Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.3.2017 12:05
drpc

XXX.XXX.244.134

Ahojte priatelia
riesim problem ze robime detom syr z kravskeho mlieka, pouzivame syridlo ale nevieme prist na to preco neni vzdy dobre...skusali sme robit aj z toho isteho mlieka v dvoch nadobach naraz pouzili rovnake mnozstvo vsetkeho ale syr vo vysledku bol jeden dobry a druhy bol akoby riedky a obasahuje vela vody...Viete poradit preco sa tak deje?
pasterizujem na 70stupnov, ochladenie a davam syridlo. ako kulturu pridavam smotanu.

13.3.2017 07:48
Záblatsky

XXX.XXX.130.2

Je zbytečné, abych to tady opisoval, ale zkuste se podívat na naše stránky zde mám popsané jak vyrábíme sýr u nás a nikdy se nám nestalo že by nebyl dobrý. Máme tam i popis jak doma pečeme chleba tak třeba vám i toto pomůže.
Tak ať se podaří.

http://krocak-ubytovani-farma.webnode.cz/novinky/vyroba-syru/.

Přidejte reakci

Přidat smajlík