Německý ovčák - štěňata s PP
Prodám Německého ovčáka - Černá štěňata německého ovčáka ze super pracovníh...
19000 KčLis
XXX.XXX.118.165
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat :jedna starší paní má u nás na dědině z útulku nezvladatelného psa německého ovčáka.Nesnasi pse a kočky.I dokonce paní majitelku napadl a měla několikrát ortézu na noze.Bohuzel ho paní venci bez vodítka a už se ke mě 2x rozběhl,neustále se kolem mě točil,skákal a stekal,svou paničku vubec neposlouchal.Myslela jsem,že mě pokouše.Nejsem jediná na kterou takto zaútočil,zaútočil i na jednu holku se psem.Nevite co se s tím dá dělat.Clovek když jde ráno do práce ,neví kdy se na ni vyřítí.Dekuji
Začala bych tím, že bych došla na obecní úřad. Předpokládám, že se tam všichni znáte, takže problém s tím psem bude obecně známý. Zeptala bych se starosty, co s tím bude dělat. Malá obec sice nemá přestupkovou komisi, takže starosta s tím oficiálně nemůže dělat nic, ale měl by (v zájmu obce) za tou ženskou zajít a promluvit si s ní. Protože až svůj podnět předáte na obec s rozšířenou působností, tak ta se tím zabývat ze zákona bude - a vaší obci tento úkon naúčtuje!
V každém případě - i za vaším starostou - byste neměla jít sama, ale měla byste dát dohromady třeba nějakou petici, nebo s sebou vzít i sousedy, co měli s daným psem problém.