Pomoc – dělam korbace a nezesyrilo my mleko?

Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

satan

4.8.2016 10:13
satan

XXX.XXX.37.18

PUSTILA JSEM SE DO KORBACU Z KRAVSKEHO CERSTVEHO MLEKA A UZ UBEHLO 12 HODIN OD ZASYRENI A PORAD PRIDAVAM SYRIDLO A PORAD NIC.PROSIM O RADU.dĚKUJI.

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.8.2016 19:43
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mléko musí mít při přidání syřidla teplotu 30 stupňů.

13.3.2017 17:40
pfikar

XXX.XXX.110.208

Dobrý den, vzhledem k tomu, že se moje rodina snaží o nakupovaní ze dvora co to jen jde, a nejsme zdaleka sami, tak jsem se rozhodl vytvořit web https://lokaleat.com/cs/, který sdružuje malé chovatele/pěstitele a výrobce domácích produktů. Problém je ten, že pokud nejste vyloženě z místa, tak vůbec netušíte, na koho se ve věci vajec, drůbeže, králíků atd. obrátit. Toto se snažím změnit, takže na stránkách je možné zadat svoji nabídku nebo i více nabídek a zadat jednotlivé varianty produktů. V těch si kupující vyhledává a posléze Vás kontaktuje mailem s jeho objednávkou. Fungujeme teprve 14 dní, ale již máme celkem dost hezkých nabídek na salámy, klobásy, medy, marmelády atd.. Pokud budete mít zájem, tak mě kdykoliv kontaktujte, vše osobně vysvětlím a pomůžu se založením profilu i nabídky.

27.5.2017 13:34
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

Možná je to tím, že tam dáváte syřidlo a ne siřidlo.

5.6.2017 10:42
cashamalta

XXX.XXX.102.74

Pokud se pokouší vyrábět sýr, tak se do mlíka fakt dává syřidlo smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík