Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Ponad

31.1.2023 20:44
Ponad

XXX.XXX.236.9

Dobrý den, mám roční čivavu má ráda vodu, ráda mi leze to sprchy a nechá se dobrovolně okoupat, ale chtěla bych s ní zkusit plavat třeba v někde v přírodě, bazéně nebo něco na ten způsob. Ale nevím jak začít, aby se nebála. Když jde do hlubší vody začíná se bát a zůstává na kraji. Samozřejmě ji do ničeho nenutím jen bych ji to chtěla nějak zpříjemnit popřípadě zkusit plavat.

31.1.2023 21:15
janaa

XXX.XXX.174.242

Najděte vodu se snadným přístupem a mělčinou. Zujte se, vyhrňte nohavice a choďte s čivkou ve vodě,hrajte si tam,můžete jí hodit i ňamku,hračku. A postupně víc do hloubky,po krůčcích,až jednou nebude stačit a začne plavat Další možnost,jděte si někam zaplavat a mějte jí v náručí, pokud se nebojí,tak jí položte na hladinu a stále držte, sama začne nohama hýbat jako při plavání, pak můžete ruce oddalovat

Ponad

1.2.2023 07:16
Ponad

XXX.XXX.18.43

janaa napsal(a):
Najděte vodu se snadným přístupem a mělčinou. Zujte se, vyhrňte nohavice a choďte s čivkou ve vodě,hrajte si tam,můžete jí hodit i ňamku,hračku. A postupně víc do hloubky,po krůčcích,až jednou nebude stačit a začne plavat Další možnost,jděte si někam zaplavat a mějte jí v náručí, pokud se nebojí,tak jí položte na hladinu a stále držte, sama začne nohama hýbat jako při plavání, pak můžete ruce oddalovat

Děkuji moc za radu rádi určitě vyzkoušíme.

1.2.2023 08:26
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Ponad napsal(a):
Děkuji moc za radu rádi určitě vyzkoušíme.

Poznámka jen taková - jen pro jistotu- jinak předpokládám, že jako majitel čibabíny víte- počkala bych na teplý počasí, což asi uděláte, to je mi jasný, jen že lidi někdy tu kulatou věc, co jim ucpává džuznu do krku zapomenou použít, tak jak říkám pro jistotu, neříkám, že je to Váš případ, neberte to osobně.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.2.2023 17:45
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zrzavci napsal(a):
Poznámka jen taková - jen pro jistotu- jinak předpokládám, že jako majitel čibabíny víte- počkala bych na teplý počasí, což asi uděláte, to je mi jasný, jen že lidi někdy tu kulatou věc, co jim ucpává džuznu do krku zapomenou použít, tak jak říkám pro jistotu, neříkám, že je to Váš případ, neberte to osobně.

tak vzhledem k tomu, ze ma jit koupat se psem -bych se neobavala, ze nepocka na teplejsi pocasi

nicmene -nekdy pomuze i vesta -kdyby to takhle postupne neslo.

1.2.2023 19:58
marcelaamax

XXX.XXX.189.248

Mně u psa vůbec nefungovalo takové to postupné, nejdřív se brodit, pak jít víc do hloubky. To mi hned prokouknul . Pomalu po krůčcích to nešlo, protože u toho měl prostor přemýšlet a včas zastavit. Naopak mi pomohlo ho rozdovádět s hračkou, házet nejdřív tam, kam ještě stačil, a když byl v tom nejlepším, úplně natěšenej, nabuzenej, tak tu hračku hodit o kus dál, aby už musel plavat. Byl to takovej fofr, že nad tím nestihnul přemýšlet, hupsnul tam a plaval. A jak poprvé zjistil, že je to v pohodě, tak pak už plaval jak profík a furt . Ale zase, ona číva asi nebude takovej blázen jako můj pes .

Edit.: a u feny mi pomohla až vesta no... Ale tam byl jinej problém, ona neuměla plavat, zadek ji šel dolů a topila se.

1.2.2023 21:23
Zrzavci

XXX.XXX.113.179

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
tak vzhledem k tomu, ze ma jit koupat se psem -bych se neobavala, ze nepocka na teplejsi pocasi

nicmene -nekdy pomuze i vesta -kdyby to takhle postupne neslo.

aha........ehm...........no tak aspoň do toho krku mi teda pršet nebude, když k ničemu jinýmu tu koudel na krku nemám :D

Ponad

2.2.2023 23:13
Ponad

XXX.XXX.236.9

Ano počkám určitě počkám na teplejší počasí nejen z čivavy by byl kus ledu ale i ze mě😅 Děkuji za všechny rady budu postupně všechny zkoušet.

3.2.2023 08:51
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Ponad napsal(a):
Ano počkám určitě počkám na teplejší počasí nejen z čivavy by byl kus ledu ale i ze mě😅 Děkuji za všechny rady budu postupně všechny zkoušet.

Zas ale, pokud začnete s přípravou na svý straně hřiště už tetkonc - budete votužilá. Víc než dostatečně.

Přidejte reakci

Přidat smajlík