční šťáva. Jela jsem na veterinu kde mi dali akorát pastu na úpravu střevní mikroflóry a jinak že ho mám nechat být. Chudáček je ale úplně vyčerpaný a pořád zvrací šťávu. Chci se zeptat, jestli nemáte ještě nějaký jiný způsob jak mu pomoci. Děkuji
Uživatel s deaktivovaným účtem
jinou veterinu. pokud vám akutně bleje pes, tak doma nic nevymyslíte.
a klidně to může být i ucpaný střevo nebo parva.
jo a jela bych hned, je pátek večer. tyhle věci prostě můžou být do pondělí 2x průser.
Tereza36
napsal(a):
Určitě,už jsem na jednu volala tak se už chystáme. Děkuji
držím palce, třeba to fakt bude jen hodně podrážděný břicho.
jinak pokud chce nutkavě žrát trávu, může to být známka toho, že je mu těžko, nebo že je překyselený. až bude fit, možná to bude chtít poladit krmení.
Tereza36
napsal(a):
Měl hodně podrážděný žaludek. Dostal tabletku aby se mu to trošku uklidnilo a jak jsme přijeli domů tak hned usl. Teď už tady zase vesele běhá. Takže budeme sledovat a doufat,že si ho opravdu jen podráždil
A nad nějakou změnou krmení jste uvažovali? Pokud pejsek pořád žere trávu, není to úplně v pořádku..
Tereza36
napsal(a):
Měl hodně podrážděný žaludek. Dostal tabletku aby se mu to trošku uklidnilo a jak jsme přijeli domů tak hned usl. Teď už tady zase vesele běhá. Takže budeme sledovat a doufat,že si ho opravdu jen podráždil
A dělali nějaká vyšetření? RTG, sono? Nebo dali jenom protiblinkací tabletku?
Jinak pro příště - jak píšete, že si nedá říct ohledně jezení trávy - žraní trávy není příčina, ale důsledek.
Potíže nemá z toho, že žere trávu, trávu žere z důvodu, že mu není dobře, je mu nevolno a snaží se si ulevit.
Že má jaksi podrážděnej žaludek, to na veterině neudělali žádnej objev - to evidentně má, když se pase a opakovaně zvrací.
Možná je to jenom nějaká viróza, která pomine a už bude dobře. Ale příčina může být i vážnější, takže bych sledovala, nechala pár dní dietu (kuře, rýže, mrkev apod.) a když se to bude opakovat, šla bych na veterinu znova.
Terven
napsal(a):
Jinak pro příště - jak píšete, že si nedá říct ohledně jezení trávy - žraní trávy není příčina, ale důsledek.
Potíže nemá z toho, že žere trávu, trávu žere z důvodu, že mu není dobře, je mu nevolno a snaží se si ulevit.
Že má jaksi podrážděnej žaludek, to na veterině neudělali žádnej objev - to evidentně má, když se pase a opakovaně zvrací.
Možná je to jenom nějaká viróza, která pomine a už bude dobře. Ale příčina může být i vážnější, takže bych sledovala, nechala pár dní dietu (kuře, rýže, mrkev apod.) a když se to bude opakovat, šla bych na veterinu znova.
Přesně tak. Podráždění žaludku může být z xy důvodů. A vlastně to ani nemusí nutně být podráždění žaludku...
Ad ta tableta) zvracejícím lidem/zvířatům to nechápu, neb ji holt může vyzvracet.
fikovnice
napsal(a):
Přesně tak. Podráždění žaludku může být z xy důvodů. A vlastně to ani nemusí nutně být podráždění žaludku...
Ad ta tableta) zvracejícím lidem/zvířatům to nechápu, neb ji holt může vyzvracet.
Prostě se mi to celé nezdá. Ale já jsem holt pesimista. Že ne každá veterina je ta pravá.
napsal(a):
Prostě se mi to celé nezdá. Ale já jsem holt pesimista. Že ne každá veterina je ta pravá.
Já s Vámi souhlasím - také se mi to nezdá. A pokud se to událo tak, jak píše zadavatelka, tak já bych s takovým Res. spokojená nebyla. A pátrala bych dál.