Jak na Nový rok, tak po celý rok - v teplákách

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.1.2017 13:54
veraboskova

XXX.XXX.0.235

Ok, nápověda. Bude to mít rozměry 80cm hloubka,100 cm šířka,80 cm výška. Nebudou tam hřady, protože tyhle potvůrky nehřadují. Ale bude tam vysoký vlez, aby se nemuseli krčit.

Pionýr

21.1.2017 14:02
Pionýr

XXX.XXX.98.208

To je jasný je to přenoska pro případ, že by chtěl zavítat státní veterinář ve skafandru. Já jich budu teď dělat asi tak pět.

21.1.2017 14:30
peparazak

XXX.XXX.162.50

veraboskova napsal(a):
Aktuálně děti kompletují přední stranu a budou podlahu.
Ještě boky a pak se kompletace přesune do garáže do zimy.

Lepsi pevnost spoje budete mit pokud budete sroubovat prkna do svlaku nez ze svlaku do prkna jak to mate ted.at se vam prace dari.

21.1.2017 14:47
ovecka

XXX.XXX.203.146

veraboskova napsal(a):
Ok, nápověda. Bude to mít rozměry 80cm hloubka,100 cm šířka,80 cm výška. Nebudou tam hřady, protože tyhle potvůrky nehřadují. Ale bude tam vysoký vlez, aby se nemuseli krčit.

Že by ubytování pro, běžence", ale ty ptačí Dana.

21.1.2017 15:03
veraboskova

XXX.XXX.0.235

peparazak napsal(a):
Lepsi pevnost spoje budete mit pokud budete sroubovat prkna do svlaku nez ze svlaku do prkna jak to mate ted.at se vam prace dari.

Metodiku práce nám dával manžel. Teď to má aspoň výhodu, že nejsou vidět vruty zvenku.

21.1.2017 15:04
veraboskova

XXX.XXX.0.235

ovecka napsal(a):
Že by ubytování pro, běžence", ale ty ptačí Dana.

je to tak. Běženci dostanou nový kachník a budou přesídleni k babičce.

21.1.2017 19:27
andreakiss

XXX.XXX.34.131

Ahojte z Polabí tak u nás celý den slunko a těsně kolem nuly a jelikož slunko bylo fakt super, tak jsem po brzkém obědě naložila děti a jejich pekáče a vyrazili jsme cca 20 min autem k Bukové hoře do vesničky v kopcích, Verneřice se to tam jmenuje a děti si tam neskutečně zabobovaly a zablbly na sněhu. Já se tam narodila a tak jsem si tam nostalgicky zavzpomínala na svá dětská léta
Pipky byly samotné a moc tomu dnes tedy nedaly , načež byly pokárány a slíbily, že prý zítra to bude lepší
Pěkný večer přeji.
Věrko, já typovala letní boudičku pro pejsky, když se jim ten husník tak líbil ale koukám že to bylo vedle

21.1.2017 19:36
honzapm

XXX.XXX.182.25

Andy, já taky v duchu tipoval psí ubikaci, ale byli jsme vedle.

Třeba nám Věrka, v nové Teplákofce, připraví další nové rébusy.

Pokračujme, prosím, tady:

https://www.ifauna.cz/drubez/diskuse/detail/3252749/nova-svezi-hebka-vesela-a-zadouci-teplakofka

Hop hop.

21.1.2017 20:37
dadu

XXX.XXX.61.94

Nemyslela jsem si, že by pesani sami a dobrovolně vyměnili paniččinu vyhřátou postel za sebekrásnější dřevěnou boudičku Tipovala jsem to pro husy, nebo kačenky smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík