Zlatý retriever šteniatka s PP

Prodám Zlatého retrívra - Chovateľská stanica,,Diamond in the heart,, ponúk...
Dohodoutommmiiiikkk
XXX.XXX.90.29
Dobrý den
Chtěl bych se prosím informovat, jestli nevíte/nemáte zkušenosti co by útvar mohl byt, popřípadě jestli to je k akutnímu řešení.
u zlatého R. jsem nahmatal na levém zadním lýtku ze spodu bílou ( měkčí ) kuličku/bulku s červeným podrážděním pod ní.
K veterináři jsme objednaní na přísti týden ohledně očkovaní, kde bych se více informoval. Aktuálně netuším jestli to je akutní nebo prkotina co vydrží (bradavice) ..
Děkují za Váš názor
Tomáš.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Bradavici mi to úplně nepřipomíná. Není to absces?
Může to být asi cokoliv.
Uživatel s deaktivovaným účtem
tommmiiiikkk
napsal(a):
Dobrý den
Chtěl bych se prosím informovat, jestli nevíte/nemáte zkušenosti co by útvar mohl byt, popřípadě jestli to je k akutnímu řešení.
u zlatého R. jsem nahmatal na levém zadním lýtku ze spodu bílou ( měkčí ) kuličku/bulku s červeným podrážděním pod ní.
K veterináři jsme objednaní na přísti týden ohledně očkovaní, kde bych se více informoval. Aktuálně netuším jestli to je akutní nebo prkotina co vydrží (bradavice) ..
Děkují za Váš názor
Tomáš.
Nechci vás děsit, ale něco takového, byť mnohem většího, jsme viděli tenhle týden při pitvě. Určili jsme jako mastocytom - pravda, bez cytologie. Taky na pánevní končetině (typická lokalizace).
Ale třeba maluji čerta na zeď.