Čivava s PP, krásná štěňátka k odběru.
Prodám Čivavu - Čivava, chihuahua. Krásná štěňátka čivavy s průkazem původu...
DohodouChtěla bych poprosit, zejména zkušenější majitele čivav, o názory na krmení, čím krmíte, proč, co se vám nejvíce osvědčilo. Prostě o tipy s přihlédnutím ke specifikům tohoto plemene. Naše čivavka byla v dospělosti krmena převážně masem, nyní zařazuji i granule, jednak aby se předešlo nedostatku vápníku a zkrátka vyrovnala se tak případná nevyváženost, momentálně taky z důvodu průjmu. Moje další otázka je na granule Royal Canin, pokud doplňuji masem, tak by nemělo vadit, že obsahují obilí či rýži? Budu ráda i za tipy na granule pro čivavu seniora.
Lennik
XXX.XXX.181.25
Nám se osvědčily granule na míru Rawbark, vyplníte dotazník a granule sestaví na míru přímo pejskovi. Jsou z kvalitního masa (svaloviny), se zeleninou, superpotravinami...naší Mie se s nima konečně srovnalo zažívání a taky jí mooc chutnají :)
Děkuji za odpověď a za tip na granule. Ještě mě napadá, nevadí právě když je přemíra svaloviny? Pročítám tu různá starší témata o barfu a tam se právě zdůrazňuje důležitost kostí, šlach, vnitřností. Věděla jsem o tom už od štěňátka, ale nepodařilo se mi ani tehdy sestavit takovou krmnou dávku, aby to sežrala. Takže vařím, většinou právě svalovinu, vnitřnosti a miluje chrupavky a morek z kostí.
Bara112
XXX.XXX.253.13
Lennik
napsal(a):
Nám se osvědčily granule na míru Rawbark, vyplníte dotazník a granule sestaví na míru přímo pejskovi. Jsou z kvalitního masa (svaloviny), se zeleninou, superpotravinami...naší Mie se s nima konečně srovnalo zažívání a taky jí mooc chutnají :)
My jsme s nima taky spokojení, máme doma velkého mlsouna a tohle jsou konečně granulky, které mu pořád chutnají a dokonce si je rád vezme i jako odměnu
Děkuji moc za reakci, to mě těší, protože jsem je už objednala na zkoušku. Vyšlo nám hovězí. Jsem fakt zvědavá, jestli to bude jíst, naše čivavka je dost zmlsaná a vybíravá.
A jak si vaše čivavy poradí s velikostí granulky 1,5 cm? Já to měřila a granule máme teď teda zhruba poloviční.
Tak naše fenka k tomu jen čuchla. Velikost granulí není vhodná pro čivavu. Příspěvky výše považuji pouze za marketing dané značky, nikoliv za osobní zkušenost, i proto, že když se v jiném tématu zeptám na průjem, opět se objeví propagace této značky. To mi, nezlobte se, nepřijde fér. Kdysi jsem díky diskusím našla např granule Artemis, Orijen, ale už je asi jiná doba...