Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Dana5

17.1.2023 08:24
Dana5

XXX.XXX.153.130

Dobrý den,

ráda bych si pořídila Maltipoo, ale chci se na to připravit a co nejvíce se o plemeni a skutečném chování dozvědět. Je tady někdo, kdo se takovým hybridem zabývá? Kdo mívá štěňátka a rád by zodpověděl dotazy?
Děkuji za odpovědi.

17.1.2023 08:38
Mí

XXX.XXX.71.230

Dana5 napsal(a):
Dobrý den,

ráda bych si pořídila Maltipoo, ale chci se na to připravit a co nejvíce se o plemeni a skutečném chování dozvědět. Je tady někdo, kdo se takovým hybridem zabývá? Kdo mívá štěňátka a rád by zodpověděl dotazy?
Děkuji za odpovědi.

Takových hybridů jsou plné útulky.Povahu si můžete jen domýšlet.

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.1.2023 08:49

Dana5 napsal(a):
Dobrý den,

Děkuji za odpovědi.

Tady se odpovědí nedočkáte. Nejsme příznivci bezhlavého a nesmyslného křížení.

Jo a plemeno a hybrid je rozdíl.

17.1.2023 13:31

nejlépe seženete tady: https://www.facebook.com/groups/577133132410544/

jinak k nám naštěstí tahle móda křížení nedorazila a nikdo, snad s výjimkou množitelů, kteří mám prodají jako maltipoo cokoliv malého bílého střapatého, stačí si přát, tady taková štěňata nemá. leda tak kdyby náhodou fifinka prchla za ferdou.

17.1.2023 15:07
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

trocha informací z netu:

Maltipoo je hybridní pes – nebo jinými slovy kříženec

Povaha & výchova – charakter je loterie
Vzhledem k různým předkům jsou roztomilí maltipoo vždy překvapením, pokud jde o charakter. Nikdo nemůže předpovědět, které vlastnosti plemene budou dominovat.

Protože jsou psi maltipoo kříženci, nelze jejich vzhled zevšeobecnit, tj. neexistuje jednotný standard

Nejoblíbenější jsou kříženci pudla
Nejslavnější z těchto designových psů jsou labradoodle a goldendoodle. Chytrý a robustní pudl je u hybridních plemen až nápadně často využíván. Důvodem může být nelichotivá pověst pudla jako „psa pro babičku“ nebo „módního psa“. Jako by pudl neměl nespočet pozitivních vlastnosti.

Hybridy se obvykle dále nechovají, protože zděděné vlastnosti by byly ve druhé generaci ještě nepředvídatelnější.

ani internet o nich nehovoří jako o plemeni, alébrž o kříženci či hybridu a k těm se váže to, že nemůžete vědět lautr nic, jaký bude, jak bude vypadat, vlastnosti.. Takže stejné, jako když si dojdete do toho útulku pro štěně .

17.1.2023 15:15
Doron

XXX.XXX.162.99

Být Vámi, pořídím si středního pudla s PP Je inteligentní, dobře cvičitelný, můžete s ním chodit na výstavy a parády s ním také naděláte hodně:)!.
Vím, že je na obrázcích roztomilý, kudrnatý s krátkýma nožkama, ale je to vlastně takový podvod, lehce vydělané peníze pro množitele a možné zdravotní a povahové problémy psa pro Vás.
Žádné plemeno to není,viz jak píší dámy výše.
Vzhledově je také velmi podobný třeba cottonek.
Ještě to zvažte a nenechte se napálit!

17.1.2023 15:33
17.1.2023 15:59
Doron

XXX.XXX.162.99

Ty ceny😱

17.1.2023 16:00
janaa

XXX.XXX.174.242

Doron napsal(a):
Ty ceny😱

Láska k voříškům něco stojí

17.1.2023 16:05

Dokud budou lidi, jako zadavatel(ka), tak si ty ceny můžou diktovat, protože poptávka evidentně je.

Co na tom, že útulky jsou takových psů plný a dostanete je (skoro) zadarmo...

17.1.2023 16:09

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
https://zvirata.bazos.cz/inzeraty/maltipoo

Slušné ceny za vořecha!

Ale jak se říká, každé zboží má svého kupce.

17.1.2023 16:19
Terven

XXX.XXX.110.191

Doron napsal(a):
Ty ceny😱

Ale mají všechny papíry

17.1.2023 16:51

No to jsou teda sumičky za křížence... ...si neumím představit, že je to za ty prachy prodejný...no ale asi jo.

17.1.2023 17:19
impact

XXX.XXX.32.11

Ľuďom jebe.

17.1.2023 17:55
Doron

XXX.XXX.162.99

impact napsal(a):
Ľuďom jebe.

Dobře řečeno 🤣

17.1.2023 18:08

U severních sousedů se dají koupit za 10 (doufám, že teď napadne zadavatelku odpovídat na ty maily, co chodí v lámané češtině) a mají rodiče FCI.
Ale ti dospělí potomci jsou teda slušně nehezcí.
Opravdový labradoodle je hezký pes - typ vysoký v béžové.

Odkud se to teď jako vzalo? Nějaký film nebo co?
Připadá mi, že mají zdeformované hlavy - tlamy. Křivé. Jako ti malí bílí nevímco, asi bišoni, yorkové, když jsou staří, zuby nikde a křivá huba.
Pardon, já je nepomlouvám, mně to jen praštilo do očí, takže bych je nechtěla ani zadarmo,
protože tohle křížení se prostě nepovedlo, něco si nesedlo.

Kdybych vás potkala s maltipoop, tak řeknu - jste normální? Vezměte toho psa k doktorovi!

17.1.2023 18:34

Většina inzerátů mi připadá od jednoho a toho samého zadavatelé, nějaká Vladyslava. Taky je možný, že je to podvod.. 🤔

17.1.2023 18:53

Doron napsal(a):
Ty ceny😱

...za vořecha

17.1.2023 19:18

..sousedi u nás v domě si pořídili štěně....myslela jsem, že pudlika, prý kdepak, údajně by to měla být barevná boloňka....ale je to moc podobné maltipoo, musím jim zítra říct, co vlastně mají doma za poklad....

18.1.2023 07:50
assil

XXX.XXX.225.195

Zrzavci napsal(a):
trocha informací z netu:

Maltipoo je hybridní pes – nebo jinými slovy kříženec

Povaha & výchova – charakter je loterie
Vzhledem k různým předkům jsou roztomilí maltipoo vždy překvapením, pokud jde o charakter. Nikdo nemůže předpovědět, které vlastnosti plemene budou dominovat.

Protože jsou psi maltipoo kříženci, nelze jejich vzhled zevšeobecnit, tj. neexistuje jednotný standard

Nejoblíbenější jsou kříženci pudla
Nejslavnější z těchto designových psů jsou labradoodle a goldendoodle. Chytrý a robustní pudl je u hybridních plemen až nápadně často využíván. Důvodem může být nelichotivá pověst pudla jako „psa pro babičku“ nebo „módního psa“. Jako by pudl neměl nespočet pozitivních vlastnosti.

Hybridy se obvykle dále nechovají, protože zděděné vlastnosti by byly ve druhé generaci ještě nepředvídatelnější.

ani internet o nich nehovoří jako o plemeni, alébrž o kříženci či hybridu a k těm se váže to, že nemůžete vědět lautr nic, jaký bude, jak bude vypadat, vlastnosti.. Takže stejné, jako když si dojdete do toho útulku pro štěně .

Vono se to kříží s pudlem, protože se doufá, že výsledkem bude nelínající pes a taky se to obvykle s tímto prodává a realitu majitel zjistí až když je pozdě.

18.1.2023 09:10

Většina inzerátů mi připadá od jednoho a toho samého zadavatelé, nějaká Vladyslava. Taky je možný, že je to podvod.. 🤔

To mě taky napadlo. Jeden telefon, stejné znění inzerátu a přitom různě ceny. Jako když tam někdo naflákal CtrlC a CtrlV.

18.1.2023 09:33
assil

XXX.XXX.225.195

To mě taky napadlo. Jeden telefon, stejné znění inzerátu a přitom různě ceny. Jako když tam někdo naflákal CtrlC a CtrlV.

Ono se stačí podívat na inzeráty uživatele, nabízí ještě pudly a přepravu z Ukrajiny.
Má jakože chovku, nebudu tu dělat reklamu a koukám k těm hnědým pudlům nabízí i hnědé jorky.

18.1.2023 10:01

A hlavně "mají všechny papíry"

18.1.2023 11:04
Doron

XXX.XXX.162.99

Teda, vy jste detektivky 👍

Nicméně, ráda bych nabídla své dva psy je krytí, ráda bych s vámi konzultovala cenu .

Vlastním jednoho marockého datlového psa a jednoho a jednoho šnoblara ( (švýcarský, No, belgický,labrador)
Oba velmi dobří v typu plus vynikající charakter a pracovní vlastnosti, které předávají svým potomkům.

Nechci rýžovat peníze, jde mi hlavně o zkvalitnění chovu, ale zase bych se nerada ošidila...

Poradí někdo začátečníkovi kolik si říct za krytí?
Uvažuji v rozmezí 10-30 000 Kč, jak říkám, o peníze mi nejde..

18.1.2023 11:10

Doron napsal(a):

Nicméně, ráda bych nabídla své dva psy je krytí, ráda bych s vámi konzultovala cenu .

Vlastním jednoho marockého datlového psa a jednoho a jednoho šnoblara ( (švýcarský, No, belgický,labrador)
Oba velmi dobří v typu plus vynikající charakter a pracovní vlastnosti, které předávají svým potomkům.

Nechci rýžovat peníze, jde mi hlavně o zkvalitnění chovu, ale zase bych se nerada ošidila...

To je z nějakýho inzerátu? Dobrá sranda teda.

18.1.2023 11:16
Rezzzy

XXX.XXX.15.85

Tento inzerát je taky pěkný, nechtějí darovat, bylo to promyšlené spojení

18.1.2023 11:19
Rezzzy

XXX.XXX.15.85

Doron napsal(a):

Šnoblar mě rozsekal 😂, si tak říkám, jaká fena k němu, bojím se, že Šnoblarka asi jen tak někde nebude 😁🤔.

18.1.2023 11:20
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Rezzzy napsal(a):

Že já hlupaňa nenechala RUmouše skočit na Taliprdovou, když ještě nebyla kastrovaná. Mohla jsem prodávat za těžký prachy Vižligery.

18.1.2023 11:22
Rezzzy

XXX.XXX.15.85

Zrzavci napsal(a):
Že já hlupaňa nenechala RUmouše skočit na Taliprdovou, když ještě nebyla kastrovaná. Mohla jsem prodávat za těžký prachy Vižligery.

Takových nových plemen by mohlo být 😁

18.1.2023 11:34

Zrzavci napsal(a):

Ehm, co by byl Vižliger? Vižlu jsem identifikovala (teda doufám), ale to druhé ne. Taliprdku si nevybavuji.

Vaše chyba, mohla jste být za vodou.

18.1.2023 11:41
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Ehm, co by byl Vižliger? Vižlu jsem identifikovala (teda doufám), ale to druhé ne. Taliprdku si nevybavuji.

Vaše chyba, mohla jste být za vodou.

Taliprdová je germánka -- němec, kraťas, tedy německý krátkosrstý ohař,tak mi tam skočil Vižliger - to zní dobře ne? Líp než Vižliněc

18.1.2023 11:43
Rezzzy

XXX.XXX.15.85

Zrzavci napsal(a):
Taliprdová je germánka -- němec, kraťas, tedy německý krátkosrstý ohař,tak mi tam skočil Vižliger - to zní dobře ne? Líp než Vižliněc

Ano, Vižlinger zní víc honosně

18.1.2023 11:46
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Rezzzy napsal(a):
Ano, Vižlinger zní víc honosně

Vižliger, prosím, vižliger - ten název mám patentovanej - právě asi tak tři minuty , Podle vzoru Liger - kde se kříží lev a samice tygra. Máme to barevně skorem podobně jako oni

18.1.2023 11:48

Zrzavci napsal(a):
Vižliger, prosím, vižliger - ten název mám patentovanej - právě asi tak tři minuty , Podle vzoru Liger - kde se kříží lev a samice tygra. Máme to barevně skorem podobně jako oni

To zní jak pišingr. 😂 Ale kdo by to chtěl mít doma, to teda nevím.

18.1.2023 11:52
Doron

XXX.XXX.162.99

To je z nějakýho inzerátu? Dobrá sranda teda.

Neee, to jsou moji psi a můj inzerát, taky si chci přijít na svý 🤣
Jen jsem s vámi chtěla konzultovat, jestli jsem to napsala dobře:)

18.1.2023 12:05
Doron

XXX.XXX.162.99

Zrzavci napsal(a):

Vižliger, spojuje výhody ovčáckého a loveckého psa. Geniální nápad, gratuluji!
Budete poradce chovu?

Měla bych případně zájem o štěně, fenku.
Potřebuji k oživení chovu.
Zda ji připustím s marockým datlovým nebo šnoblarem nechám na jejich vzájemných sympatiích , mojí chovatelskou filozofií je přirozenost.

Vaši cenu plně respektuji!

18.1.2023 12:08
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

To zní jak pišingr. 😂 Ale kdo by to chtěl mít doma, to teda nevím.

jakej pišingr jako?? Snad když už tak Kissingr, když je v tom vižliště!

A vzhledem ke krvi germánský, asi nikdo by to nechtě. Min. já ne

18.1.2023 12:08
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Doron napsal(a):
Vižliger, spojuje výhody ovčáckého a loveckého psa. Geniální nápad, gratuluji!
Budete poradce chovu?

Měla bych případně zájem o štěně, fenku.
Potřebuji k oživení chovu.
Zda ji připustím s marockým datlovým nebo šnoblarem nechám na jejich vzájemných sympatiích , mojí chovatelskou filozofií je přirozenost.

Vaši cenu plně respektuji!

Se mýlíte - tam je taky ohař - německý krátkosrstý a to je právě ta bomba! ovšem časovaná

Když to zkřížíte s tím datlem, bude z toho bombardér

18.1.2023 12:11
Doron

XXX.XXX.162.99

Nu nevadí, beru všechno 🤣🤣🤣
Hlavním měřítkem je pro mne schopnost reprodukce!

18.1.2023 12:16
Doron

XXX.XXX.162.99

Zrzavci napsal(a):
Se mýlíte - tam je taky ohař - německý krátkosrstý a to je právě ta bomba! ovšem časovaná

Když to zkřížíte s tím datlem, bude z toho bombardér

A ten datel, to se Vám hodně povedlo🤣
Jako že už je to moje plemeno takový zavedený.
MDP, pro znalce a odborníky datel😂

18.1.2023 12:16
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Doron napsal(a):
Nu nevadí, beru všechno 🤣🤣🤣
Hlavním měřítkem je pro mne schopnost reprodukce!

No ........ešivá by fenka byla po mamince, tak vlastně.......mi dochází........ vona Taliprdová nikdy nebyla taková ta davajka.......... asi moc dobře ví proč nešířit svoje geny Při hárání s námi vždy držela basu, Bych ji vlastně asi musela nějak přesvědčit - za žrádlo asi - že se jí vyplatí porodit pár flekatejch housek.

18.1.2023 12:49
Rezzzy

XXX.XXX.15.85

Zrzavci napsal(a):

Teď na to koukám a hluboce se omlouvám,že jsme to špatně napsala 😁

18.1.2023 12:51
aluska

XXX.XXX.197.205

Rezzzy napsal(a):

tak už i jezevčíky przní......

18.1.2023 12:57
Rezzzy

XXX.XXX.15.85

aluska napsal(a):
tak už i jezevčíky przní......

První se všechno, bohužel, prachy nesmrdí

18.1.2023 13:00
Rezzzy

XXX.XXX.15.85

Ještě jsme našla malinu s australákem taky zajímavý počin
https://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/3988684/krizenec-australskeho-a-belgickeho-ovcaka/

Janae.

18.1.2023 13:04
Janae.

XXX.XXX.160.6

Kokám, že jsme před třiceti lety byli světoví a určovali jsme trend, měli jsme měli jsme doma schnoodleho.

A pro zakladatelku, kříženci pudla, aj ten náš, mají děsnou srst, dají se udržovat pouze nůžkami a strojkem.

18.1.2023 13:08
aluska

XXX.XXX.197.205

Sousedi maj kokrvčíka

18.1.2023 13:10

Rezzzy napsal(a):
https://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/3988684/krizenec-australskeho-a-belgickeho-ovcaka/

No nevím, jestli to kozí mléko a bio maso vytrhne. Fakt to může mít při téhle kombinaci klidnou a vyrovnanou povahu?

18.1.2023 13:11

aluska napsal(a):
Sousedi maj kokrvčíka

Foto? Povaha?

18.1.2023 13:14
aluska

XXX.XXX.197.205

Foto? Povaha?

Milá, poslušná, docela povedená, vypadá spíš jako černej jezevčík

18.1.2023 13:21
Doron

XXX.XXX.162.99

Kokrvčík a schnoodle😅😅😅

18.1.2023 13:23

Janae. napsal(a):
Kokám, že jsme před třiceti lety byli světoví a určovali jsme trend, měli jsme měli jsme doma schnoodleho.

A pro zakladatelku, kříženci pudla, aj ten náš, mají děsnou srst, dají se udržovat pouze nůžkami a strojkem.

Co je to schnoodle?

18.1.2023 13:40
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Co je to schnoodle?

šnauzr a půůůůdle

18.1.2023 13:51
janaa

XXX.XXX.174.242

Různejch doodlů a poooů je plnej bazos všechno prezentovaný jako originální výjimečný plemena a jasnej chovatelskej záměr

18.1.2023 13:53
Rezzzy

XXX.XXX.15.85

No nevím, jestli to kozí mléko a bio maso vytrhne. Fakt to může mít při téhle kombinaci klidnou a vyrovnanou povahu?

Tak proč by ne, kdyz jsou na bio, asi záruka kvality 😁, zase ale věřím tomu, že to bude moc pěkný pes. Povahu si teda netroufám odhadovat, může to být super, nebo taky super průser

18.1.2023 14:24

Rezzzy napsal(a):
Tak proč by ne, kdyz jsou na bio, asi záruka kvality 😁, zase ale věřím tomu, že to bude moc pěkný pes. Povahu si teda netroufám odhadovat, může to být super, nebo taky super průser

Jako z hlediska výživy nic proti, Ale jinak to není zárukou ničeho. Jako, jo, může se povést něco klidného a vyrovnaného. Ale taky labilní mag.or, že jo.

18.1.2023 14:46
Rezzzy

XXX.XXX.15.85

Jako z hlediska výživy nic proti, Ale jinak to není zárukou ničeho. Jako, jo, může se povést něco klidného a vyrovnaného. Ale taky labilní mag.or, že jo.

No právě

18.1.2023 15:47
Doron

XXX.XXX.103.229

Rezzzy napsal(a):

Naše křižovatky jsou třeba hodně povedený.
Ono se dost pozná už u malýho stěníka jakou bude mít povahu, když na to člověk má oko.
Tihle lidi alespoň nedělají z nouze ctnost:)

18.1.2023 18:50
lenocka

XXX.XXX.32.170

Rezzzy napsal(a):

Tohle se omylem podařilo vyrobit jedné mé známe. Rozhodně to nechce opakovat, ale říká, že to byly nejpovedenější štěňata 😃

18.1.2023 19:01
Rezzzy

XXX.XXX.15.85

lenocka napsal(a):
Tohle se omylem podařilo vyrobit jedné mé známe. Rozhodně to nechce opakovat, ale říká, že to byly nejpovedenější štěňata 😃

To je tak moc pěkný

18.1.2023 19:04
Rezzzy

XXX.XXX.15.85

Doron napsal(a):
Naše křižovatky jsou třeba hodně povedený.
Ono se dost pozná už u malýho stěníka jakou bude mít povahu, když na to člověk má oko.
Tihle lidi alespoň nedělají z nouze ctnost:)

Pravda, já proti voriskum nic nemám, byl to můj první pes, něco s něčím, rodiče neznámí a byl super a krásný, teta měla něco jako jezevčíka s krysaříkem, ten byl šílený 😂. Znám hodně krásných a pochodových kříženců, ale nechápu, proč je vyrábět cíleně

18.1.2023 19:21
rapotacka11

XXX.XXX.224.174

Kamarádka měla kdysi NO x skotská kolie.
Perfektní pes.

18.1.2023 20:27

Mohl by mně někdo napsat co je sněžný mops? Vím,že může být stříbrný,ale nevím,co je sněžný.

18.1.2023 22:08
Doron

XXX.XXX.162.99

Mohl by mně někdo napsat co je sněžný mops? Vím,že může být stříbrný,ale nevím,co je sněžný.

Tak to by mohl být mops se samojedem:))

19.1.2023 06:53

Doron napsal(a):
Tak to by mohl být mops se samojedem:))

A to mě nenapadlo. To jsem potkala na procházce se dvěma,já myslela stříbrnými,mopsi a oni to byli sněžní.

19.1.2023 07:42
Mí

XXX.XXX.237.247

Myslím že bilý.Taky pěkná prasárna...

19.1.2023 08:01

Sněžnej mops? Mno jedinej sněžnej mops je tohle.

Přidejte reakci

Přidat smajlík