Plánovaný vrh výmarských ohařů s PP (FCI)

Prodám Výmarského ohaře - Přijímáme předběžné rezervace na štěňátka výmarsk...
DohodouAnnie4.4
XXX.XXX.79.148
Dobrý den,
obracím se na Vás s otázkou, která se týká uchovnění. Mám 3 letou fenu výmarského ohaře, kterou jsem si chtěla v budoucnu zkusit uchovnit. Bohužel před několika měsíci měla srážku s autem a výsledkem byla zlomená noha, polámané zuby a cca 3cm jizva na hlavě. Můj dotaz zní, je nějaká šance fenu uchovnit? Mám s ní splněný jarní svod, který proběhl v pořádku a od veterináře budu mít potvrzení ohledně zubů - ( má všechny zuby ale zhruba třetina z nich je ulomená).
Jde mi hlavně o výstavy, je to můj první pes, takže nemám žádné zkušenosti v oblasti výstav.
Předem děkuji za odpovědi😇
Annie4.4
napsal(a):
Dobrý den,
obracím se na Vás s otázkou, která se týká uchovnění. Mám 3 letou fenu výmarského ohaře, kterou jsem si chtěla v budoucnu zkusit uchovnit. Bohužel před několika měsíci měla srážku s autem a výsledkem byla zlomená noha, polámané zuby a cca 3cm jizva na hlavě. Můj dotaz zní, je nějaká šance fenu uchovnit? Mám s ní splněný jarní svod, který proběhl v pořádku a od veterináře budu mít potvrzení ohledně zubů - ( má všechny zuby ale zhruba třetina z nich je ulomená).
Jde mi hlavně o výstavy, je to můj první pes, takže nemám žádné zkušenosti v oblasti výstav.
Předem děkuji za odpovědi😇
Uchovnění, pokud fena nemá následky a zvládne zkoušky by mělo být v pohodě - tam stejně potřebuje výsledek z klubovky.
Ostatní výstavy budou spíš vyhozené peníze.
U zubů hodně záleží na tom,zda ulomení neovlivňuje skus. Každopádně bych šla na výstavu k Čechovi,měla sebou kromě dobrozdání od veterináře i zápis ze svodu,kde je skus zapsaný, ať to rozhodčímu můžete vysvětlit a ukázat. A poraďte se i s poradcem chovu. Ono teoreticky na to rozhodčí vůbec nemusí brát zřetel a napálí vám déčko,to záleží na něm. Druhá věc,zda po té zlomenině není nějaké pohybové omezení, které je vidět, nebo to neovlivňuje postoj končetin