Německá doga s PP (FCI)
Prodám Německé dogy - Chs. Full Moon Dog Nabízí štěňátka ( černý chlapec ,...
DohodouKrásný den přeji:) V srpnu si jedeme pro štěňátko německé dogy. Fenečku bych chtěla v budoucnu kastrovat + uvažuji že ji nechám přišit žaludek pro můj klid. Máte někdo prosím zkušenosti? S jakou částkou máme počítat? Jaké to bylo s vaší fenečkou/pejskem po operaci? Někde jsem četla, že lze tyto zákroky udělat pod jednou narkózou. Zajímají mě vaše zkušenosti. Budu ráda za jakoukoliv radu
Deny11
XXX.XXX.189.228
alenafojtu111
napsal(a):
Krásný den přeji:) V srpnu si jedeme pro štěňátko německé dogy. Fenečku bych chtěla v budoucnu kastrovat + uvažuji že ji nechám přišit žaludek pro můj klid. Máte někdo prosím zkušenosti? S jakou částkou máme počítat? Jaké to bylo s vaší fenečkou/pejskem po operaci? Někde jsem četla, že lze tyto zákroky udělat pod jednou narkózou. Zajímají mě vaše zkušenosti. Budu ráda za jakoukoliv radu
Zdravím, přišití žaludku u dogy bych Vám doporučila i dobrou pojistku která Vám to uhradí stojí to cca 55000 Kč a je dobré si vybrat kvalitní kliniku. Dogu nemám ale známý měl a měli sní v tomto případě problém já mám Kangala a také o tom uvažuji i když si nemyslím zatím že by to bylo potřeba ale raději jsem založila kvalitní pojistku protože při té jeho váze je i záchranka při jakémkoliv zranění u tak velikého psa velikým plus neboť když Vás pes nechce pustit ven když leží a bolí ho noha tak uvitate návštěvu přímo doma. Je dobré si to vše dopředu opatřit a být připraven obzvláště máte li malé děti . A takový výjezd vyjde i na 10 000 a to si nedělám legraci. A to je vážně pálka za injekci proti bolesti. A při něčem takovém vám žádný schod nesejde a utáhnout ho bez pomoci nelze. U tak velkých zvířat je veliké vše ale za tu lásku a službu to stojí. Mějte hezký den!!