Labradorský retrívr s PP čokoládová štěňátka

Prodám Labradorského retrívra - Chovatelská stanice Chocco dream nabízí k r...
DohodouMarek111
XXX.XXX.215.207
Dobrý den. Prosím o radu. Minuly týden jsem byl se svoji 8mi mesicni fenou labradora na procházce ještě s dalším dospělým psem, běhali spolu i ve voranisti, hráli si a fena hned poté začala kulhat na přední nohu. Už je to týden a stále kulha. Prohmatal jsem ji vše a bez známky toho, ze by knucela nebo podobne. Ona normálně stále sama od sebe lítá, skáče, jako by ji nic nebolelo, ale stále kulha. Ma s tím někdo podobnou zkušenost? A jak kulhani eliminovat?
Uživatel s deaktivovaným účtem
fena na vás křičí, že potřebuje veterináře - ortopeda.
Já teda nevím, ale mně když začala kulhat tříletá fena, tak jsem hned mazala na veterinu, i když jsem neměla řidičák a musela jsem to řešit hromadnou dopravou. Naštěstí zastávka byla přímo u veteriny.
Marek111
napsal(a):
Dobrý den. Prosím o radu. Minuly týden jsem byl se svoji 8mi mesicni fenou labradora na procházce ještě s dalším dospělým psem, běhali spolu i ve voranisti, hráli si a fena hned poté začala kulhat na přední nohu. Už je to týden a stále kulha. Prohmatal jsem ji vše a bez známky toho, ze by knucela nebo podobne. Ona normálně stále sama od sebe lítá, skáče, jako by ji nic nebolelo, ale stále kulha. Ma s tím někdo podobnou zkušenost? A jak kulhani eliminovat?
Ano. Veterinářem.
Marek111
XXX.XXX.215.207
Tak jsem dnes byl na veterine a dostala injekci a prášky na 4 dny a klidový režim. Tak snad to pomůže.