Uživatel s deaktivovaným účtem

Terven
napsal(a):
https://www.snufi.cz/wallitzer-treninkove-mini-pamlsky---zverina-a-kralik-300g/
..diky za tip....

Známá používá dogfitnessky na cvíčo (přesně takhle se jmenují).
Jsou malinkaté a poloměkké a složení bych řekla, že je taky fajn.
Hulín znám, máme vyzkoušenej...mimochodem, různí prodejci ho prodávají pod rúznými názvy.
Dogfitnessky na cvíčo jsou, tuším, taky Hulín.
Ta menší velikost peletek je fajn, ale Wallitzer z mýho odkazu jsou ještě menší a kdyby to nestačilo, jdou i půlit. A navíc hezky voní a mají úspěch.
Tudíž do pidipsa toho jde nasypat relativně hodně.
Anebo jsem používala granule Rufruf mini - ty byly taky fajn
https://www.krmivautoma.cz/rufruf-minigranule-farmarska-jalovice-2-kg/?gclid=Cj0KCQiAutyfBhCMARIsAMgcRJSfsB1aAuWNQ4xfKbpvQoNcD4NMHGkcIyUi0IJM6VkBY-kU-oPQfDQaAs-NEALw_wcB
Nic menšího se slušným složením jsem nenašĺa.

PumaCZ
napsal(a):
Wolfsblut training treats jsou uplne mrnavoucke :)
velkemu psovi jdou davat i tyhle male? a nedusi se?
mam tu puppy alpha spirit a bojim se je pomalu davat, kazdou druhou vykaslavaji....
napsal(a):
velkemu psovi jdou davat i tyhle male? a nedusi se?
mam tu puppy alpha spirit a bojim se je pomalu davat, kazdou druhou vykaslavaji....
Nedusi. Budu uprimna, ty uplne mini jsem koupila "omylem", resp jsem necekala, ze budou tak malinke. A ty Training treats jsou take mensi, nez jsem ocekavala, ale velikostne uz v pohode :)
Vyfotila jsem, co mame doma. Vse je to Wolfsblut.
Zleva - Wolfsblut Squashies, Adult Wide Plain, Active Wide Plain (ty davam nejcasteji, nebo pak puppy - jsou stejne velke), trainiing treats a Cold River Puppy (ty me prave prekvapily velikosti).
Jinak ty Cold River Puppy davam do cuchacich decek a puzzle a pak je velikost uplne super, protoze v cuchacim koberecku mu to trva, nez je najde a vydoluje, a presto toho moc nesezere. Na Dog Fitness a jine pamlskovaci aktivity pouziivam ty Active a super. Nezakuckava se a vetsinou je i rozkouse, coz plati i u tech uplne mrnavouckych :)
Jo a na fotce je 20 centu mince jako meritko. Koruny ani euro jsem bohuzel nemela.