Jezevčík trpasličí/král.dlouhosrstý s PP,FCI

Prodám Jezevčíka hladkosrstého - Naše Chovatelská stanice ,má volná štěňátk...
30000 KčAlicace
XXX.XXX.224.169
Ahoj, chtěla bych poradit. Myslíte, že jsou Propesko mistr granule pro štěňata, vhodné a kvalitní, popř. celkově názor na značku Propesko? Ptám se hlavně proto, že píšou na obalu, že obsah masa je 80%, ale ve složení je napsáno jen 15%. Takže teď nevím co si o tom myslet. Mám štěňátko jezevčíka, 2 měsíce. Přikládám foto, granulí.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Na obale se píše, že 80 % proteinů je živočišných.
Tzn. 20 % je rostlinných.
O mase se tam píše, že "s vysokým obsahem".
Ve složení je cca 22 % drůbežího a škvarky,
jako bonus tu máme nechutnou konzervaci,
což má vše, z té továrny vyleze.
Navíc je to i drahé.
Kupte malý pytlík Essential beginning, cenově na tom budete stejně, ale kvalita třicet levelů nahoru.
No, na to jdu tak vědecky, aby člověk viděl, proč to nenávidět... a Vy tohle. :-)
Jsem zapomněla ještě říct, že kdyby měl někdo záchvat vlastenectví, tak taky nic, Propesko nám nepatří.
Alicace
XXX.XXX.252.54
Ahoj, děkuji za doporučení a omlouvám se za ten obal. Jen pro upřesnění, granule jsem dostala od kamarádky jako dárek pro štěně. Ona mi právě řekla, že je tam 80% masa a já už se pak podívala jen na složení . Takže se omlouvám za nepřesné informace. Pejska krmím granulemi Ontario, které nám doporučila i naše veterinářka. Hlavně mě zajímalo, co si o tom krmivu myslí zkušenější pejskaři.