Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Fliptriprip

9.3.2023 01:56
Fliptriprip

XXX.XXX.3.76

Dobrý den, máme 5ti měsíčního pejska, původně nám bylo řečeno ze je to cistokrevny stafford, později z paní od které ho máme vypadlo ze je kříženec… došlo nám to také podle toho jak roste a jako stafford nám úplně nepřijde … Strašně by nas zajímalo jaké plemeno nebo aspon s jakým plemenem by mohl byt nakrizeny, porovnával jsem ho snad se všemi co znám a nejvíce mi připomíná podle dlouhých nohou, hlavy a celkove postavy Argentinskou dogu, avšak jsem se dočetl ze toto plemeno je z pravidla cele bílé a ten nas jak můžete videt má hodně černých fleku .. také me napadlo ze by to mohlo byt tím ze je krizeny s něčím jiným… prosím o radu 🙄😀

9.3.2023 04:40
Dája6

XXX.XXX.68.155

Dobrý den,
co mu udělat test DNA a tam Vám vyjde co má pejsek v sobě za předky na 100%.
Dája

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.3.2023 06:20

Má typické zbarvení teriéra typu pitbull, stafford, staffbull.
To jsou třeba ty kalhoty - ocásek tmavý s bílou špičkou, zadek, část zadních,
fleky na vrchní části psa, úplné konce psa bílé.
Argentýna nemusí být jen čistě bílý, skoro úplně bílý, ale malinko hnědé na hlavě existuje.
Když se s něčím potká typ pitbullový, těžko zjistíte, koho to potkal. Něco vysokého určitě ano.
Ale byl to chrt, doga? A ten druhý rodič byl určitě stafford?
Znám takových několik, prodávají se už desetiletí v LB kraji. Mají to být staffordi, ale je tam i border kolie :-) A jedno štěně vypadá v dospělosti hodně jako tento. Jen fleky má jinde. Ale jinak hlava a vůbec celý pes... jako když koukám na Jacka.
Jak to zjistit... nevím ten DNA test, asi ukáže tak deset plemen? Zkuste, pak dejte vědět :)
Může tu být klíďo labrador. To se fakt dá jen hádat...
Vypadá to, že když jeden z rodičů je nějaký typ pitbullový, tak to na výsledku je hodně vidět, jako že tato strana má převahu.
Takže to druhé plemeno skoro celé zastíní.

Nemůžu si odpustit - před rokem mělo taková štěňata několik útulků. Paní jste umožnily toto udělat znova. Chudák ta fena. Mysleli jste třeba na dědičné nemoci, zrovna jedna je u nich hodně, hodně vážná, smrtelná.

9.3.2023 08:02

Chtěli jste amerického stafordširského teriéra? Proč jste si ho nekoupili? Psa s průkazem původu, pak byste neměli pochybnost o jeho původu.
Takhle jste podpořili množku, a teď se pídíte po tom, která byla výchozí plemena... Bez analýzy DNA to nezjistíte. Hodiny tu můžeme hádat a bude to naprosto k ničemu.

9.3.2023 13:35

Fliptriprip napsal(a):
Dobrý den, máme 5ti měsíčního pejska, původně nám bylo řečeno ze je to cistokrevny stafford, později z paní od které ho máme vypadlo ze je kříženec… došlo nám to také podle toho jak roste a jako stafford nám úplně nepřijde … Strašně by nas zajímalo jaké plemeno nebo aspon s jakým plemenem by mohl byt nakrizeny, porovnával jsem ho snad se všemi co znám a nejvíce mi připomíná podle dlouhých nohou, hlavy a celkove postavy Argentinskou dogu, avšak jsem se dočetl ze toto plemeno je z pravidla cele bílé a ten nas jak můžete videt má hodně černých fleku .. také me napadlo ze by to mohlo byt tím ze je krizeny s něčím jiným… prosím o radu 🙄😀

Opět a znovu tomu nerozumím. Když chci plemeno, koupím štěně s PP.

Viz výše. Doufejte, že pesa bude zdravý.

9.3.2023 14:29

Na první fotce se mu buloidní hlava trochu natahuje, na druhé se mu zas natáhly nohy......pes určitě krásný, jde o to, jestli bude zdravý a jestli krásná bude i povaha.

10.3.2023 22:19
marcelaamax

XXX.XXX.189.248

Máme "psího kámoše", který je kříženec staforda a argentisnké dogy (oba rodiče jistí) a krom toho, že místo těch černých ploten má plotny žíhané, tak vypadá hooodně podobně. Postava stejná, hlava a výraz stejný.

Tím neříkám, že váš pes musí být přesně kříženec těch stejných plemen, jak už bylo řečeno - může v sobě mít cokoli a zjistíte to asi jedině testem DNA.

Přidejte reakci

Přidat smajlík