Uživatel s deaktivovaným účtem

Pravděpodobnost vylíhnutí životaschopného jedince je sice malé, ale stát se to může.Každopádně tento kříženec bude neplodný.Existují například kříženci Husice nilské a Kachny divoké.

Oprava překlepu... sice malá, ale...
Záleží na plemeni a podmínkách,3 - 5 je ok.

No husa a kachna jsou si o dost blíže, než vámi posané spojení.Je to křížení v rámci jedné čeledě - Kachnovití (Anatidae) rod Vrubozobí (Anseriformes).Kdežto pes a kočka jsou jen příbuzní v rámci rodu Šelmy( Carnivora).Podobné křížení v rámci čeledě Kočkovití (Felidae) je například kříženec Pumy a Levharta.
napsal(a):
No husa a kachna jsou si o dost blíže, než vámi posané spojení.Je to křížení v rámci jedné čeledě - Kachnovití (Anatidae) rod Vrubozobí (Anseriformes).Kdežto pes a kočka jsou jen příbuzní v rámci rodu Šelmy( Carnivora).Podobné křížení v rámci čeledě Kočkovití (Felidae) je například kříženec Pumy a Levharta.
Vrubozobí jsou řád, nikoli rod.
Doporučuji nastudovat taxonomii ptáků, dříve než zde začnete plodit moudra...

Omlovám se za svůj nebetyčný omyl, že jsem namísto řád napsal rod.A že vy jste tu něco chytrého vyplodil.Jinak studium mám již zdárně několik let za sebou.Psal jsem to ve spěchu a za chybu a uvedení v omyl se samozřejmě omlouvám..

ivusha1
napsal(a):
Tak ja to vyskúšam dať do liahňe a uvidíme čo to dá a zrejme dám zajtra tie kačky ku káčerovi nech budú kačičky
koľko kačiek je dobre mať pri káčerovi aby bolo oplodnených čo najviac vajec? 5 zvládne? alebo dám menej?
Môj známy, keď mu indický bežec skákal po pižmovke, dal do liahne 15 vajíčok / úspešnosť nulová/, tak prečo by si ty nedala jedno . Zvedavosti sa ťažko vzoprieť, viem to podľa seba . Ja som dala do liahne dve takéto bežecko-pižmovské vajíčka a mala 50 %-nú liahnivosť