Maďarský ohař kratkosrsty vizsla

Prodám Maďarského ohaře krátkosrstého - Krásná dvouměsíční štěňata bez PP,...
15000 Kčanonyyyym
XXX.XXX.183.91
Dobrý den, chystáme se s fenkou MOK na jarní svod, z nichž většina se koná v první polovině dubna (za dva týdny), ale fena mi tento týden začala hárat. Smím se svodu zúčastnit?
Další věcí je chování mezi ostatními psy a radostné skákání na lidi a tahání k nim. Je to velký problém například při měření výšky, či kontrole zubů?
anonyyyym
napsal(a):
Dobrý den, chystáme se s fenkou MOK na jarní svod, z nichž většina se koná v první polovině dubna (za dva týdny), ale fena mi tento týden začala hárat. Smím se svodu zúčastnit?
Další věcí je chování mezi ostatními psy a radostné skákání na lidi a tahání k nim. Je to velký problém například při měření výšky, či kontrole zubů?
V propozicích ke svodu máte určitě napsané i za jakých podmínek se svodu můžete zúčastnit - tzn. nahlášení háravky, která půjde až nakonec + držení a venčení feny mimo dosah ostatních psů.
Máte ještě 14 dni na to, abyste ji na to měření a zuby trochu usměrnili, tak na tom prostě zamakejte.
Když jsem byla naposledy na svodu s VOK já, tak mírnou neukázněnost nikdo neřešil. Stálo nás ve frontě 50 fen různých plemen, ale pan rozhodčí byl starý pán, co sotva rozeznal plemena (spletl si třeba münsterlanda s hnědým flatem apod.) - byl hodný, ale určitě by nebyl nadšený, kdyby mu splašený adolescent skákal po hlavě.