Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.1.2023 20:30
Rufik1555

XXX.XXX.252.13

Zdravím,

Máme 9. měsíční fenku MOK. Defakto od doby co jí máme má průjmy a řádkou stolici. Zkoušel jsem hodně značek granulí a stále nic. Začal jsem si číst o barfu a u hodně lidí to tento problém vyřešilo. Najeli jsme na barf a vše bylo ok. Pak nám přestala jíst mražené komplety tak jsem zkusil maso od řezníka a vše ok. Cca 1,5 měsíce bylo vše vpořádku. Stolice pevná. Jelikož měla cca ve 3 měsísích škrkavky, vet jí dával 2x týdenní panacur a nyní nám dal Cestal Plus. Od té doby opět kašovitá stolice. Čekal jsem 4 dny protože vím že nějaký pejsci to po odčervení mají ale u nás to trvá už cca 3 týdny. Vždy měla období kdy nechtěla jíst. třeba měsíc ok, pak 4 dny nechuť a takhle se to vždy opakuje. Nechali jsme udělat kompletní krev, trus, sono, rentgen a vše ok. Krmíme jí stále tím stejným když měla ty bobky vpořádku tzn. Hovězí svalovina, kuřecí krky, vnitřnosti a zelenina. Stolice má sice tvar ale je měkká. Je to opravdu psychycky dost náročně každý den řešit co z vašeho psa vyleze... Byl jsem na veterině JAGGY v Praze, tam dělali ty ledviny a játra a také ok. Dostala probiotika a prášek proti průjmu. Ten byl cca na 5 dní a vše bylo ok a po dobrání to stejné. Nejspíše budeme muset podstoupit ENDOSKOPII... Je tu někdo kdo měl podobné problémy a zda se to povedlo nějak vyřešit?

Ještě nám vet. doporučil monoproteinovou dietu ale furt mi vrtá co je špatně když jsem jí krmil masem a zeleninou a vše bylo v naprostém pořádku a nyní má to stejné a má problémy.

Ještě podotknu že naše fenka je nejmenší z vrhu a také nejspíše poslední a to prý může mít také svou roli.

Budu rád za jakoukoli radu.

kikionka

8.4.2023 15:15
kikionka

XXX.XXX.123.44

Dobrý den,
napište mi na pokornakristyn@natur.cuni.cz
děkuji
KP

Přidejte reakci

Přidat smajlík