Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

bordik1234

18.3.2023 15:15
bordik1234

XXX.XXX.18.249

Dobrý den,

Máme rok a půl starého bordíka, je to hrozne hodný pes, spíš plachý, na ostatní pejsky je hodný a cizích lidí se vždycky bál a hlavně chlapů.
Nyní jsem těhotná a od té doby s ním mám problém venku. Jakmile okolo mě projde nějaký muž, tak se po něm ožene, pár chlapům už se chytil za kalhoty zubama a párkrat i lehce kousnul.

Je to tím,že jsem těhotná a chrání mě? Dá se to nějak odnaučit?

Díky za rady.

18.3.2023 15:35
impact

XXX.XXX.9.56

Místo odnaučování nežádoucího chování ho naučte žádoucí chování.

Nesnažte se mu zakázat trhat nohavice.

Místo toho ho naučte, že když jde chlap, má se otočit na Vás a třeba si sednout, podívat se Vám do očí.. Pamlsky do ruky a trénovat.

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.3.2023 16:14

impact napsal(a):
Místo odnaučování nežádoucího chování ho naučte žádoucí chování.

Nesnažte se mu zakázat trhat nohavice.

Místo toho ho naučte, že když jde chlap, má se otočit na Vás a třeba si sednout, podívat se Vám do očí.. Pamlsky do ruky a trénovat.

A minimálně do doby, než se to zvládne, tak bych použila náhubek.....protože to přeci nejde, aby váš pes tohle dělal kolemjdoucím.

18.3.2023 16:23

tak vodítko by patrně také pomohlo
a dokonce ještě lépe......

18.3.2023 16:28

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
tak vodítko by patrně také pomohlo
a dokonce ještě lépe......

Aha...tak to jsem tak nějak předpokládala, že na vodítku je a že stejně vyjede po kolemjdoucím chlapovi...mi neříkejte, že když mám psa, co lidem chňape po nohou, tak že ho nechám na volno...

18.3.2023 17:14

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Aha...tak to jsem tak nějak předpokládala, že na vodítku je a že stejně vyjede po kolemjdoucím chlapovi...mi neříkejte, že když mám psa, co lidem chňape po nohou, tak že ho nechám na volno...

Možná roztleskávačka?

Přidejte reakci

Přidat smajlík