Ahojte priatelia
riesim problem ze robime detom syr z kravskeho mlieka, pouzivame syridlo ale nevieme prist na to preco neni vzdy dobre...skusali sme robit aj z toho isteho mlieka v dvoch nadobach naraz pouzili rovnake mnozstvo vsetkeho ale syr vo vysledku bol jeden dobry a druhy bol akoby riedky a obasahuje vela vody...Viete poradit preco sa tak deje?
pasterizujem na 70stupnov, ochladenie a davam syridlo. ako kulturu pridavam smotanu.
Je zbytečné, abych to tady opisoval, ale zkuste se podívat na naše stránky zde mám popsané jak vyrábíme sýr u nás a nikdy se nám nestalo že by nebyl dobrý. Máme tam i popis jak doma pečeme chleba tak třeba vám i toto pomůže.
Tak ať se podaří.
http://krocak-ubytovani-farma.webnode.cz/novinky/vyroba-syru/.