Specops83

XXX.XXX.38.248
Dobrý den, prosím o radu.
Máme tři týdny staré štěňata. 7 stěňat se pomalinku staví ale jedno stále ne. Doktor říkal ať mi dame čas. Někdy to prý může trvat o chvilku déle. Popravde jsme s manželkou z toho nesvi. Pravidelně ji a přebírá na váza bez komplikaci Předem děkuji za rady či odpovědi
Uživatel s deaktivovaným účtem

Specops83
napsal(a):
Dobrý den, prosím o radu.
Máme tři týdny staré štěňata. 7 stěňat se pomalinku staví ale jedno stále ne. Doktor říkal ať mi dame čas. Někdy to prý může trvat o chvilku déle. Popravde jsme s manželkou z toho nesvi. Pravidelně ji a přebírá na váza bez komplikaci Předem děkuji za rady či odpovědi
Plemeno?

janaa
napsal(a):
Kometa - tibetská doga
Není to štěně o hodně větší než sourozenci? Plazí se? Je aktivní? Vet má pravdu,některým to může trvat déle, ve třech týdnech bych se nenervovala
Zase neumím číst. Moje chyba.

Nejsem žádný chovatel,odchovala jsem jen tři vrhy,ale co jsem u čuvačů vypozorovala,tak nejdříve a nejvíce pohyblivý byli ti nejmenší a naopak ti bumbrdlíci měli dost času.

napsal(a):
Zase neumím číst. Moje chyba.
No tak když už plemeno znáte, tak poradíte? Nebo jen naklušete do každého tématu, šlehnete a zase odklušete? Nezlobte se na mě, ale fakt mi přijde, že tohle děláte často. Maximálně pak dáte příspěvek "viz ostatní", nebo si postěžujete, že jste nedostala odpovědi na doplňující dotazy. Jen si říkám, proč to děláte?
Teď tedy víte, že jde o tibetskou dogu, tak co zadavatelce poradíte?

A tak tady bych se komety zase zastala, tedy odhlédnu-li od toho, že "neumí číst" :-)
Kolikrát do tématu přispěji, ačkoli k němu nemám sama co říct, a přispěji ve smyslu "asi budete muset podat více informací, jinak vám tu ti chytřejší těžko poradí". A právě zmíním plemeno, stáří, potřebu fotodokumentace, okolnosti problému...
Čistě proto, aby ten, co umí kvalifikovaně poradit, měl při svém pohledu do tématu relevantní informace po ruce.

napsal(a):
No tak když už plemeno znáte, tak poradíte? Nebo jen naklušete do každého tématu, šlehnete a zase odklušete? Nezlobte se na mě, ale fakt mi přijde, že tohle děláte často. Maximálně pak dáte příspěvek "viz ostatní", nebo si postěžujete, že jste nedostala odpovědi na doplňující dotazy. Jen si říkám, proč to děláte?
Teď tedy víte, že jde o tibetskou dogu, tak co zadavatelce poradíte?
Mezitím poradili jiní.