Použití vlastních přebytků v restauraci

Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.7.2017 17:49
baba81

XXX.XXX.38.76

Dobrý den,
Mám doma vlastní produkci masa (prase, kuře, kachna). Lze použít toto maso v mé restauraci? Podotýkám, že nemám žádnou schválenou jateční místnost. A jak je to s vejci, máslem, mlékem? Děkuji za komentáře.

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.9.2017 21:45
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pokud vím, tak dle vyhlášky o prodeji ze dvora se nesmí prodávat v restauracích.Pouze se přebytky nabídnout v místních malých obchodech s upozorněním že maso není veterinárně vyšetřeno. Tak že kdyby na to přišla kontrola, mohli by jste mít docela průšvih.

8.9.2017 21:48
bodlinka

XXX.XXX.27.102

baba81 napsal(a):
Dobrý den,
Mám doma vlastní produkci masa (prase, kuře, kachna). Lze použít toto maso v mé restauraci? Podotýkám, že nemám žádnou schválenou jateční místnost. A jak je to s vejci, máslem, mlékem? Děkuji za komentáře.

Ne, nesmíte použít nic.

Přidejte reakci

Přidat smajlík