Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.4.2023 13:04
tetrivek

XXX.XXX.47.193

Zdravím, jak zvýšit lesk srsti. Fenka je zdravě lesklá, před výstavou jí vykoupu a když uschne vyleštím jí hladkou rukavicí pro hladkosrsté psy. Šampón máme vyzkoušený teď nevím název, je z pšeničných klíčků a fence vyhovuje. Existuje ještě nějaký sprej na lesk? Děkuji

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.4.2023 15:11
Uživatel s deaktivovaným účtem

tetrivek napsal(a):
Zdravím, jak zvýšit lesk srsti. Fenka je zdravě lesklá, před výstavou jí vykoupu a když uschne vyleštím jí hladkou rukavicí pro hladkosrsté psy. Šampón máme vyzkoušený teď nevím název, je z pšeničných klíčků a fence vyhovuje. Existuje ještě nějaký sprej na lesk? Děkuji

Pro koně existují leštěnky, určitě by šly použít i na psa, pokud něco takového neexistuje přímo pro psy.

5.4.2023 18:07
tetrivek

XXX.XXX.82.8

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Pro koně existují leštěnky, určitě by šly použít i na psa, pokud něco takového neexistuje přímo pro psy.

Děkuji, spíš jsem myslela něco přesně na psy. Jedna známá má flaťáka černého. Vždy na jaře s ním navštíví salón tam mu dají nástřik. A pes se krásně leskne celou sezónu. Chlupy se mu necuchají a může se s tím i koupat. Myslela jsem jen něco na domácí použití. Stejně se tam půjdeme jen podívat. A hlavně potkat chovatelku a ostatní známé s pejsky.

5.4.2023 18:49
janaa

XXX.XXX.174.242

Norkový olej

5.4.2023 18:53
tetrivek

XXX.XXX.82.8

Díky

5.4.2023 19:10
tetrivek

XXX.XXX.82.8

Tak jsem objednala DOG GENERATION Norkový rozčesávací sprej.
Děkuji

Přidejte reakci

Přidat smajlík