Šest v práci. Sám si vařím sám si peru..., anebo také, bez ženské a tabáku... No přátelé týden slaměný vdovec a už to začínám pociťovat. Ještě že ke mně chodí každý den junior, jinak bych už asi padnul na hubu. Na víkend jsem si ještě vzal desetiletého vnuka, sice o toho starost neni jenom že má každé tři hodiny hlad a pořád mu ohřívat nebo připravovat jídlo to bych opravdu nic neudělal. V sobotu ještě přijel druhý syn se snachou a 10 masíčním vnoučkem a tak jsem se jim musel věnovat také. Alespoň jsem si odpočnul. Javorko to také znám, pomalované zdi a ná bytek. Díry v sedačce nebo křeslech, čokoláda polepená všude. ale už to bereme jinak než když byly děti malé. Vnoučata si mohou už dovolit víc, člověk už tak nelpí na materiálních věcech.
A co ty kamaráde jak pokračuje lov? Neni to tak jednoduché s tou bestií. Ale neboj ona tam jednou vleze. Hlavně aby mezitím něco neodnesla.
Teď mi přibyla další starost včely, naštěstí se mi nerojí. Dal jsem jim dost mezistěn a tak mají co dělat a nemaj rojovou náladu. Ještě počkám týden a začnu vytáčet, musím než se pustím do sena. U nás ještě pampeliška nepadla, pořád trčí z trávy a to špatně schne. Myslím že to ještě do toho patnáctého počká, pak by mělo být i počasí. Tak a jdu krmit a do půl desáté mám co dělat i se zaléváním skleníků. Přeju hezký zbytek dne.
No, Horalku, já už o vás měl obavu, že jste se nám tak ukopřivoval,
až jste nám někde padl do kopřif a je to.
Ale ona vám "jenom" odjela babička, no tak to je jasné, že máme
pochopení a zde v diskusi na vás počkáme, dokud zase domácnosti
nebude vládnout... Ech, dokud prostě domácnost nebude komplet, že.
Tak já sem jdu na žádost Nomádka čipery zavřít krám a novej otevírám tady:
https://www.ifauna.cz/drubez/diskuse/detail/3126051/cervena-cervnova-teplakovka-aneb-rio-se-blizi#a3126051
Otevřeno má nonstop a jste prej šicky zváni. Líbám, J. z g.
Ahojte všetci, viete mi niekto poradit? moje herečky zaačali kýchať a majú už aj sopel... Mala to len jedna ale uz to majú tri... dnes som bola u veterinarky nech mi objedna doxygal, ale pred chvilkou mi volala, že mi to neobjednala, lebo po užívaní sa už nesmú konzumovať vajcia... máte niekto nejakú skôúsenosť?
bubko
napsal(a):
Ahojte všetci, viete mi niekto poradit? moje herečky zaačali kýchať a majú už aj sopel... Mala to len jedna ale uz to majú tri... dnes som bola u veterinarky nech mi objedna doxygal, ale pred chvilkou mi volala, že mi to neobjednala, lebo po užívaní sa už nesmú konzumovať vajcia... máte niekto nejakú skôúsenosť?
Prejdi na pokračovanie tohoto vlákna sem : https://www.ifauna.cz/drubez/diskuse/detail/3126051/cervena-cervnova-teplakovka-aneb-rio-se-blizi#a3126906.