Stafordšírský bulteriér s PP

Prodám Stafordšírského bulteriéra - Hledáme nový milující domov pro našeho...
11999 KčMaxim23
XXX.XXX.128.90
Dobrý den, chtěl bych si koupit psa a našel jsem inzerát který mi vyhovuje a chci se zeptat jestli nevadí ze ma fenka jenom 2 štěňátka.
Gigapes
XXX.XXX.128.90
Uwu dog
Uživatel s deaktivovaným účtem
Nevadí.
Čemu konkrétně by to jako mělo vadit?
napsal(a):
Čemu konkrétně by to jako mělo vadit?
Pokud je ten zadavatel a jeho dotaz reálný tak z laického mého náhledu - pokud jinak vrhy bývají hodně početný a narodí se jen jedno, dvě štěnda, tak mám kacířskou myšlenku či spíš dotaz, zda má někdo opravdu zkušenosti:
když jsem vybírala svého prvního ohaříka, byli jsme se tehdy dívat na štěnda a jako první jsme byli u vrhu, kde měla fenka jen dvě štěňata. Vižla obvykle povije mnoho housek, až deset, či dokonce jedenáct (z jedenácti kousků byl taky ten můj první ohařík), takže pro mě to bylo zvláštní, že jsou štěňátka jen dvě. A posléze obě ty štěnda měla srdeční vadu, kterou pak našly i u mámy - jestli si to po těch letech fakt dobře pamatuju. Nicméně jsem si říkala, že to asi byl důvod toho, že štěňátka byla jen dvě??? Takže já - sama za sebe, kdybych vybírala, sáhnu spíš po vrhu, kde je tak nějak průměrný počet štěňat, který tohle plemeno mívá. Jak je to u stafoušů přesně to nevím, ale marcela přece měla taky pěknou grupu. Ne deset, ale určo to byly slušný jesle.