Kouše a dělá loužičky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.5.2023 17:10

Kdyby to byl člověk, tak je to přesně ten typ, co chodí jako otrhanej špinavej bezdomovec a je mu to jedno. Tak to je "můj člověk" Já kdybych nedělala v kanclu, tak jsem věčně ve vietlácích, holinách a mikině

18.5.2023 17:15

Rezzzy napsal(a):
Tak, můžete se kochat, já se tady rozplývám a dcera si ťuka na hlavu.
Jeden z těch frajerů to bude, můj favorit je černý čumák

to jsou božácký kuličky

18.5.2023 17:17
Rezzzy

XXX.XXX.57.121

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Kdyby to byl člověk, tak je to přesně ten typ, co chodí jako otrhanej špinavej bezdomovec a je mu to jedno. Tak to je "můj člověk" Já kdybych nedělala v kanclu, tak jsem věčně ve vietlácích, holinách a mikině

No a mě tohle teplákové období pomalu končí

18.5.2023 17:42
dadu

XXX.XXX.33.64

Rezzzy napsal(a):
Máme Vinyl, neklouže, nenosíme bačkory, ověřeno i dětma

Myslím, že mám na podlaze taky vinyl (nepoznám to, už to tu bylo, když jsem se nastěhovala) a klouže to jako pra se . . . Čivavě na tom uklouzly nohy a přetrhla si čéšku Teď tu mám udělané kobercové "dálnice", aby se tu mohla pohybovat. Vůbec tu nechtěla chodit, byla pořád zalezlá v pelíšku . . .

19.5.2023 14:50

Rezzzy napsal(a):

Jejda...takže to bude taky tricolor jako náš Ikoušek (dcery astraláček)

19.5.2023 15:37
Markéta80

XXX.XXX.226.42

Rezzzy napsal(a):

krásní oba, a kdy bude rozhodnuto? Tohle čekání musí být náročné Já se rozhodovala během chvíle. ale tím že jsme chtěla víc flekatou tak bylo jasno i bez fotek, rovnou jsem chovatelce psala že tu s víc flekama včera posílala foto kde už jí stojí jedno ucho a manžel že jsme vlastně nikdy měli psa co má bílé drápy

19.5.2023 15:54
fikovnice

XXX.XXX.133.55

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Já třeba ragdollku nestříhám, neholím. Jediné co, tak límeček, jelikož když si ho myje, tak jí zůstávala půlka hřívy na jazyku, a okolí zadku, protože když se zadaří a my zrovna nejsme doma, tak máme všude hnědá tiskátka ...ale naštěstí se to už dlouho nestalo (musím zaklepat).

U kocoura je srst očistec. Má ji divnou, mastící se, dredadící, tím pádem se mu dělají i lupy, česání byl největší boj a zlo na světě. Kocour má aktuálně 11 kilo, takže paráda . Tento týden jsme byli na veterině kvůli pacce a ptala jsem se i na tu srst. Úkol zní jasně, všechny dredy oholit, denně česat, pravidelně koupat, protože náš kocourek je čuně a moc o svoji hygienu zájem neprojevuje. Olizuje si jen přední packy a kaďák ...na zbytek prdí. To se sice snaží občas simulovat kočka, ale stihne pár tahů a kocour odchází . Česat už se celkem nechá, na zádech a na bocích. Břicho úplně dobrovolné není. Ale musíme se snažit víc, jelikož ta jeho srst je fakt něco .

No jo "Tenurri", my máme obě MCO, no...
Je to problém, a hlavně Elsa je extrémně komunikativní a společenská - na všechny mé přátele. Ale když přišla vetka, zajela rychlostí blesku za nábytek a vůbec nevylezla. Tak se děsím, jak by to probíhalo... Ale bude to muset proběhnout...

19.5.2023 20:26
Rezzzy

XXX.XXX.15.85

Markéta80 napsal(a):
krásní oba, a kdy bude rozhodnuto? Tohle čekání musí být náročné Já se rozhodovala během chvíle. ale tím že jsme chtěla víc flekatou tak bylo jasno i bez fotek, rovnou jsem chovatelce psala že tu s víc flekama včera posílala foto kde už jí stojí jedno ucho a manžel že jsme vlastně nikdy měli psa co má bílé drápy

Pro mě je jasný favorit černý čumák, ale čekám, jak se budou projevovat, tedy čekám jak se rozhodne majitel psa, chce štěně na zachranarinu

Sardullah, ano, paní má jen trikolóry, jsme za to nic ráda, líbí se mi nejvíc, navíc rodiče mají krásné dlouhé nohy, co poslední dobou koukám, začínají se australákum dost zkracovat, a ta srst a povahy

19.5.2023 20:41
Markéta80

XXX.XXX.226.42

Rezzzy napsal(a):
Pro mě je jasný favorit černý čumák, ale čekám, jak se budou projevovat, tedy čekám jak se rozhodne majitel psa, chce štěně na zachranarinu

Sardullah, ano, paní má jen trikolóry, jsme za to nic ráda, líbí se mi nejvíc, navíc rodiče mají krásné dlouhé nohy, co poslední dobou koukám, začínají se australákum dost zkracovat, a ta srst a povahy

A jméno už máte? ten čumák asi tmavý budou mít všichni? Já to vidím u naší, ve 14 dnech šedé tečky pak černé a teď už to má víc rozlezlé tak jsme zvědavá jestli už celý černý nos bude mít v době odběru, teď má 5-6 týdnů. A to nejdůležitější pro ní už mám, známku se jménem a celkem to je i podobné

19.5.2023 20:52
Rezzzy

XXX.XXX.15.85

Markéta80 napsal(a):
A jméno už máte? ten čumák asi tmavý budou mít všichni? Já to vidím u naší, ve 14 dnech šedé tečky pak černé a teď už to má víc rozlezlé tak jsme zvědavá jestli už celý černý nos bude mít v době odběru, teď má 5-6 týdnů. A to nejdůležitější pro ní už mám, známku se jménem a celkem to je i podobné

Jméno ještě nevím, čumák asi ještě zčerná, ale chovala jsme si je oba, když to byly ještě klobásky a u něj se mi tak nějak rozbušilo srdíčko a zalil mě pocit blaha. Počkám co vymyslí chovatelka, nabídka mi, jestli chci něco navrhnout, ale mám v hlavě pusto a prázdno, manžel navzhoval Messi 😂

19.5.2023 20:56
Markéta80

XXX.XXX.226.42

Tak třeba vyjde právě ten Messi je fajn. U nás byl o jména boj. Do PP jsem celkem vymyslela dobře. Ale na domácí jméno co jsme chtěla neprošlo přes děti , takže to co vůbec nechtěly jsem rovnou zavrhla a pak každý napsal jména a ani jedna shoda Takže každý musel ustoupit a nakonec vyšlo jméno co jsem měla na 3. místě, bude to Molly, známku už má tak už se jméno měnit nebude . V PP bude mít Ice Star.

19.5.2023 22:26
Rezzzy

XXX.XXX.15.85

Markéta80 napsal(a):
Tak třeba vyjde právě ten Messi je fajn. U nás byl o jména boj. Do PP jsem celkem vymyslela dobře. Ale na domácí jméno co jsme chtěla neprošlo přes děti , takže to co vůbec nechtěly jsem rovnou zavrhla a pak každý napsal jména a ani jedna shoda Takže každý musel ustoupit a nakonec vyšlo jméno co jsem měla na 3. místě, bude to Molly, známku už má tak už se jméno měnit nebude . V PP bude mít Ice Star.

No uvidíme, příští týden se jedu zase podívat, tak třeba už bude debata o jménech

20.5.2023 15:17
Markéta80

XXX.XXX.226.42

Rezzzy napsal(a):
No uvidíme, příští týden se jedu zase podívat, tak třeba už bude debata o jménech

Mne to chovatelka psala hned že můžu vybrat jméno do PP, že je na to tak týden než jména bude posílat. jen že sama si z vrhu nechává fenku takže Isabella je zamluvená, která mne logicky napadla jako první

Přidejte reakci

Přidat smajlík