Prodám štěně fenku Boloňského psíka

Prodám Boloňského psíka - S těžkým srdcem oznamuji, že prodávám štěně fenky...
35000 KčKabina
XXX.XXX.230.49
Dobrý den , nikdy si neodpustím . Nevím jak se z toho mám dostat ,kvůli banalitě umřela naše Barunka 11 let ,běhala,byla veselá ,uštěkaná a já jenom potřebovala zjistit jestli nečeká šťěnata ,jelikož dceři utekla a už byto nezvládla.Tak jsem ji nechala vyšetřit,nevím co s ní dělali ,ale od toho dne už nejedla ,neštěkala ,byla smutná .Myslím ,že měla velký stres ,po 3 dnech kdy pořád byla špatná jsem s ní jela na pohotovost ,udělali všechna vyšetření a na nic nepřišli,trochu zvýšené CRP píchli ji antibiotika,něco na bolest a nevolnost,odjeli jsme ,byla to obrovská chyba měli jsme chvíli počkat nikdo mě neupozornil do 20 minut v autě u mě v náručí v obrovských bolestech umřela,nikdy to nevymažu a moje děti ,o tom nemohu ani psát nejmladší s ní vyrostla ,každý den s ní spávala ,všichni jenom brečíme a vzpomínáme nikomu to nepřeji hlavně ty výčitky proč já kráva jsem tam jezdila,proč jsem se nechala poslat do čekárny,aby ji vzali krev.Nechala jsem ji dát na pitvu ikdyž nerada,chteli jsme hrobeček,ale také vědět co se s ní stalo,zatím čekáme a trápíme se .Děkuji,že jsem se mohla svěřit .