Stafordšírský bulteriér s PP

Prodám Stafordšírského bulteriéra - Hledáme nový milující domov pro našeho...
11999 KčL.D.
XXX.XXX.44.8
Dobrý den,
máme doma téměř 4 měsíční štěně staffbulla. Je to pes, maminka 15kg, tatínek cca 18kg (známe oba rodiče).
Archie má 9,3kg, dá se nějak poznat jak bude velký (váhově) v dospělosti? Přijde mi 9kg ve čtyřech měsících docela dost, ale tlustý není :D
Děkuju za odpověď :)
Uživatel s deaktivovaným účtem
a i kdyby byl s kvalitním PP, tak okamžitá kondice nemusí odpovídat velikosti v dospělosti. Můj současný dogák byl nejmohutnější, nejvyšší, nejtěžší štěně ze všech, co jsem měla. A v růstu se zastavil už na desíti měsících a zůstal ze psů nejnižší. Mohutný je a hmotnost musím hlídat, neb by měl sklon k macatosti...
Ajajaj. impact všimla.
To není jen krk, nohy, slabiny. Demodex?
9 kg... to je tak 23 25 v dospělosti.
Údajné rodiče si prostě spletli s dvorkovým staffordem, no.
L.D.
XXX.XXX.44.8
impact
napsal(a):
No já právě SBT docela sleduju (moje bazošová nemoc ) a když kolikrát vidím, co všechno jsou množky schopný vydávat za SBT, tak mám prostě už z každé věty "rodiče jsme viděli" záchvat smíchu.
Dobrý den,
no ona to množírna zrovna není. Pán zblázněný do stafbulíků má (od našeho štěněte) papírového tatínka. “Maminku” k němu pořídil, ta papírová není. Má je doma oba, jenom ji nestihl vykastrovat a neuhlídal je no a z toho vznikla štěnda.
Takže spíš ten Váš komentář mi přijde k smíchu a nějak nesouvisí s mým dotazem. Ptala jsem se slušně, tak proč dostávám rýpavou odpověď?
Přeji Vám klidný den
L.D.
napsal(a):
Dobrý den,
no ona to množírna zrovna není. Pán zblázněný do stafbulíků má (od našeho štěněte) papírového tatínka. “Maminku” k němu pořídil, ta papírová není. Má je doma oba, jenom ji nestihl vykastrovat a neuhlídal je no a z toho vznikla štěnda.
Takže spíš ten Váš komentář mi přijde k smíchu a nějak nesouvisí s mým dotazem. Ptala jsem se slušně, tak proč dostávám rýpavou odpověď?
Přeji Vám klidný den
Souvisí to a to hodně. Ptáte se na váhu a tu teda u psa bez PP můžeme fakt hádat z křišťálové koule.
L.D.
napsal(a):
Dobrý den,
Přeji Vám klidný den
No, to právě množitel je. A s nejčastější množitelskou výmluvou na další množení štěňat.
Tam bohužel nelze úplně očekávat, že Vám z toho vyroste stafbul. Buďte ráda, že je to zdravé (až na tu kůži teda, ta zdravá není) a že to nebude časem chromé nebo mít některou ošklivou nemoc, na které se chovní SBT testují. Výška a váha pak bude to poslední, ci Vás bude trápit.
L.D.
XXX.XXX.44.8
impact
napsal(a):
No, to právě množitel je. A s nejčastější množitelskou výmluvou na další množení štěňat.
Tam bohužel nelze úplně očekávat, že Vám z toho vyroste stafbul. Buďte ráda, že je to zdravé (až na tu kůži teda, ta zdravá není) a že to nebude časem chromé nebo mít některou ošklivou nemoc, na které se chovní SBT testují. Výška a váha pak bude to poslední, ci Vás bude trápit.
Ohledně toho krčku jsem Vám odpovídala, ale bohužel moje odpověď se mi nezobrazuje :( každopádně krk je v řešení s veterinářkou, zatím nic zjištěného není.
Samozřejmě, že jsme rádi, že je zdravý! :) ten můj původní dotaz byl pouze ze zvědavosti, jak zhruba… ne z důvodu, abych rozpoutala válku.
Ohledně množitele a množíren. Samozřejmě svým způsobem je množitel ten, kdo chová a množí psy bez PP. Každopádně bude množitel a množitel.
Ale nemyslím si, že je něco špatného mít pejska (tatínka papíráka) a maminku bezpapíračku. To je jak kdybychom chtěli k našemu štěndu pořídit časem fenečku papíračku a ty měli štěňata… také bych je neutopila, ale za nějakou rozumnou cenu prodala, aby to pokrylo veškerou veterinární péči a stravu než si je odvede nový majitel (je to pouze příklad, určitě k pejskovi dalšího pejska - fenečku pořizovat nebudu).
Původní majitel nám umožnil během 8 týdnu, kdy stěnda byla u matky v podstatě kdykoliv, navštívili jsme je celkem 4x. Každý den nám posílal fotky a videa. Aktuálně jsme neustále v kontaktu, kdy nám posila fotky rodičů, my jemu zase štěndo, jak roste a co ho trápí. Takže komunikace super. Smlouva je také ošetřena tak, že když bychom chtěla pejska “vrátit”, tak že si ho nechá on.
Už si pořídil dalšího parťáka do smečky (ne stafíka, ale AO), prostě blázen do psů a přírody.
Abych to zakončila rozhodně bych si pod pojmem množitel nepředstavila výše zmíněné. 🙏🏾
Ale každopádně moc Vám děkuji za vyjádření.
L.D.
napsal(a):
Ohledně toho krčku jsem Vám odpovídala, ale bohužel moje odpověď se mi nezobrazuje :( každopádně krk je v řešení s veterinářkou, zatím nic zjištěného není.
Samozřejmě, že jsme rádi, že je zdravý! :) ten můj původní dotaz byl pouze ze zvědavosti, jak zhruba… ne z důvodu, abych rozpoutala válku.
Ohledně množitele a množíren. Samozřejmě svým způsobem je množitel ten, kdo chová a množí psy bez PP. Každopádně bude množitel a množitel.
Ale nemyslím si, že je něco špatného mít pejska (tatínka papíráka) a maminku bezpapíračku. To je jak kdybychom chtěli k našemu štěndu pořídit časem fenečku papíračku a ty měli štěňata… také bych je neutopila, ale za nějakou rozumnou cenu prodala, aby to pokrylo veškerou veterinární péči a stravu než si je odvede nový majitel (je to pouze příklad, určitě k pejskovi dalšího pejska - fenečku pořizovat nebudu).
Původní majitel nám umožnil během 8 týdnu, kdy stěnda byla u matky v podstatě kdykoliv, navštívili jsme je celkem 4x. Každý den nám posílal fotky a videa. Aktuálně jsme neustále v kontaktu, kdy nám posila fotky rodičů, my jemu zase štěndo, jak roste a co ho trápí. Takže komunikace super. Smlouva je také ošetřena tak, že když bychom chtěla pejska “vrátit”, tak že si ho nechá on.
Už si pořídil dalšího parťáka do smečky (ne stafíka, ale AO), prostě blázen do psů a přírody.
Abych to zakončila rozhodně bych si pod pojmem množitel nepředstavila výše zmíněné. 🙏🏾
Ale každopádně moc Vám děkuji za vyjádření.
Jaký je rozdíl mezi množitelem a množitelem?
Mít tatínka PP a maminku bez PP je špatné vždy. Vy v tom hodláte pokračovat?
Vlastně ne, vy to budete mít obráceně.
L.D.
XXX.XXX.44.8
Rronjabutterfly
napsal(a):
Píše - (je to pouze příklad, určitě k pejskovi dalšího pejska - fenečku pořizovat nebudu).
Děkuju!!! Občas mám pocit, že každý čte to, co chce aby tam bylo.
L.D.
XXX.XXX.44.8
impact
napsal(a):
Hm. Takže množitel prodává štěňata dalším množitelům. Luxus.
Zkuste si to prosím nejdříve dočíst:)
Rozhodně víc jak jednoho psa v plánu nemáme.
Jak píšu výše, kdyby se to někomu stalo, tak by štěňata určitě neutopil :) Z tohoto důvodu jsem nechtěla fenečku, bála bych se, že bych ji neuhlídala a bylo by…
Já nevím, že Vy máte tendenci pořád takto podkopávat…
Jak jsem psala, dotaz byl pouze ze zvědavosti :) Stačilo napsat bez PP rozhodně nelze určit výšku a váhu v dospělosti.
Každopádně když už jsme u toho… naši měli papíráka, kolii. Zdravotních problémů má neskutečně až ji litují a jsou z toho zoufalí… peníze by se v tomhle případě řešit neměly, ale rozhodně to není levná záležitost. To, že pes je papírový nebo ne neznamená, že nebude mít zdravotní problémy.
L.D.
napsal(a):
Jak píšu výše, kdyby se to někomu stalo, tak by štěňata určitě neutopil :) Z tohoto důvodu jsem nechtěla fenečku, bála bych se, že bych ji neuhlídala a bylo by…
Jak jsem psala, dotaz byl pouze ze zvědavosti :) Stačilo napsat bez PP rozhodně nelze určit výšku a váhu v dospělosti.
Každopádně když už jsme u toho… naši měli papíráka, kolii. Zdravotních problémů má neskutečně až ji litují a jsou z toho zoufalí… peníze by se v tomhle případě řešit neměly, ale rozhodně to není levná záležitost. To, že pes je papírový nebo ne neznamená, že nebude mít zdravotní problémy.
Jen v tichosti pípnu, že u psů s PP se dělají testy, u některých plemen dokonce fůry testů. Aby se právě eliminovaly ty choroby, které se k plemeni vážou. Takže je větší šance, že se tomu vyhnete. To u psa bez papírů, je dle mého to riziko mnohem větší. Stejně tak je tam riziko s povahou, jakou pes mít bude. A u některých plemen pak ta jiná povaha může být celkem velký problém.
L.D.
XXX.XXX.44.8
Zrzavci
napsal(a):
Jen v tichosti pípnu, že u psů s PP se dělají testy, u některých plemen dokonce fůry testů. Aby se právě eliminovaly ty choroby, které se k plemeni vážou. Takže je větší šance, že se tomu vyhnete. To u psa bez papírů, je dle mého to riziko mnohem větší. Stejně tak je tam riziko s povahou, jakou pes mít bude. A u některých plemen pak ta jiná povaha může být celkem velký problém.
Dobrý den, to máte pravdu, bohužel ani u papírové kolie, kde bylo samozřejmě všechno v pořádku (naši s výběrem nespěchali a hledali dlouho) bohužel nešlo zamezit zdravotním problémům. :(
L.D.
napsal(a):
Dobrý den, to máte pravdu, bohužel ani u papírové kolie, kde bylo samozřejmě všechno v pořádku (naši s výběrem nespěchali a hledali dlouho) bohužel nešlo zamezit zdravotním problémům. :(
to ale nejde nikdy přece. Je to živý organizmus. Jde o to udělat testy u rodičů a snažit se tím eliminovat ty možnosti. To, že pes bude nějak nemocný ale nemůžete zaručit nikdy. ale pokud máte oba rodiče čisté na nemoc xy, tak s největší pravděpodobností bude čistý i jejich potomek. U bezpapírových štěňat to nevíte vůbec a ta šance na smůlu máte mnohonásobně větší. kdbych chtěla plemeno Z, které trpí na pruhatost očí, rozhodně bych si ohlídala, že jeho rodiče tuto vadu nenesou. že by pak bylo štěně třeba hluchý, no to už se stát může. A to i u toho bezpapíráka, kde ale se musíte bát, aby nedostal navíc tu pruhatost očí.
L.D.
napsal(a):
V zajetí množitelských bludů a lží...
Aspoň je prosím nešiřte dál a více se vzdělávejte.
Imho docela pěkně to ukazuje na to, že byl producent Vašeho štěněte jen množitel. Tam se to prostě papouškuje tam a zpátky, o zatížení dědičnými chorobami se mlčí, páč je neznaje a všechno se hodí na to, že tamten někde pes s PP byl nemocný. A když se člověk zeptá, z jaké chovatelské stanice dotyčný papírák byl, tak my si nepamatujeme, není to podstatné, a bla bla bla.
No, tak hlavně, aby to Vaše štěňátko po strašně nemocném a přešlechtěném tátovi s PP ty nemoci psů s PP šmahem s papíry ztratilo.
L.D.
XXX.XXX.44.8
impact
napsal(a):
V zajetí množitelských bludů a lží...
Aspoň je prosím nešiřte dál a více se vzdělávejte.
Imho docela pěkně to ukazuje na to, že byl producent Vašeho štěněte jen množitel. Tam se to prostě papouškuje tam a zpátky, o zatížení dědičnými chorobami se mlčí, páč je neznaje a všechno se hodí na to, že tamten někde pes s PP byl nemocný. A když se člověk zeptá, z jaké chovatelské stanice dotyčný papírák byl, tak my si nepamatujeme, není to podstatné, a bla bla bla.
No, tak hlavně, aby to Vaše štěňátko po strašně nemocném a přešlechtěném tátovi s PP ty nemoci psů s PP šmahem s papíry ztratilo.
Teď jsem úplně nepochytila smysl Vašeho komentáře? Nikde nic dál nešířím, otázka byla pouze na váhu a jak jsem již psala, krk s veterinářem řešíme :) a komentář ohledně “strašně nemocného táty papíráka” jsem také vůbec nepobrala :( spíš ani nevím, k čemu tento komentář byl
víte, Impact už spoustu let vrací do života psy, kteří prožili spoustu špatného. Většinou nemají papíry - jsou produkty množíren a nebo od takových chovatelů - jako máte vy svého psa. A když vám projdou rukama ne desítky, ale stovky nešťastných "rozbitých" psů... tak se koukáte na psí svět trošku jinak...
No, tak doufejte, že to s papíry ztratilo i tu cerebelární ataxii.
Když smažu všechno, co mi zavání fanatismem papírů... tak tohle je věc, přes kterou
nejede vlak.
Kolie to nemá, víte.
Nevíte. Nemáte tušení.
Demodex znamená, že fena matka je slabá. Imunitně. Je to parazit. Přemnožený parazit, co se drží na slabých kusech. Není to ale jako blecha. Je to dost tragédie na celý život. Trápení, které může být samozřejmě ukončeno ataxií.
Takhle prodat štěně, to je vyloženě prodejce milovník psů.
L.D.
XXX.XXX.44.8
napsal(a):
No, tak doufejte, že to s papíry ztratilo i tu cerebelární ataxii.
Když smažu všechno, co mi zavání fanatismem papírů... tak tohle je věc, přes kterou
nejede vlak.
Kolie to nemá, víte.
Nevíte. Nemáte tušení.
Demodex znamená, že fena matka je slabá. Imunitně. Je to parazit. Přemnožený parazit, co se drží na slabých kusech. Není to ale jako blecha. Je to dost tragédie na celý život. Trápení, které může být samozřejmě ukončeno ataxií.
Takhle prodat štěně, to je vyloženě prodejce milovník psů.
Dobrý den, psala jsem výše, že vyšetření bylo zatím bez výsledků. Stěry toto onemocnění nepotvrdily. Příčina se hledá jinde.
Ale onemocnění se můj původní dotaz, ani jsem na toto téma neměla v plánu diskuzi rozjíždět. :(
L.D.
napsal(a):
Dobrý den, psala jsem výše, že vyšetření bylo zatím bez výsledků. Stěry toto onemocnění nepotvrdily. Příčina se hledá jinde.
Ale onemocnění se můj původní dotaz, ani jsem na toto téma neměla v plánu diskuzi rozjíždět. :(
No ono to možná všechno souvisí se vším, tedy s tím, že pes je po rodičích bez testů a znalosti zda jdou, či nejsou příbuzní atd (což všechno ty papíry nesou) nejen ta váha, ale i to onemocnění. Proto to tady ostatní zmiňují.
L.D.
napsal(a):
Stěr nepomůže
a odpověď máte hned na začátku vlákna.
Rronjabutterfly
napsal(a):
Píše - (je to pouze příklad, určitě k pejskovi dalšího pejska - fenečku pořizovat nebudu).
A taky píše, že maminka byla bez PP. A že je to v pořádku.
Za mě není. V útulcích je různých bull kříženců dost.
L.D.
napsal(a):
Děkuju!!! Občas mám pocit, že každý čte to, co chce aby tam bylo.
A jaký je teda rozdíl mezi množitelem a množitelem?
Pevně věřím tomu, že tahle paninka svoje pejsky taky miluje a množí je z lásky.
impact
napsal(a):
Pevně věřím tomu, že tahle paninka svoje pejsky taky miluje a množí je z lásky.
??????????????????????????????????????????
tohle si MUSEL někdo vymyslet, lidská debilitnost nemůže být tak bezbřehá.
já vim, asi může, bohužel. Ovšem bráním se tomu uvěřit.
Napsal jí tam někdo aspoň, že je blbáááá jak pučtok?
Atheira
napsal(a):
Se pak rodina bude ptát - a co máte? Chlapečka nebo holčičku?
To my ještě nevíme, zjistíme tak za měsíc.
blbáááá mocinky moc. jdu se převlíct
edit - a jméno dají raději za další měsíc, protože co kdyby se to mezitím změnilo, než to bude definitivní
a ešče edit - víte co mě fascinuje? že takovýmhle prvokům nevadí, že jsou takhle blbí. Ale jo já vím, že oni to nevědí, ale je to hrozný, že to takhle fakt někdo má.
edit -teď mi zpětně došlo Atheiro, že aby to zvolání v první větě nevyznělo blbě, bylo to myšleno pozitivně.