Čivava s PP - krátkosrstá holčička
Prodám Čivavu - Chovatelská stanice nabízí krátkosrstou krémovou holčičku s...
DohodouTimmyšáček
XXX.XXX.145.30
Dobrý den.
V sobotu jsem si přivezla čivavu bez PP od neregistrované chovatelky. Paní mi ukázala , že je pejsek čistý a zdravý. Čistá ouška , správný počet prstů , nemá kýlu ... atd. Upozornila mě jen na podkus. Viděla jsem prostředí , ve kterém žil i rodiče. Ale paní mi neukázala zprávu o vyšetření veterinářem. Prý je to v očkovacím průkazu. Smlouvu mi nedala - prý si mám vytisknout nějakou z internetu a poslat ji , že mi ji potvrdí. Jenže druhý den (v neděli) jsem si všimla , že má lehce zakalená očička. V pondělí jsem šla hned k veterináři - stejně jsem to měla v plánu , i když jsem ještě tu vadu nezjistila. Veterinář mi to pouhým okem taky potvrdil. Když ho prohlédl , tak mě poslal na odborné oční vyšetření a po vyšetření ro začnu řešit s chovatelkou. Jenže mě trápí to , že jsem ještě nestihla najít nějakou smlouvu a poslat ji. Takže nevím , jestli můžu uplatnit vrácení nějaké častky peněz nebo úhradu za léčbu. Nevím , jestli to bez smlouvy jde , ale nemůžu poslat smlouvu a pak hned po potvrzení jí napsat , že má vadu. Stejně by z lékařských zpráv zjistila , že jsem o vadě věděla , než jsem poslala smlouvu. Nevím , co mám dělat? Pejsem mě stál 15 tisíc a na vadného pejska je to moc. I když mě upozornila na podkus , tak jsem cenu akceptovala , ale tohle už bude asi vrozená vada. Vyšetření nás teprve čeká. Můžete mi prosím poradit , co a jak mám udělat a na co mám právo?
Velice děkuji za odpověď. Jana
Černá
XXX.XXX.150.24
Dobrý den,
nejsem právník, ale nějaké zkušenosti mám.
Zkusím napsat to co vím, snad Vám to pomůže.
Předně - písemná kupní smlouva na štěně je povinná ze zákona. Dokonce v ní musí být povinné údaje, jako je např. počet štěňat ve vrhu, matka a její identifikace a další. Pokud nejsou ve smlouvě všechny povinné údaje, tak musí být zároveň se smlouvou a štěnětem předán tzv. převodní list, kde tyto údaje o štěněti jsou.
Samozřejmě, kupní smlouvu vystavuje chovatel a slušný chovatel Vám jí dopředu pošle do emailu k odsouhlasení. Smlouva není jednostranný akt, je to o dvou stranách a i kupující k tomu má co říct.
Chovatel musí být registrovaný jen za určitých podmínek (nemusí být vždy). To jestli chová s PP, nebo bez PP nehraje z hlediska legislativy žádnou roli. Pokud odchová výjimečně na své domácí fence jeden vrh třeba za dva roky, tak se nikde registrovat nemusí. Pokud ale odchovává pravidelně a štěňata prodává, tak se musí přihlásit na finančním úřadě k placení daně. Prostě si musí zřídit volnou živnost potřebnou k chovu a výcviku zvířat. V kupní smlouvě potom musí být uvedeno jeho IČO. Vy se potom z pohledu zákona dostáváte do role spotřebitele oproti podnikajícímu subjektu a zákon Vás jako slabší stranu chrání (dalo by se říct, že slabší straně zákon tak trochu nadržuje v případě sporu).
Další povinnost chovatele je přihlásit se na krajské veterinární správě pokud vlastní tři a více fenek. Je úplně jedno jestli je používá k chovu, nebo ne. Můžou být klidně i kastrované, ale od tří fen každý obyčejný člověk podléhá registraci na KVS. Ta potom občas provádí u těchto majitelů kontroly.
U odebíraného štěněte není nutné mít potvrzení od veterináře. To je čistě dobrovolné a jistě to dobře na kupujícího působí, ale pokud tohle nedala, tak to pochybení není. Na rozdíl od absence smlouvy - to je porušení zákona.
Mimochodem - čip štěňátko má? To je totiž také nařízeno zákonem.
Reklamovat vadu na štěňátku rozhodně můžete. Zákonná lhůta pro reklamaci zvířete je dva roky, tedy úplně stejná jako u každého jiného zboží. Jestliže jste spotřebitel a druhá strana podnikatel (chovatel-živnostník), tak platí domněnka, že vytknutá vada byla přítomna už ve chvíli prodeje. Domněnka by musel vyvrátit prodávající nějakým důkazem. Další rok už je to na kupujícím, tedy ten potom musí prokázat, že vada byla přítomna ve chvíli prodeje.
Popravdě nevím, jak to všechno ale udělat bez té smlouvy. Pokud víte, kde paní prodávající bydlí, tak bych tam zašla a zkusila se s ní napřed domluvit. Pokud neplní svoje povinnosti - kupní smlouva, třeba čip, registrace na FÚ, či na KVS, tak jí tím můžete docela pohrozit a vystrašit jí. Prostě když neuzná vadu, která asi těžko opravdu vznikla u Vás, tak jí nahlásíte. Bonzovat jistě hezké není, ale občas je to správný!
Pokud chovatelka reklamaci uzná, tak se lze domluvit jak to řešit. Nejobvyklejší je vrácení vadného zboží (a i štěně se z obchodního pohledu za zboží považuje) a ona Vám vrátí kupní cenu. To je klasické odstoupení od smlouvy. Nějaká smlouva stejně mezi vámi je, byť ne písemná.
Je možné domluvit i slevu - snížení kupní ceny. Dalším obvyklým postupem je výměna zboží.
Rozhodně nemáte nárok si teď sama řešit veterinu a pak to chtít po ní uhradit. To je špatně.
I když Vám bude pejska líto, tak bych radila ho vrátit. Nemáte ho ještě dlouho a vztah tedy nebude ještě tak silný. Nevím co s očkama má, ale jestli jsou zakalená, tak to může být dost průšvih a asi jste neplánovala mít teď třeba 15 let slepého kamaráda.
Budu ráda když dáte vědět, jak se to dál vyvíjí.
Držím palce! H.
Černá
XXX.XXX.150.24
Bylo by moc fajn, kdyby jste dal vědět, jak se všechno vyvíjí. Je fajn vědět, jestli třeba některá z informací, či rad byla k něčemu. Pokud není skoro nikdy na nic žádná zpětná vazba, tak to každého přestane za chvíli bavit a diskuse zase "zemře".