Prodám štěňata jezevčíka trpasličího/králičího

Prodám Jezevčíka hladkosrstého - CHS Judring zadá posledního pejska jezevčí...
Dohodoumajla1456
XXX.XXX.195.99
Dobrý večer, milí spoluobčané. Ráda bych se vás zde zeptala zda někdo zná tento email meriagoretti@gmail.com
Mám podezření že jde o množírnu jelikož na této webové stránce
http://www.cz-pes.cz/inzerat-147252-q-Stenata-jezevcika-k-adopci?fbclid=IwAR2OwlBri2EZLgOH9pY2daovvi2wHQqfWh21sxyaRVUStQpvwuZtmQ2uLXw
má přes 50 stránek s inzeráty štěňat. Komunikace celkem obstojná ovšem poslání štěněte už je horší. Pokud prosím má někdo zkušenosti s dotyčným napište. Děkuji
Uživatel s deaktivovaným účtem
houby množírna
žádná štěňata pravděpodobně neexistují.
a psi se nekupují přes zásilkovou službu.
majla 1456 - kolik peněz jste jim poslala?
majla1456
napsal(a):
Dobrý večer, milí spoluobčané. Ráda bych se vás zde zeptala zda někdo zná tento email meriagoretti@gmail.com
Mám podezření že jde o množírnu jelikož na této webové stránce
http://www.cz-pes.cz/inzerat-147252-q-Stenata-jezevcika-k-adopci?fbclid=IwAR2OwlBri2EZLgOH9pY2daovvi2wHQqfWh21sxyaRVUStQpvwuZtmQ2uLXw
má přes 50 stránek s inzeráty štěňat. Komunikace celkem obstojná ovšem poslání štěněte už je horší. Pokud prosím má někdo zkušenosti s dotyčným napište. Děkuji
Jak poslání štěňat? Takhle si kupuji třeba šaty nebo pantofle (které můžu vrátit v případě, že mi nevyhovují), ale živého tvora?
https://www.google.com/search?q=meriagoretti%40gmail.com&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Přijde mail, koukněte na odesilatele, DPD vypadá jinak...
a pak máte kliknout na formulář, kde budou chtít číslo účtu a karty
a samozřejmě jim dejte i trojčíslí vzadu,
díky za nové auto a kilo kokainu.
https://dpd-site-cz.gonetfunds.store/get/40QJ09JE17F93/
Odkaz už je mrtvý, gůgl se fakt snaží nás ochránit, ale někdy proti některým IQ venkovní teploty prostě nemá šanci.
Vtipné je, že zásilka má jít na adresu, která neexistuje.
Zkrátka stále jsou to hloupí zloději. Jenže my jsme furt hloupější :-)
majla1456
XXX.XXX.195.99
Přes 30 000,- už to má policie. Dnes ještě odepisoval. Emaily mám zálohované. Kdyby se mi peníze vrátily bylo by to super ale už s nimi moc nepočítám ale byla bych ráda kdybych se dozvěděla kdo to je to by mi asi i stačilo.
hele budu hnusná, ale kdo na tohle skočí si asi zaslouží zaplatit za tu životní lekci.
majla1456
XXX.XXX.195.99
Víte co kdo to tady číst nechce tak at si to nečtě a nechá si svoje rozumy pro sebe. Myslela jsem to dobře a chtěla jsem i varovat ostatní. Víte kolika lidem se tohle stalo a ještě stane.
jasný, ale prostě kdo odepisuje na inzeráty na prodej zboží, které jsou psány divnou překladačovou čestinou,
a navíc kupuje štěně aniž by ho aspoň jedenkrát viděl, aniž by věděl cokoliv o té chovatelské stanici, aniž by s chovatelem mluvil přes telefon,
a pošle peníze někam jen po e-mailové komunikaci
ten si prostě zaslouží, co se mu dostalo.
berte to prostě jako dražší školení na téma "JAK SE NEKUPUJE ŠTĚNĚ"
majla1456
napsal(a):
Víte co kdo to tady číst nechce tak at si to nečtě a nechá si svoje rozumy pro sebe. Myslela jsem to dobře a chtěla jsem i varovat ostatní. Víte kolika lidem se tohle stalo a ještě stane.
Podívejte,já nejsem nejmladší,na počítači mě musely naučit děti,ale když něco kupuji,tak si na to sháním recenze a informace.Momentálně i na obyčejný mop.Kdybyste jenom napsala sem,tak vám všichni napsali,že je to podvod.Mě už by odradil jenom text inzerátů a množství inzerovaných psů.
majla1456
napsal(a):
Lidem, kteří se sem chodí zeptat PŘED nákupem štěněte, se to nestane. A ti ostatní holt spláčou nad výdělkem. Tak jako vy.
majla1456
napsal(a):
Přes 30 000,- už to má policie. Dnes ještě odepisoval. Emaily mám zálohované. Kdyby se mi peníze vrátily bylo by to super ale už s nimi moc nepočítám ale byla bych ráda kdybych se dozvěděla kdo to je to by mi asi i stačilo.
...bože vy jste na takový inzerát poslala vic jak 30 000?...
majla1456
napsal(a):
Jedinou věc, kterou se můžete dozvědět je, že jste zaplatila třicet tyček za psa, který neexistuje. 🤪
A ne, nám se to nestalo a nikdy nestane, protože nejsme trubky a štěňata si kupujeme osobně. 🤦🏻♀️
majla1456
napsal(a):
Stane se to hodně lidem. Těm, kteří výběru štěněte věnují sotva procento z času, co by věnovali koupi pračky nebo mobilu. A dobře jim tak. To maj za to, že podporují pofiderní "množky". Místo toho, aby podpořili slušné chovatele nebo útulky.
jj. kdyby takový podvodník takhle inzeroval pračky - daruji zcela novou pračku elektrolux :D s tím, že stačí zaplatit dopravu a pračku vám hned pošlu domů - tak si moc nevydělá, že?
napsal(a):
jj. kdyby takový podvodník takhle inzeroval pračky - daruji zcela novou pračku elektrolux :D s tím, že stačí zaplatit dopravu a pračku vám hned pošlu domů - tak si moc nevydělá, že?
Škoda mluvit. Mobil za dvanáct litrů by si od kikána na benzínce taky nekoupili. 🤦🏻♀️
majla1456
napsal(a):
Přečtěte si na Seznamu, jak tyhlety a jiné podvody těm podvodníkům vynášejí. A vynášet budou, protože lidská blbost je nekonečná. Nikdy se ani nedozvíte, kdo to byl a nikdy ho policie nechytí, protože oni jsou vždycky o několik kroků napřed.
majla1456
napsal(a):
Me by strašně zajímalo, co vás vedlo k tomu, chtít si koupit psa na takový inzerát, vždyť v ČR je mraky chovatelských stanic, určitě i ve vašem okolí, kam jste se mohla zajet osobně podívat
napsal(a):
Přečtěte si na Seznamu, jak tyhlety a jiné podvody těm podvodníkům vynášejí. A vynášet budou, protože lidská blbost je nekonečná. Nikdy se ani nedozvíte, kdo to byl a nikdy ho policie nechytí, protože oni jsou vždycky o několik kroků napřed.
No hlavně ho nechytí, protože někde psali, že na to jsou celé farmy lidí někde v Nigérii, včetně těch vojáků, co posílají miliony atd., je to mega výnosnej obchod, protože lidská blbost je nekonečná.
První, co by mne zajímalo, z jaké CHS jsou, když přicházejí s průkazem původu.
Třeba jen kvůli tomu, kam až si pro štěně pojedu.
No a za 30 tisíc byste měla kvalitní štěně z české CHS a máte jen drahou blbou zkušenost. Snad Vás to poučilo a opravdové štěně budete vybírat jinak.
Inzerát je stále aktivní (od 21.01.2023) - to jste ho nenahlásila jako podvod a radši napsala na ifaunu?
Ale Vy si nikam nepojede, ono přijde!
:) přichází :-)
Pozor, přijdou...
Mimochodem za takové podvody sebrali i lidi zde. Voják jakože.
Pračka za litr a pošlu kurýrem, to už tu taky bylo, nechá si platit na herní konto,
škoda je konečná 1,5 milionu a jednalo se vždy jen o takové malé částky,
tak si myslel, že to lidé nebudou řešit otravováním se na služebně hodiny a hodiny...
Se přepočítal. Jakmile je spis, už se jen tisknou a vyplňují formuláře, dokonce se naučili i psát všema deseti.
Tu velkou škodu jsme dávali dohromady... no legrace, ono totiž stačí do gůglu hodit tel. číslo nebo účet a hned víte... kromě zadavatelky samozřejmě.
napsal(a):
Ale Vy si nikam nepojede, ono přijde!
:) přichází :-)
Pozor, přijdou...
Mimochodem za takové podvody sebrali i lidi zde. Voják jakože.
Pračka za litr a pošlu kurýrem, to už tu taky bylo, nechá si platit na herní konto,
škoda je konečná 1,5 milionu a jednalo se vždy jen o takové malé částky,
tak si myslel, že to lidé nebudou řešit otravováním se na služebně hodiny a hodiny...
Se přepočítal. Jakmile je spis, už se jen tisknou a vyplňují formuláře, dokonce se naučili i psát všema deseti.
Tu velkou škodu jsme dávali dohromady... no legrace, ono totiž stačí do gůglu hodit tel. číslo nebo účet a hned víte... kromě zadavatelky samozřejmě.
Přichází, přijde, přijdou.........už sou tady?
Zrzavci
napsal(a):
Přichází, přijde, přijdou.........už sou tady?
https://www.youtube.com/watch?v=jnaOS9hoapE&ab_channel=standa145nadeje