čivava dlouhosrstá s PP fenka

Prodám Čivavu - Chovatelská stanice nabízí k odběru od 5.4. fenečku čivavy...
22000 KčUživatel s deaktivovaným účtem
Danisek123
napsal(a):
Dobrý den máme psa 3 roky on štěňátka je z dětmi a nikdy si jich nevšímá až poslední 3 dny chodi za dcerou všude když spadne tak po ní skočí jako by to byla fena nevíte co mám dělat?
Dceři je kolik let? A velikost psa?
Uživatel s deaktivovaným účtem
impact
napsal(a):
V zadání je čivava.
..jenomže ta čivava může mít 1,5 anebo také 5 kilo
Tak s čivavou si snad poradíte, ne? Prostě to toho psa nenechte dělat, jednoduchý.
To určitě taky.
Ale oni to někteří psi prostě dětem dělají, chovají se s ním jako ke psům.
Ta malá holčička teď asi zrovna vyrazila do světa, paní píše, že ještě hodně padá.
Tak si pejsek možná myslí, že jí má na hraní nebo na jiný věci;))
Já to těšila tak, že jsem si psa vždycky přivolala při prvním náznaku takové aktivity nebo mu dala něco jiného na práci, poslala na místo nebo prostě sundala.
Protože, co si budeme povídat, vypadá to fakt dost blbě, když vám pes odjíždí dítě:)))
impact
napsal(a):
V zadání je čivava.
Moje chyba, jsem si nevšimla.
Doron
napsal(a):
To určitě taky.
Ale oni to někteří psi prostě dětem dělají, chovají se s ním jako ke psům.
Ta malá holčička teď asi zrovna vyrazila do světa, paní píše, že ještě hodně padá.
Tak si pejsek možná myslí, že jí má na hraní nebo na jiný věci;))
Já to těšila tak, že jsem si psa vždycky přivolala při prvním náznaku takové aktivity nebo mu dala něco jiného na práci, poslala na místo nebo prostě sundala.
Protože, co si budeme povídat, vypadá to fakt dost blbě, když vám pes odjíždí dítě:)))
Asi mělo být řešila.
Doron
napsal(a):
A navíc Kometo, vy ste mněla učit tu literatúru, na tej pytevně je váš vječná škoda!🌷
:D před oslovením se též dává čárka :-)
Mně se tyto dotazy jeví tak, že když nejsu ochotná si dva řádky alespoň zběžně zkontrolovat, co to píši za nesmysly, nemám tu důslednost... tak takhle nějak vypadá aj můj pes.
napsal(a):
Mně se tyto dotazy jeví tak, že když nejsu ochotná si dva řádky alespoň zběžně zkontrolovat, co to píši za nesmysly, nemám tu důslednost... tak takhle nějak vypadá aj můj pes.
Já to nepovažuji za nedůslednost, ale pohodlnost nebo lenost. Ale ve výsledku je to jedno. Prostě chci mít vychovaného psa snadno a rychle a bez práce. A ono to nejde.
napsal(a):
,megi, když já píšu z mobilu, to je taková piplačka.
Ale tu čárku před oslovením už mám správně:)!
napsal(a):
Já to nepovažuji za nedůslednost, ale pohodlnost nebo lenost. Ale ve výsledku je to jedno. Prostě chci mít vychovaného psa snadno a rychle a bez práce. A ono to nejde.
Kometo, nemyslím si, že pravopisně správný projev a schopnost vycvičit psa spolu nějak úzce korelují:))
A opravdu se mezi dobrými kynology pohybuju dlouho!
napsal(a):
jen tak jako OT -mam kolem sebe par manazeru, kteri neumi napsat e-mail pravopisne spravne.
a presto umi jine veci genialne.
jsou si vedomi i svych slabin - takze nemaji problem si napr. pred odeslanim duleziteho mailu ho nechat zkontrolovat od jinych. Ne tak genialnich, ale zase umi pravopis
Doron
napsal(a):
,megi, když já píšu z mobilu, to je taková piplačka.
Ale tu čárku před oslovením už mám správně:)!
Nemyslím, kdo jak umí česky, ale takové to "kašlu na to", nedávám si na tom záležet, odfláknuto.
Doron
napsal(a):
Kometo, nemyslím si, že pravopisně správný projev a schopnost vycvičit psa spolu nějak úzce korelují:))
A opravdu se mezi dobrými kynology pohybuju dlouho!
To asi ne, souhlasím. Ale příspěvek zadavatelky mě o schopnosti vycvičit, přesněji řečeno v tomto případě vychovat psa, nepřesvědčil.