Drobné pamlsky pro malého psa

Šeltie
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.2.2023 09:55
loluciss

XXX.XXX.141.213

Dobrý den, dáte mi sem typy na drobné a měkké pamlsky pro štěně šeltie? Využitelné pro stopu, poslušnost...Děkuji a přeji hezký den.

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.2.2023 10:24

Terven napsal(a):
https://www.snufi.cz/wallitzer-treninkove-mini-pamlsky---zverina-a-kralik-300g/

..diky za tip....

23.2.2023 12:34
janaa

XXX.XXX.174.242

Krmiva Hulín má taky malinké pamlsky. Pokud zkrmíte hodně,tak se vyplatí

23.2.2023 12:47

Známá používá dogfitnessky na cvíčo (přesně takhle se jmenují).
Jsou malinkaté a poloměkké a složení bych řekla, že je taky fajn.

23.2.2023 12:56
Rezzzy

XXX.XXX.15.85

Ka kočkám stříham sušené maso, když potřebuju něco malého, třeba u stříhání drápků nebo vyčesávání

23.2.2023 13:31
Terven

XXX.XXX.110.191

Hulín znám, máme vyzkoušenej...mimochodem, různí prodejci ho prodávají pod rúznými názvy.
Dogfitnessky na cvíčo jsou, tuším, taky Hulín.
Ta menší velikost peletek je fajn, ale Wallitzer z mýho odkazu jsou ještě menší a kdyby to nestačilo, jdou i půlit. A navíc hezky voní a mají úspěch.
Tudíž do pidipsa toho jde nasypat relativně hodně.
Anebo jsem používala granule Rufruf mini - ty byly taky fajn
https://www.krmivautoma.cz/rufruf-minigranule-farmarska-jalovice-2-kg/?gclid=Cj0KCQiAutyfBhCMARIsAMgcRJSfsB1aAuWNQ4xfKbpvQoNcD4NMHGkcIyUi0IJM6VkBY-kU-oPQfDQaAs-NEALw_wcB
Nic menšího se slušným složením jsem nenašĺa.

27.2.2023 10:50
loluciss

XXX.XXX.141.213

Všem moc děkuji za rady :-)!

27.2.2023 11:03
PumaCZ

XXX.XXX.64.1

Wolfsblut training treats jsou uplne mrnavoucke :)

27.2.2023 12:06

PumaCZ napsal(a):
Wolfsblut training treats jsou uplne mrnavoucke :)

velkemu psovi jdou davat i tyhle male? a nedusi se?

mam tu puppy alpha spirit a bojim se je pomalu davat, kazdou druhou vykaslavaji....

28.2.2023 06:54
hanDy7

XXX.XXX.117.226

Zrovna mám doma také štěně šeltie - skoro 11 týdenní používám zatím pamlsky Essential, jsou poloměkké, takže jdou i rozpůlit napůl a složení super

28.2.2023 12:11
PumaCZ

XXX.XXX.252.190

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
velkemu psovi jdou davat i tyhle male? a nedusi se?

mam tu puppy alpha spirit a bojim se je pomalu davat, kazdou druhou vykaslavaji....

Nedusi. Budu uprimna, ty uplne mini jsem koupila "omylem", resp jsem necekala, ze budou tak malinke. A ty Training treats jsou take mensi, nez jsem ocekavala, ale velikostne uz v pohode :)

Vyfotila jsem, co mame doma. Vse je to Wolfsblut.

Zleva - Wolfsblut Squashies, Adult Wide Plain, Active Wide Plain (ty davam nejcasteji, nebo pak puppy - jsou stejne velke), trainiing treats a Cold River Puppy (ty me prave prekvapily velikosti).

Jinak ty Cold River Puppy davam do cuchacich decek a puzzle a pak je velikost uplne super, protoze v cuchacim koberecku mu to trva, nez je najde a vydoluje, a presto toho moc nesezere. Na Dog Fitness a jine pamlskovaci aktivity pouziivam ty Active a super. Nezakuckava se a vetsinou je i rozkouse, coz plati i u tech uplne mrnavouckych :)

Jo a na fotce je 20 centu mince jako meritko. Koruny ani euro jsem bohuzel nemela.

Přidejte reakci

Přidat smajlík