Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Lennask

30.4.2023 18:18
Lennask

XXX.XXX.72.244

Zdravím,

v pátek v noci byl můj 9 letý labrador na operaci vyhřezlé plotýnky. Dnes jsem se byla za ním podívat a je úplně na zadní nohy ochrnutý vč. ocasu. Než jsme šli na operaci, tak nohy tahal ale nějak aspoň ztěžka se postavil. Teď už vůbec.
Myslíte, že je ještě brzy aby chodil nějak jakžtakž?
Já jen, jestli máte zkušenost.

Dekuju.

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.4.2023 18:57
Uživatel s deaktivovaným účtem

Lennask napsal(a):
Zdravím,

v pátek v noci byl můj 9 letý labrador na operaci vyhřezlé plotýnky. Dnes jsem se byla za ním podívat a je úplně na zadní nohy ochrnutý vč. ocasu. Než jsme šli na operaci, tak nohy tahal ale nějak aspoň ztěžka se postavil. Teď už vůbec.
Myslíte, že je ještě brzy aby chodil nějak jakžtakž?
Já jen, jestli máte zkušenost.

Dekuju.

Jen svou osobní.

Před operací jsem za sebou tahala nohu jak Peyrac, po operaci už ne. Ale půl roku trvalo, než zmizela atrofie svalu.

1.5.2023 08:56
šavlozubka

XXX.XXX.131.182

Máme jezevčíka po operaci plotýnek. A ano první dny po operaci to první dny na veterině i po propuštění do domacího léčení vypadalo hůř než před operací. Ze začátku venčení probíhalo opravdu ve stylu donést psa na trávu nechat vyprázdnit zase ho odnést domů. Po dvou měsících už zvládal krátké procházky. Nejde čekat, že pes bude hned po operací běhat jako jura. Nebude. Rekonvalescence je dlouhá. Je to dva roky a troufám si tvrdit, že na jeho pohybu to není znát.

Přidejte reakci

Přidat smajlík